bna Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Evo sem ti pravkat poslal povabilo :) jo lepo samo jaz maila nisem dobil sploh še enkrat moj naslov mandl93@hotmail.com
Schmid87 Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 jo lepo samo jaz maila nisem dobil sploh še enkrat moj naslov mandl93@hotmail.com poglej pod SPAM
Roky Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 jo lepo samo jaz maila nisem dobil sploh še enkrat moj naslov mandl93@hotmail.com Poglej pod spam, tako kot je Fifty reku, lahko, da se tam nahaja .)
Gionni Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Zakaj pa ne more to eden izmed vas mojstrov uploadad na Partis? :closedeyes:
Dolenc™ Objavljeno Avgust 18, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2007 Evo še bolše, uplovd na motosvet :) Gp500.z.dodatki.zip
Noiser69 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Ewo pa sm obrno super bikes Riding Challenge Dobis neko novo opremo pa 4 motorje ...
NejcZ Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Sej ni tk težek šil, js sm ga tud par mesecov nazaj :whistle:
Noiser69 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 (popravljeno) Sej ni tk težek šil, js sm ga tud par mesecov nazaj :whistle: ni ne, sam se hitr navlčaš enih in istih prog :whistle: zto sm pa vsak tedn malo špilo, tak kako tekmo :D Popravljeno Avgust 19, 2007. Popravil AbNormaln
Schmid87 Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 a igra kdo kj TrackMania Nations? :whistle:
simonsi Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Trackmania me preveč živcira. Drugače pa zdele malo igram Driver Paralel lines, pa je kar v redu, čeprav se lahko skrije pred GTA San Andreas. Pa čakam da se zlowda demo za Bioshock. :naughty:
Dolenc™ Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Da še tuki prilimam :) Na motosvet mi pa ni ratal prilimat ker fašem velik rdeč klicaj :D
Schmid87 Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Da še tuki prilimam :) Na motosvet mi pa ni ratal prilimat ker fašem velik rdeč klicaj :D a sam men ta filmčk res doug cajta nalaga? :whistle:
Dolenc™ Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Žal je vse počasno, filmček ma pa 30mb. Sej bo letos :D
Schmid87 Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 sm si že pogledov :D kr zanimiv
Tomozuki Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 a igra kdo kj TrackMania Nations? :whistle: Imam Sunrise, ampak jo ne igram kaj dosti. Je pa za popizdit hitra zadeva :)
Schmid87 Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 js pa zdj igrm že par dni TM Natons, pa mi je kr vredu hehe. res pa je da na cajte lohk zgubiš živce.. sam ne obupat :P pa še to je fajn k je zastonjska igra, zlowdaš na njihovi uradni strani, in lahko igraš preko neta.. fajn je to :D ponavad sm na kšnmu slovenskmu serverju :)
Noiser69 Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Da še tuki prilimam :) Na motosvet mi pa ni ratal prilimat ker fašem velik rdeč klicaj :D Men je hitr naložlo, sm še komentiro, pa reklamo za motosvet naredo, hehe :D Vredo dvoboj (mal po travniku pa mal po pisti :whistle: ) :D
BC Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 bioshock oz. system shock 3 :) še malo...
Schmid87 Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Men je hitr naložlo, sm še komentiro, pa reklamo za motosvet naredo, hehe :D Vredo dvoboj (mal po travniku pa mal po pisti :whistle: ) :D ddons je pa tut men hitr naložil :whistle:
Dolenc™ Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Bioshock sem probal tud jst dans in kar obeta, gre pa bolj v streljaške vode in bol malo frpja kot sta bla predhodnika, kar pa meni čist ustreza. od včerejšne vožnje, ki ni šla najbolš :D
Aljaz Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 Ker verjamem, da ste tudi tu taki, ki mi boste znali pomagat, vam zastavljam naslednji problem. Z interneta sem povlekel igro F1 KRC 2007. V mapi se je nato pojavila MDF datoteka in sprva mi je računalnik ni znal prebrati. Tako sem datoteko odprl prek DAEMON tools in pojavila se je inštalacijska konzula. Po inštalaciji sem hotel igro preizskusiti in dvojni klik na bližnjico ni deloval. Brez odziva... Prek orodne vrstice->START ... isto... Kaj naj sedaj naredim, da bi igra delovala. A naj ponovno naložim?
Thundercat Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 predpostavljam da obstaja tudi kak crack, katerega nisi prekopiral....ko naložiš mdf z deamonom, poglej vsebino naloženega CD-ja v raziskovalcu...prekopiraj crack pa bo delovalo
Aljaz Objavljeno Avgust 26, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2007 predpostavljam da obstaja tudi kak crack, katerega nisi prekopiral....ko naložiš mdf z deamonom, poglej vsebino naloženega CD-ja v raziskovalcu...prekopiraj crack pa bo delovalo Hvala za odgovor, sicer pa igra že deluje. Ni mi bilo potrebno kopirat cracka, saj se bližnjica sploh ni odzvala, kaj šele, da bi zahtevala neko manjkajočo datoteko. No, igro sem ponovno naložil in opazil, da je potrebno ob koncu inštalacije urediti nekaj v zvezi z grafično in resolucijo in nato je en program to testiral in igra se je zatem samodejno odprla. Verjetno sem to prvič nevedoč preskočil.
Tomozuki Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Dol sem si cuknil Transformerje :) Noja, lahko bi bilo bolje. Mislim, da je tistih 65-70% kar realna ocena. Grafika ni za dol past, roboti so sicer dodelani do zadnjega šraufa, težnost je tudi bolj tako-tako.... sicer me spominja malo na Fighting Force (10 let stara pretepačina). Škoda, če bi bil vsaj podoben Lord of the Rings: Return of the King. Dobra igralnost, super grafika (za tiste čase) in možnost dveh igralcev na enem zaslonu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se