Avatar Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 Malo smo zašli od doktor rogljiča. Nekoč sem nekje prebral njegovo izjavo, v kateri pravi, da on nikdar ni pristopil do ženske, saj je pravi moški, takšne pa dečve kar začutijo. Kakšen srečnež. Vse so kar drvele k njemu.
Leon Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 Zato pa ima toliko spolnih izkušenj. Teoretično na višku, praktično na dnu. quote king ".. Normalen človek ne kadi, ker je to noro, ne pije prepogosto, telovadi, > teče planinari, veliko bere, piše, se ljubi,izobražuje,raste, > juriša na > ženske in tako naprej, če je pravi. Če je pezdetek, pa ne. ..." Je potem pezdetek ?? Ne, je Pizda (pisano z veliko)
Leon Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 Veš mogoče za kakšen Rugljev citat, ki bi mu lahko pomagal ? "...Vse, kar je na svetu ustvarjenega, so ustvarili moški...."
SiR Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 Malo smo zašli od doktor rogljiča. Nekoč sem nekje prebral njegovo izjavo, v kateri pravi, da on nikdar ni pristopil do ženske, saj je pravi moški, takšne pa dečve kar začutijo. Kakšen srečnež. Vse so kar drvele k njemu. Saj ni rekel, da se jim ne nastavlja - samo ni on tisti, ki bi šel do njih jokcat "ej, kaj bi mi ti dala fukat?"... Nastaviš se, pol pa že ona, če je zainteresirana, pristopi in reče "ej, a bi me ti kresnil?" Seveda je lahko dialog tudi dalji, traja lahko nekaj minut, dni ali tednov... A bistvo je znano... Razplod ali potencialno razplodno partnerstvo.
Leon Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 ..."ej, a bi me ti kresnil?..." ... "po glavi, da se streznim, ker imam pregrešne misli v nepravi družbi."
GorazdH Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 :hmm: vendar je nekaj tle skregano z logiko...čemu povdarit v citatih naj moški juriša na ženske...če pa on samo stoji in čaka nanje?... al je že njegova prisotnost sam juriš? al je samo napačno besedo uporabil?
Leon Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 (popravljeno) Mogoče prehuda samovšečnost :? Ali pa kljub fizičnem mirovanju z "onetom" - gibanje in vonjave vabi samice. Popravljeno November 11, 2005. Popravil Leon
SiR Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 :hmm: vendar je nekaj tle skregano z logiko...čemu povdarit v citatih naj moški juriša na ženske...če pa on samo stoji in čaka nanje?... al je že njegova prisotnost sam juriš? al je samo napačno besedo uporabil? Ja, ko ženska da znak/pokaže interes, takrat je treba jurišat ... ;) ker če pred tem jurišaš na vse, izpadeš fukfehtar... Verjetno. Morda. Predvidevam. Lahko narobe. Ali pa tudi ne. Pejte ga vprašat. :)
Leon Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 by Tedybear: http://www.mladina.si/projekti/duplerice/janez-rugelj/ Dober karakterni opis.
Sanda7 Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 bom napisala eno debato katero so imele sodelovke danes na šihtu stare ženske čez 50 let. so se lepo pogovarjale o psih in sicer kot odličnih fukačev, :kva2: pač poznajo neko žensko ki se onegavlja s svojim psom,negravžno in je baje izjavila da,če bi ženske probale pse da bi šele potem vidle kako dobri fukači so in bi moški lepo izviseli :slap:
Leon Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 Tudi jaz sem že večkrat slišal, da so nam dobra konkurenca, samo nežnost jim manjka in kar je najpomembneje, nobenih daril ne kupujejo.
GorazdH Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 nova osvajalska metoda: namesto jurišat na žensko....spusti svojega psa :lol1:
Tedybear Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 Na kakšen način vprašajo, kam jim lahko pride; howhow, al mogoče vaaaauuuuu :slap: :slap:
Leon Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 (popravljeno) Saj v tem je fora, da ne sprašujejo. Kar storijo, kot pravi moški in ne kot mevže, ki hočejo vedno ugoditi in jih zanima njihovo razpoloženje. Ženske so rade "ornk" in ne polovično nabrisane. Vsaj tako da so kratkotrajno neprištevne. Popravljeno November 11, 2005. Popravil Leon
Vale Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 (popravljeno) bom napisala eno debato katero so imele sodelovke danes na šihtu stare ženske čez 50 let. so se lepo pogovarjale o psih in sicer kot odličnih fukačev, :kva2: pač poznajo neko žensko ki se onegavlja s svojim psom,negravžno in je baje izjavila da,če bi ženske probale pse da bi šele potem vidle kako dobri fukači so in bi moški lepo izviseli :slap: Sanda a ti za Jerry-ja Springerja delaš :eek: mezanimačebotoletudizbrisanosvaštapress Popravljeno November 11, 2005. Popravil Vale
Insallah Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 bom napisala eno debato katero so imele sodelovke danes na šihtu stare ženske čez 50 let. so se lepo pogovarjale o psih in sicer kot odličnih fukačev, :kva2: pač poznajo neko žensko ki se onegavlja s svojim psom,negravžno in je baje izjavila da,če bi ženske probale pse da bi šele potem vidle kako dobri fukači so in bi moški lepo izviseli :slap:
Sanda7 Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 kaj boš rekla da je un k je v senožečah male ovčke oz jagnčke nategoval da je jerya gledal,pa una italjanka cicolina k je kojna fukala tud springerja gledala :hmm: ne vem če so ga že takrat predvajali no vem pa tud za eno žensko z unca ki ima svojga ovčarja za seksualne potrebe,pač je mal čudna in živi sama,in zgleda da ji to paše,pa še srajc ji ni treba peglat :slap:
Tedybear Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 More pa dlako krtačt, pa kremple strižt...... :slap:
Insallah Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 no vem pa tud za eno žensko z unca ki ima svojga ovčarja za seksualne potrebe,pač je mal čudna in živi sama,in zgleda da ji to paše,pa še srajc ji ni treba peglat :slap: Kako praktično. Pes je človekov najboljši prijatelj.
Avatar Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 Saj v tem je fora, da ne sprašujejo. Kar storijo, kot pravi moški in ne kot mevže, ki hočejo vedno ugoditi in jih zanima njihovo razpoloženje. Ženske so rade "ornk" in ne polovično nabrisane. Vsaj tako da so kratkotrajno neprištevne. Pravi moški bi jih potemtakmen pošteno nabrisal, v vmesnem času pa jih držal zaprte v haremu. Ker razpravljanje in čvek ni za "pravega moškega". Sem nekako uganil tvoje misli?
Insallah Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 Pravi moški bi jih potemtakmen pošteno nabrisal, v vmesnem času pa jih držal zaprte v haremu. Ker razpravljanje in čvek ni za "pravega moškega". Sem nekako uganil tvoje misli? Pravi moški v vsakem primeru pošteno nabriše
Sanda7 Objavljeno November 11, 2005 Objavljeno November 11, 2005 in gdo se izdaja za "pravega"moškega,da vas videsmo,heroji .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se