Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

@ Tomozuki: Zdej sm dobo mejl, sm dav dov vlect, upam da bo! Tnx :OK:

Objavljeno

Noče začet downloadat, zgleda ni sidrjov ... lahk bi mi zazipo pa zazipanga pošlo, če se ti da?! .)

Objavljeno

Hm, pa sem imel torrent skoz odprt :) Ni problema, bom zazipal, pa dobiš :)

Objavljeno
Hm, pa sem imel torrent skoz odprt :) Ni problema, bom zazipal, pa dobiš :)

OK, ti kr :worship:

Objavljeno
Evo Kawo v vodstvu :)

Tomozuki ker špil je to k je uspod slika?

a poveš naslov al pa daš torrent

Objavljeno
Tomozuki ker špil je to k je uspod slika?

a poveš naslov al pa daš torrent

Test Drive Unlimited

Torrent je pa se mi zdi da na PARTIS-u

Objavljeno

Huda špila, sam baje da tud zelo zahtevna, kar se tiče zmogljivosti računalnika.

Kaj pa kake strategije??? V mislih imam serijo Total war (Rome Total war, nadgradnja Barbarian Invasion in pa malce novejša Medieval total war 2) tazadnja pa res ruula. Komi čakam na kak nov del.

Objavljeno

Tako ja, to je TDU :) Nekaterim ni simpatičen, jaz sem pa skoraj zasvojen z njim. Vsak dan moram odpeljat vsaj eno kratko turo, da ne grem zatežen spat :D Drugače pa igram še Ghost Recon, Armed Assault (občasno), Battlefielde, UT 2004 in Generalse (zdaj imam dol en ultra hudi dodatek - remix 3). Sem pa danes dolpotegnil še en špil, za katerega slišim prvič - Cold War. Zadeva se igra podobno kot Splinter Cell. Je že kdo igral?

Objavljeno

@ Tomozuki, tnx za save game ... :D

Objavljeno

Če rabi kdo gp500 je zdej z dodatki na filebitsu, sam gre počas dol :D

Lahk pol tud kako rundo preko neta vžgemo, sam da jst pr seb usposobem špil, nekak ne mara dvojedrnih pentiumov

Objavljeno

Dj jim direktn link, pa kdo je prjavljen si bo potegnu dol, lepo bi blo da se nas zbere ene par, pa da par rund užgemo.

Objavljeno

Link

Kdor pa ni na filebitsu, se lahko pa zastonj registrera, je odprt zdej.

Objavljeno

predn se dokončno registriram morm počakat da povabitelj neki potrdi :whistle:

Objavljeno

Sej zdej se lahk tud sam, brez povabitelja :)

Objavljeno

hah, potrditveni link mi je dal pod spam :rolleyes: js sm pa čakou na mail :whistle:

Objavljeno
Tako ja, to je TDU :) Nekaterim ni simpatičen, jaz sem pa skoraj zasvojen z njim. Vsak dan moram odpeljat vsaj eno kratko turo, da ne grem zatežen spat :D Drugače pa igram še Ghost Recon, Armed Assault (občasno), Battlefielde, UT 2004 in Generalse (zdaj imam dol en ultra hudi dodatek - remix 3). Sem pa danes dolpotegnil še en špil, za katerega slišim prvič - Cold War. Zadeva se igra podobno kot Splinter Cell. Je že kdo igral?

ti si itak en g33k nazi :winkiss:

kok si str če smem uprašat :P

no da ne bo čist offtopic..a gre kdo z mano pa dolencem igrt GTR2 ? prek neta valda :P

Objavljeno

Geek nazi? U madona. To še psihoanalist ne bi izvedel iz tega opisa :) Drugače pa sem 83 letnik. Pa ti?

Objavljeno
Če rabi kdo gp500 je zdej z dodatki na filebitsu, sam gre počas dol :D

Lahk pol tud kako rundo preko neta vžgemo, sam da jst pr seb usposobem špil, nekak ne mara dvojedrnih pentiumov

mam že zlovdan pa naložen :OK:

Objavljeno

Hamačija si snem, pa se prdruž omrežjo: soba11 / geslo11

Pa bomo odfural kako dirko :)

Objavljeno

Včeraj večer sem se na filebits-u registriral, pa še zaj ni potrditvenega link :unsure:

Objavljeno

Men pa neki teži, da sem nepovezljiv. Uporabljam pa bitlord. :rolleyes:

Objavljeno

Nastav port od tega bitlorda med 5500 in 6000, pa če pa to ne bo pomagal, pa ko jebe, važen da ti snema :D

Objavljeno

Sem nekaj forwardiral porte in se matral s statičnim ip, ampak se mi ne da več. Bolj se mi gre zato ker v faq piše, da ne bom mogel dol vlečt, če bom nepovezljiv. Kot da je edini tracker na netu. :evilgrin:

Objavljeno

Vseeno dela dol in gor vleka in vse beleži normalno, sploh ne vem kje je hec s to nepovezljivostjo :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!