Tomozuki Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 Na srečo je, v Evropi, dovolj ljudi, ki razume, da kadar nek zakon kriminalizira tako velik del populacije ni nekaj narobe z ljudmi ampak z zakonom. Poleg tega, tukaj nismo tako zaslepljeni z lobiji, da ne bi znali ločiti pravega kriminala od namišljenega. To si pa res dobro povedal :worship:
Tomozuki Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 Partis nix funkcioniren? :unsure:
_LuX_ Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 O ja partis funkcionira, mogoce so te banal :lol:
Fritz Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 To si pa res dobro povedal :worship: Jah, moram pošteno povedati, da tisto niso moje besede temveč besede predsednika francoske sodniške zbornice (ali zbornice vrhovnih sodnikov, nekaj takega), ko je komentiral prav kriminalizacijo vseh tistih, ki z interneta nepooblaščeno snemajo avtorske vsebine za lastno rabo. Tedaj so v Franciji poskušali spraviti skozi zakonodajo pavšal (šlo je za nekih 8€ mesečno za vsakega uporabnika širokopasovne povezave) s katerim bi avtorjem pokrivali nadomestila (nekaj podobnega se, V Slo, gre SAZAS okrog glazbenih izvajalcev). Zadeva je, po posredovanju ameriških lobijev in državnih predstavnikov, neslavno propadla. Veliko se da videti tudi skozi dogajanje okrog švedske "Piratske stranke", ki je precej povezana s strežnikom Pirate Bay. Nedavno tega sem, ker ima Microsoft pogodbo z mojim podjetjem, kupil MS Office 2007 za 30€. Po letih in letih uporabe nelegalnih kopij, sem tokrat, še vedno za osebno rabo, kupil original, ker se mi je cena zdela primerna. Če bi imeli takšno ceno za vse uporabnike, sem prepričan, da bi bilo število prodanih kopij precej precej večje, končni izkupiček pa višji, kot je sedaj. S svojo represivno politiko bodo, na dolgi rok, največ škode naredili prav sami sebi. Linux vabi.
Tomozuki Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 Fritz: Hm, človek zmeraj izve kaj novega. Prisežem, da tega, kar se je dogajalo v Franciji, nisem vedel, vem pa, kaj se je storilo pod okriljem SAZAS-a. Čeprav, koliko MP3-jev slovenskih izvajalcev sploh je na netu? :D Ali, če povem drugače. Tisti, ki so mnenja, da s priatstvom najbolj "najebejo" tisti "mali", katerih glasba se ne prodaja na veliko in široko, naj povem tudi, da je MP3-je le-teh tako strašansko težko dobiti, da pomoje interesenti raje gredo po CD (primer je recimo slovenska skupina Yogurt). Poleg tega fani zmeraj kupujejo CD-je. Teh pa navadno nikoli ne manjka. Glede softwara imam končno originalne XP-je (Viste ne maram, ker je požrešnejša pa manjka polno dodatkov za igre zanjo). Sramota je, da Mariborska univerza eno kopijo lahko priskrbi svojim študentom, Ljubljanska pa ne. Še dobro, da imam ogromno znancev iz "mojega mesta". Se strinjam glede napačne ekonomske politike. Baje si veliko maržo nabijejo tudi prevozniki. Verjetno bi bilo enostavneje in bolje za SŽ, če bi vse to lifrali preko železnic. Čeprav, cene bi pomoje ostale enake, nekdo bi si pa naredil računico, da bo tako zaslužil še več. Dobro znana zgodba izpred nekaj let, ko so ves software in igre prodajali v kartonskih škatlah, kar naj bi zavzelo več prostora pri prevozu. Začeli so jih pakirati v škatle za DVD-je in tako prihranili na prostoru pri tovorjenju. Polna usta so jih bila, kako bo sedaj vse ceneje kot prej, vendar glej ga zlomka, zadeve so celo 40% dražje kot poprej. Kakorkoli, tudi sam si kupim kaj, če je poceni. Igre navadno po kakšnem letu pridejo v kakšni drugi izdaji ali pa jim znižajo ceno tudi za več kot 50%. Takrat pa pridem jaz. Mad driver: ah, takega vzornega člana pa ne :D Problem je bil, da je delal počasi kot sam hudič. Še nekaj me zanima. World of Conflict je samo Beta verzija ali je že tudi original zunaj? Na Partisu ga ni.
benko23 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 World of Conflict je napovedan za 18. september... Sicer pa več na gamespotu!
Tomozuki Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 (popravljeno) U madona. Včeraj sem pri TDU-ju prevozil pot okoli otoka. Mislim, da je trajala kar kakšno uro. Vozil sem z Ninjo ZX-10 proti različnim avtomobilom. 2 sta se me držala skoz in jaz sem se njiju (Saleen in še ena neznana zadeva), medtem ko so Enzoti in druga krama ostali daleč zadaj (najpočasnejši je bil nazadnje oddaljen blizu 30km). Ninjo sem nažgal do 324km/h, medtem ko sta spremljajoča dva imela še več na zalogi, ampak dobil sem jih pri pospeških iz ovinkov. Pride še kakšna slika :) Popravljeno Julij 23, 2007. Popravil Tomozuki
simonsi Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 nafriziran enzo gre 380+, moj najljubši avto, ker se dobro pelje in predvsem hiter menjalnik. Za kakšne serpentine je pa salen. :naughty:
Noiser69 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 @ Tomozuki: A bi blo možno save game kam dat? Mni je namreč sred igre 1x vn fuknalo, sm pa nazaj nt šov, je pa bil čist rgačn ludek, 0% narejeno, pač zmešano vse, zdej bi pa rad save game mev :grim
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 28, 2007 Opozori Objavljeno Julij 28, 2007 (popravljeno) KLIKAJMO ZA SLO Popravljeno Julij 28, 2007. Popravil Gsx600
*F@lcon* Objavljeno Julij 28, 2007 Opozori Objavljeno Julij 28, 2007 a pošle kdo torent za test drive tnx ajd
snakeyes Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 a ma kdo kej pojma ket bi se dal kšn fajn predračunćić nardit če kupuješ comp da vse lepo že zrihtaš na njihovi spletni strani lp :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Noiser69 Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Js poznam sam to stran Sestavi (klik), je ene par frendov naročlo komp po želji pa je blo vse fajn, za predračun ti pa tk v košarici sešteva kolk te pride vse skup ... .)
Virko Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 a ma kdo kej pojma ket bi se dal kšn fajn predračunćić nardit če kupuješ comp da vse lepo že zrihtaš na njihovi spletni strani lp :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Piši mi na privat, pa se bova dogovorila kaj rabiš in ti sestavim predračun..... seveda s popustom ;)
Tomozuki Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 AbNormaln: ko bom doma, ti bom naredil torrent "save gamov" in si ga cukni dol :) Ime torrenta boš dobil na PM.
sjeng Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Pozna kdo kak spodoben letalski špil, tematika mora bit nujno WWII, pa fino bi blo da ni tolk simulacija kot npr IL2 Sturmovik (nimam časa da bi tolk nadrkaval)
Brdaus Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 ... da ni tolk simulacija kot npr IL2 Sturmovik (nimam časa da bi tolk nadrkaval) Sploh ni tolk nadrkavanja .) Bom po starih špilih pogledal, po mojem se bo našlo kaj :D
sjeng Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Sploh ni tolk nadrkavanja .) Bom po starih špilih pogledal, po mojem se bo našlo kaj :D Sturmovik je fora realizem špilat(pa dobr stick je treba met), cfs2 sm včas prešpilal, zdej kej druzga pa ne poznam
snakeyes Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 virko ok vela sam k še sam nevem, rd bi cod 4 igrov na high use nastavitve ko pride :naughty: :naughty: :naughty:
Tomozuki Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Abnormaln: e-mail mi daj, da ti sendam torrent ;)
Noiser69 Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Abnormaln: e-mail mi daj, da ti sendam torrent ;) noiser@email.si Tnx :winkiss:
xziga Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 ko smo že pri igrah, a se kdo spozna na xboxe? downloadu sm si že precej iger za njega, uprašanje pa je, kako bi jih lahko spravil na xbox. probu sm si jih že dat na dvd, ampak mi jih nikol ne prepozna. v kakšnem fajlu pa morajo biti igre? ISO? :rolleyes:
Dolenc™ Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Moraš met konzolo modano da bere rezervne kopije.
xziga Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 jst sm dobu (si vsake tuk časa sposodim xbox) od moje sestrične, in dobim zram 124 piratskih iger. Dolenc, konzole že imam zrihtano, jst sam nevem kok naj zej igre gor devam na xbox al pa da bi jih dau na dvd, sam ko nikol ne zagrabi :headbang:
Tomozuki Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 (popravljeno) Evo Kawo v vodstvu :) Popravljeno Avgust 1, 2007. Popravil Tomozuki
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se