Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
A je kdo ž igrav 3D Driving School ?!??

Dobra simulacija izpita, lahk maš motor al pa avto :)

bo treba mal sprobat.. da se nasmejem :D

a pa je saj kj realno?

Objavljeno
bo treba mal sprobat.. da se nasmejem :D

a pa je saj kj realno?

Nvm kk bi reko, maš vse .... morš pogledat levo, desno, žmigovce dat, pač vse kkr so prav pravila

Pa voziš po mesto na avtocesti, ... sam grafika ni najbol

Pa če ga daš kr v 6 bo začno kr hitr it :D

Drgač je pa full fajn igrca, k je resnična(vsaj glede pravil in tega...)

Zdej pa igram Postal 2 Apocalypse Weekend

:D

Objavljeno (popravljeno)

Jojojoj, ziher si se že na vsakega pohcal, mu z lopato odbil glavo in z njo igral fuzbal :yea1: :naughty: :whistle:

Popravljeno . Popravil Tomozuki
Objavljeno

a je to kak nov špil?

Objavljeno

Navadn postal 2 (šejr d pejn) je bolš kr lahk kr tk po mesto hodiš pa delaš pizdarije ...

To si pa morš nek dodatek dol potegnt da lahk isto kr tk laufaš :D

Objavljeno
Nvm kk bi reko, maš vse .... morš pogledat levo, desno, žmigovce dat, pač vse kkr so prav pravila

Pa voziš po mesto na avtocesti, ... sam grafika ni najbol

Pa če ga daš kr v 6 bo začno kr hitr it :D

Drgač je pa full fajn igrca, k je resnična(vsaj glede pravil in tega...)

haha.. tale driving school je kr zanimiva zadeva :D res je da je dolgočasna.. ampak je zanimiva :P čeprou je v resnici lažje delat izpit :D saj men je blo.. tuki v igrci ma avto švoh bremze.. :D hehe

Objavljeno

a kdo ve kok delov je mu hitman blood money oz kva morš prvo instalirat ce hoc spilat codename47, silent assasin pol contract je pa neki k še ni uzun?

Objavljeno

isto bi prašu za splinter cell kok ma delov pa katere in rainbow six 3

Objavljeno

BC kva pa GHOST RECON :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

najbol rula TOURIST TROPHY na PS2 !

( čedna zbirka motorjev in prava pravcata simulacija vožnja motorjev )   :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

zdele sm inštalirov CMR DiRT :D bomo vidl če dela :P

Objavljeno

ah, noče :D tist k prečekira en protekšn, mi zazna da mam daemon tools, in poj noče naprej. :glare: ve kdo za rešitev. vem da nekaj obstaja, sam men nč na pamet ne pade trenutn :D sm pa kšn let nazaj to delou isto pr eni špili pa mi je nekak ratal. zdj sm pa puzabu že :photo:

Objavljeno (popravljeno)
meni dela normalno. nimaš pravega cracka?

crack je biu velk uko 10MB. sm ga zlowdu na muli.

drgač pa zdj če kliknem ikono od dirta da bi s tem zagnou igro.. se kr nč ne zgodi. takoj ko kliknem, začne nekaj mleti za kšnih 5s. potem pa kot da sploh nisem nič kliknu.. :glare:

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno
tale za verzijo 1.1 preverjeno deluje...

yap sm poj najdu taprau crack. jah, mam mal švoh komp za tale špil :D mam use na low naštiman :D pa se mi poj use fajn premika.. sam na usake tok cajta mi mal "bagne" in mi kr naenkrat mal odnese avto v levo al pa desno. je pa dost tko.. nerealno :) če furaš cliota, maš lohk skos do konca gas, in greš kr čez use ovinke, sam pač mal bl zaviješ :D

Objavljeno
najbol rula TOURIST TROPHY na PS2 !

( čedna zbirka motorjev in prava pravcata simulacija vožnja motorjev ) :worship: :worship: :worship:

no ja, glih neka huda simulacija to ni, saj odpušča veliko napak, je neka uravnotežena mešanica arkade in simulacije, glih fajn za sproščeno igranje :doze:

Objavljeno

kak se vam kaj zdi, že sicer kako leto dni stara igra hitman: blood money... mene je že na začetku fascinirala, saj vedno izberejo dobro zvočno podlago, v tem delu greu za schubertovo opero ave maria, ki se kar nekako poda k stilu našega agenta 47... drugač pa me je igra že od prvih delov naprej fascinirala, predvsem s tem da moraš kar razmišljati (sicer ne tako zateženo kot pri splinter cell), ter da imaš več možnosti kako priti do cilja oziroma likvidirati določene nasprotnike... no men so igre v tem stilu kot je hitman dosti bolj všeč kot tiste navadne krvave streljačine (quake,..) z minimalnim intelektualnim naporom....zaj me pa malo zanimajo vaša mnenja, ter mogoče kake nove igre v stilu hitmana, ali če se spet pričakuje kakšno novo nadaljevanje tega agenta 47, ker mislim da sem se kar vživel v njegovo vlogo, in samo vprašanje časa je kdaj bom na podoben način kot on začel z likvidacijami določenih osebkov- beri: prfoksi....heheh hec, hec .)

Objavljeno

maš srečo, da nismo v "US of A" doma. Bi ti že agenti trkali na vrata :krneki:

Objavljeno
kak se vam kaj zdi, že sicer kako leto dni stara igra hitman: blood money... mene je že na začetku fascinirala, saj vedno izberejo dobro zvočno podlago, v tem delu greu za schubertovo opero ave maria, ki se kar nekako poda k stilu našega agenta 47... drugač pa me je igra že od prvih delov naprej fascinirala, predvsem s tem da moraš kar razmišljati (sicer ne tako zateženo kot pri splinter cell), ter da imaš več možnosti kako priti do cilja oziroma likvidirati določene nasprotnike... no men so igre v tem stilu kot je hitman dosti bolj všeč kot tiste navadne krvave streljačine (quake,..) z minimalnim intelektualnim naporom....zaj me pa malo zanimajo vaša mnenja, ter mogoče kake nove igre v stilu hitmana, ali če se spet pričakuje kakšno novo nadaljevanje tega agenta 47, ker mislim da sem se kar vživel v njegovo vlogo, in samo vprašanje časa je kdaj bom na podoben način kot on začel z likvidacijami določenih osebkov- beri: prfoksi....heheh hec, hec .)

Se podpišem pod to! Jesper Kyd je naredil super glasbeno podlago za omenjeno igro, saj se glasba menjava glede na vzušje, vendar brez prekinitev med komadi.

• 2 tedne pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!