greenninja Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 hahahha ... ce pa so to prave bubiz pol sm pa jaz tito :lol: :lol: :lol: :lol: ... po moje jih iz mesta ne premakne tud, ce bi bejba sla na bandži :blink: EXACTLY MY WORDS!!! B) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 hahahha ... ce pa so to prave bubiz pol sm pa jaz tito :lol: :lol: :lol: :lol: ... po moje jih iz mesta ne premakne tud, ce bi bejba sla na bandži :blink: EXACTLY MY WORDS!!! B) :) A vaju mal foušija daje ;) :P :D ? (silikonalnejazbisepustoodtakenategnitkobandžipress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 hahahha ... ce pa so to prave bubiz pol sm pa jaz tito :lol: :lol: :lol: :lol: ... po moje jih iz mesta ne premakne tud, ce bi bejba sla na bandži :blink: EXACTLY MY WORDS!!! B) :) A vaju mal foušija daje ;) :P :D ? (silikonalnejazbisepustoodtakenategnitkobandžipress) Pa itaq ne ustreza tvojim pogojem... Veš tisto višina/ teža razmerje, ki je pri tebi pogoj. :P :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 sam ma pa nice pair of silicone bubiz ;) ....po moje se nikamor ne premaknejo pr še tako intenzivnem "poskakovanju" :rolleyes: Glej no glej kdo se je nazaj na forumu pojavil :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 hahahha ... ce pa so to prave bubiz pol sm pa jaz tito :lol: :lol: :lol: :lol: ... po moje jih iz mesta ne premakne tud, ce bi bejba sla na bandži :blink: EXACTLY MY WORDS!!! B) :) A vaju mal foušija daje ;) :P :D ? (silikonalnejazbisepustoodtakenategnitkobandžipress) Pa itaq ne ustreza tvojim pogojem... Veš tisto višina/ teža razmerje, ki je pri tebi pogoj. :P :) :) To ni odgovor na vprašanje!!!!!! :ph34r: :ph34r: So pa na pogled vseeno lepe :P :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 sam ma pa nice pair of silicone bubiz ;) ....po moje se nikamor ne premaknejo pr še tako intenzivnem "poskakovanju" :rolleyes: Glej no glej kdo se je nazaj na forumu pojavil :D :D Pa ne sam to, pred letom je imela mal drugačno mišljenje o silikonu. Pa ne o tistem ;) B) :rolleyes: , k ga kleparji pa krovci rabjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 @boboxsi: mene ne.. mam pristne slovenske. :P :) Njene so baje tam preko meje delal. :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
niet Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 jaz imam silikona dovolj v sluzbi (racunalniki press) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 jaz imam silikona dovolj v sluzbi (racunalniki press) Me too.. B) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 sam ma pa nice pair of silicone bubiz ;) ....po moje se nikamor ne premaknejo pr še tako intenzivnem "poskakovanju" :rolleyes: Za analizo prispevam dodatno gradivo :P Tule notri po mojem ni silikona :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 hm dve sliki pa že v dilemi :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 @boboxsi: mene ne.. mam pristne slovenske. :P :) Njene so baje tam preko meje delal. :P ;) čaki kle hočeš povedatida so tebi vse naredili v SLO :D :D na katerem naslovu pa :D :D :lol: žegn made in SLO :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 Pa itaq ne ustreza tvojim pogojem... Veš tisto višina/ teža razmerje, ki je pri tebi pogoj. :P :) :) ...akkkhhhm :o , natančno ustreza vsem mojim pogojem za razmerje :P :D ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 jaz imam silikona dovolj v sluzbi (racunalniki press) Me too.. B) :P U službi ga je hit preveč, sam privat pa..... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 jaz imam silikona dovolj v sluzbi (racunalniki press) Me too.. B) :P U službi ga je hit preveč, sam privat pa..... :rolleyes: je to tvoj oglas :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 Khhhhhm. Bluzerji, tema ma že 33 strani in še nobenga uspeha. Dejte se zresnat in kej narest, ne pa kar neki bluzit. Tema je ŽENITNA POSREDOVALNICA, torej kateri del besedne zveze ni jasen? :P :P :P ;) :lol: B) p.s. Rezultate pa objavte tuki gor, da si ne boste (bomo) v zelje skakal!! :P :P :P :lol: :lol: ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Avgust 14, 2003 Deli Objavljeno Avgust 14, 2003 A vaju mal foušija daje ;) :P :D ? (silikonalnejazbisepustoodtakenategnitkobandžipress) hihihiiihh ...... my darling cukrcek :rolleyes: ... me nima za kaj fovsija dajat vesh :P ...semvec kot zadovoljna s svojim parckom naravnih bubiz :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 14, 2003 Deli Objavljeno Avgust 14, 2003 ...semvec kot zadovoljna s svojim parckom naravnih bubiz :D A ne bi mal teg zadovoljstva, še med nas ostale. Kakšna slikca pa je. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 14, 2003 Deli Objavljeno Avgust 14, 2003 hihihiiihh ...... my darling cukrcek :rolleyes: ... me nima za kaj fovsija dajat vesh :P ...semvec kot zadovoljna s svojim parckom naravnih bubiz :D ....hmmmmmmm...tvoj darling cukrček se že topi :wub: :P (mater, kot da mi ni že dovolj vroče :angry: ) in ti želi, da bi se tvoja "trojkica" še dolgo in uspešno upirala gravitaciji :P :D ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Avgust 14, 2003 Deli Objavljeno Avgust 14, 2003 thja no ...sam ne se prevech stopit :o .... saj wesh pol je predolga do trdega agregatnega stanja ;) ... in vcasih smo ppl mau neučakani :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 14, 2003 Deli Objavljeno Avgust 14, 2003 Problema ni spljoh...nič čakat :P , kar se agregatnega stanja tiče, sem še vedno jaz gospodar :P :D edino sublimacije ne obvladam :lol: ! (kjerkolikadarkolikolkratčešpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 14, 2003 Deli Objavljeno Avgust 14, 2003 (kjerkolikadarkolikolkratčešpress) .... lahko rigneš fejst naglas :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 14, 2003 Deli Objavljeno Avgust 14, 2003 (kjerkolikadarkolikolkratčešpress) .... lahko rigneš fejst naglas :lol: :lol: :lol: Starejši kolegi že vedo, "kako se riga", ko te udari EMŠO hi hi hi :o :lol: :P :D ! (spetfoušijapress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 14, 2003 Deli Objavljeno Avgust 14, 2003 brrrm, samdepihlja - a se vidva med sabo ženita al kaj? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
niet Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se