Skoči na vsebino

Igre

king4ever

Priporočene objave

po demu sodeč se krepko motiš. Prpičiš s skylinov 200km/h v 180 stopinjski ovinek in avto ti SAM zavira na 60 km/h do sredine zavoja. Zelo nadležno to postane ko zaradi takega zaviranja izgubiš 1. mesto. Mogoče se v celi igri da to izklopit, ampak dvomim. Poškodbe so lepe, ampak nimajo pa vpliva na vožnjo. Pri preko 200km/h se čelno zapičiš v drog in mirno lahko nadaljuješ, odleti ti sicer večino plastike in pleha s sprednjega konca ampak to je to. Sam nadzor na tipkovnico pa je katastrofalen. To je brez dvoma eden najslabših nfsjev do sedaj. NFS 4 (Road Challenge) in NFS 5 (Porsche) ga posekata v vseh pogledih razen seveda v grafiki.

po temu sodeč ti ne znaš dobr anglešk

na začetku ko prideš v meni imaš 3 stopnje

1 je da imaš nek tracking control

2 je da imaš nek braking help al nekej tazga

3 je da imaš surovo moč avtomobila (nobenih teh pizdarij)

če si ti pač izbrou 1/2 stopnjo je pa tvoj problem... zravn ti še lepo piše da lahko zamenjaš stopnjo kadar koli pod options...

tudi glede poškodb ne vem o čem govoriš ... izgleda je to zaradi tvoje stopnje ki si jo zbral... če malo bolj prletiš narediš poškodbo ki se pozna na pospeških zavijanju in končni hitrosti... če ga pa preveč skrešeraš pa nardiš totalko ;)

edin kar mi gre na kurac je un tip k se skos dere po mikrofonu pa un pof*** rock muzka zadej... to sm dou na 20% glasnosti

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

po temu sodeč ti ne znaš dobr anglešk

na začetku ko prideš v meni imaš 3 stopnje

1 je da imaš nek tracking control

2 je da imaš nek braking help al nekej tazga

3 je da imaš surovo moč avtomobila (nobenih teh pizdarij)

če si ti pač izbrou 1/2 stopnjo je pa tvoj problem... zravn ti še lepo piše da lahko zamenjaš stopnjo kadar koli pod options...

edin kar mi gre na kurac je un tip k se skos dere pa un pof*** rock zadej... to sm dou na 20% glasnosti

dobro znam anglešk in takoj sm izbral 'King' stopnjo. Potem imaš 2 dirki, ena je z M3 neki speed challenge al nekej podobnga, te druga pa je mislm de grip in voziš nissana. Kljub najzahtevnejši stopnji mi je z M3 na pesku nabijala TC lučka kadar sem zapeljal s steze in kot že rečeno prpičil sem z 200 km/h v drog in mirno nadaljeval (res je pa da če se zrolaš da je potem kao full crash). Enake nastavitve na dirki z nissanom, prvih nekaj ovinkev sem lepo trgal 'kozmetične' dele z njega, ko sem se končno prebil v vodstvo pa sem opazil, da mi sploh ni potrebno zavirati, saj avto to počne sam od sebe. Višek tega 'pripomočka' pa je prišel v hitri cik-cak kombinaciji, ki bi se jo brez težav dalo speljati s polnim plinom, a avto mi je toliko zaviral, da sem izgubil vodstvo.

Mi je pa to tvoje pisanje dalo upanje, da so to v končni verziji popravili, zato jo bom preizkusil, čeprav komentarji na drugih forumih niso vzpodbudni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dobro znam anglešk in takoj sm izbral 'King' stopnjo. Potem imaš 2 dirki, ena je z M3 neki speed challenge al nekej podobnga, te druga pa je mislm de grip in voziš nissana. Kljub najzahtevnejši stopnji mi je z M3 na pesku nabijala TC lučka kadar sem zapeljal s steze in kot že rečeno prpičil sem z 200 km/h v drog in mirno nadaljeval (res je pa da če se zrolaš da je potem kao full crash). Enake nastavitve na dirki z nissanom, prvih nekaj ovinkev sem lepo trgal 'kozmetične' dele z njega, ko sem se končno prebil v vodstvo pa sem opazil, da mi sploh ni potrebno zavirati, saj avto to počne sam od sebe. Višek tega 'pripomočka' pa je prišel v hitri cik-cak kombinaciji, ki bi se jo brez težav dalo speljati s polnim plinom, a avto mi je toliko zaviral, da sem izgubil vodstvo.

Mi je pa to tvoje pisanje dalo upanje, da so to v končni verziji popravili, zato jo bom preizkusil, čeprav komentarji na drugih forumih niso vzpodbudni.

aha torej si ti igral demo verzijo... tega nism igrou tak da ne vem ...

drgač pa PREVERJENO avto ne bremza sam od sebe. na začetku ko sm začeu vozit sm usak ovink v ograjo letu... ker je res zelo realistično narejeno...

tudi tukej ne morš nobenih M3 pa nissanov še furat na začetku

zlowdaj celo verzijo pa boš videl ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za net malo preberi razne forume (parti.si blink.si... maš use opisano... najbrž pa gre z allseeingeye programom ki ti najde slovenske skrekane serverje in lahko igraš tudi prek interneta (jst sm tk igrou COD2)

drugače pa nared kak printScrn da vidm v čem je problem... ti bomo rešil

za cod4 grem pač tm multi player in kliknem na en server in mi napiše key code in use..

A partis je zastonj al morš kej plačevat če si prjavljen?Ker nfs sm potegnu dol na mininovi..in sbk na mininovi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za cod4 grem pač tm multi player in kliknem na en server in mi napiše key code in use..

A partis je zastonj al morš kej plačevat če si prjavljen?Ker nfs sm potegnu dol na mininovi..in sbk na mininovi

dvakrat je že bilo povedano kako igrati piratski cod4 mp malo si preberi na prejšnji strani

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

direktno vpišeš ip v konzolo .evo ip je http://www.game-monitor.com/search.php?gam...mp;location=500

čez nekaj časa bo itak vse polno piratskih serverjev povsod na: xfire ali pa na all-seeing aye.

84.255.254.105:29050 -> oyoy`s CoD 4 [TDM] ServeR

84.255.254.105:29060 -> oyoy`s CoD 4 [s&D] ServeR

89.142.173.83:28960 -> cejsta COD4 server

89.212.175.95:28960 -> ULiCARi server

86.61.59.89:28960 -> OVSK-pub server

89.212.181.88:28960 -> JUST DO IT 4 all

193.34.144.25:28960 -> Gaming-5 CoD4 S&D Public by cheapgaming.net

84.244.162.192:28960 -> BD-HQ.EU#4 ranked powered by i3d.net

195.210.206.150:28960 -> BB! SD Server

91.192.210.55:28961 -> =TBP=TheBlackPig

193.238.60.64:28444 -> -- == 2008 == --

84.255.246.51:28960 -> #skillzone.eSports PRIVATE server !

84.255.234.214:28960 -> #UnderWorld#

86.61.21.50:28960 -> johny pro

194.165.121.27:28960 -> cejsta COD4 server

89.142.24.190:28960 -> XY

84.255.233.28:28960 -> *L!nuX? TEST CoD 4 ServeR - 10Mbit connection

84.255.241.70:28962 -> DuHeC.NeT CoD 4 MW [Public Server] www.duhec.net

85.25.140.61:28960 -> Shooter-Szene.de

85.25.143.142:29974 -> Regensburg Clan Dm CoD4

89.142.142.224:28960 -> McLarenTEAM

82.192.57.76:28960 -> LOMANOSE COD4 Server

195.222.33.246:28962 -> BIHnet WAR

84.2.39.204:28960 -> <VHK> - :{SeC}: CODUO | Powered by OBiNet.hu

87.229.7.203:28960 -> CoDers Ize'Bize' (TDM) cod4 szerver #1

Kateri ip vpišem v konzolo in v katero in s čim odprem to konzolo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jao katerikoli ip vpišeš, to so serverji !!! Konzola je vrjetn zravn 1ke oz. tipka nad TABulatorjem.Konzol pa vrjetni ni 7 tko k v Linuxu,tko, da ti to vrjetn neb smel delat problemov v kero vpisat... :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Greš v multiplayer in pritisneš tipko na tipkovnici levo od '1'.

Nato pa vpišeš: /connect IP Serverja

Na primer za oyoy server bi vpisal: /connect 84.255.254.105:29050

Potem pritisneš Enter in špil se ti bo povezal na izbrani server.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Greš v multiplayer in pritisneš tipko na tipkovnici levo od '1'.

Nato pa vpišeš: /connect IP Serverja

Na primer za oyoy server bi vpisal: /connect 84.255.254.105:29050

Potem pritisneš Enter in špil se ti bo povezal na izbrani server.

Aha sam men sploh noče konzole odpret pritiskam tipko pa nič a kdo ve kje to loh naštimam da bo ta tipka za konzolo ker v options ni?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aha sam men sploh noče konzole odpret pritiskam tipko pa nič a kdo ve kje to loh naštimam da bo ta tipka za konzolo ker v options ni?

nekje v nastavitvah morš obklukat možnost 'Enable cosole'

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

allseeingeye si zrihtej :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni še cod4a na allseeingeye

pol pa se posipam z pepelom :whistle: namreč ne igram več igrc na temu kompu ko je net, pa nism na tekočem :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...Mi je pa to tvoje pisanje dalo upanje, da so to v končni verziji popravili, zato jo bom preizkusil, čeprav komentarji na drugih forumih niso vzpodbudni.

OK. Potegnil celotno verzijo, jo inštaliral. Priklopil volan ter v igri izklopil popolnoma vse pomoči, nastavil king stopnjo. Začnem kariero in kaj zagledam: ABS in TC še vedno delujeta :blink: Trikrat preverim nastavitve in vse so nastavljene tako kot sem hotel.

Sedaj vozim kakšni dve uri, mogoče malo več in avta mi ne uspe spraviti v drsenje. Res je, da ta moj prastari nissan premore le 180KM ampak vseeno bi pričakoval, da bi mi avto odneslo, ko med ostrim ovinkom zahodim gas do podna in hkrati vklopim še nitro. Kadar pa je zaznati zdrs zadka, hkrati z mojim kontra vrtenjem volana posreduje nek lovilni sistem, in namesto da bi moje posredovanje ujelo avto pred vrtenjem, ga obrne proti ograji. Podpora mojemu volanu je nična, FFa ni zaznati, nasploh je volan mehak, da zvoziš ovinke pa ga morš tako ali tako obrniti skoraj do konca. To bi razumel če bi bil volan star, ampak je še vedno v prodaji in v ostalih igrah deluje BP.

Fizika avtomobilov je že dobro znana iz Carbona. Premočne zavore, nobenega resničnega občutka za avto. Poškodbe, vizualno sicer lepe, v praksi pa je vseen drek če jih ne bi bilo. Priletim čelno v zid s 150km/h, zarotira me za 360 stopinj, napiše heavy damage in to je to. Nadaljujem z vožnjo, mogoče je zaznati, da avto izgubi nekaj moči in da je ovinke težje speljati a še vedno brez težav pridem do cilja.

AI jemlje svojevrstne linije v ovinke, zavira tam kjer to niti približno ni potrebno (lep primer so hitre šikane, ki se jih zvozi s polnim plinom, a računalnik še vedno zavira). Te grip dirke in vse na splošno kar ima ovinke je prelahko, pogrešam možnost nastavitve težavnosti (ali pa sem jo pri karieri spregledal :hmm: ), edini izziv predstavljajo drag dirke, kjer je računalnik na 1/4 milje kar konkurenčen (najvrjetneje zaradi mojih slabih nastavitev avtomobila), na 1/2 milje pa jih premagam za 4 sekunde. Mogoče bo bolje, ko odklenem (vbistvu potrebujem samo avto) drift.

Proge so zaenkrat dolgočasne, vbistvu se neprestano vozim po istem prizorišču, le da je drugačna konfiguracija proge. Meniji so nepregledni, glasba pa živ obup.

Primerjati to igro z Richard Burns Rally je zločinsko, tako, da za simulacijo vožnje po asfaltu priporočam Live for speed, GTR2, GTL in tudi Race 2. Vse te naštete igre so svetlobna leta pred Pro Streetom kar se tiče realizma. V najboljšem primeru lahko ta novi NFS uvrstim nekam pod Test drive unlimited. Ne morem reči, da je totalna arkada (kot je to naprimer Outrun 2006), a od realizma je oddaljen svetlobna leta.

Prava žalost je spremljati potop take serije kot je Need for speed. Kje so časi raznolikih stez od zasneženih cest (mislim, da se je steza imenovala Suommy), do dirkanja ob obali (Atlantica) vmes pa še po razgibani gozdni cesti (Rocky pass), na vsake toliko časa pa še skok v skalnato okolje. In seveda pogledi iz notranjosti avtomobila. Vse to je imel že NFS 3: Hot Pursuit. Naslednja točka so avtomobili. V NFS 4 se spominjam, da sta bila najslabša avtomobila v igri BMW Z3 in Mercedes SLK230, sedaj pa noter tlačijo razne Honde, Audije, 20 let stare Nissane in polno ameriških jajc in le peščico superšportnikov. Naslednja točka so poškodbe. Jasno se spominjam, kako sem s prehitro vožnjo čez most na neki stezi v NFS 4 v petih krogih uničil podvozje in menjalnik Ferrarija F50, po do sedaj videnem to v NFS 11 ni možno. Kariera je bila v že tolikokrat omenjenem NFS 4 vsaj tako dobra, če ne še boljša kot pri Pro Streetu. Začel si na dnu, z najslabšim avtomobilom, nato pa počasi lezel po lestvici navzgor, vmes kupoval upgrade za svoj avto (bili so samo trije, ni bilo nepotrebnega 'zunanjega obdelovanja'). Ker je bilo več skupin avtomobilov je bilo obvezno kupovanje novih (kategorije so bile AAA, AA, A, B in C). Poškodbe so te drago stale, in večkrat se mi je naredilo, da avta nisem bil finančno sposoben popraviti do te mere, da bi bil brez problema vozen. Seveda je bilo vključeno tudi nepozabno preganjanje s policaji, najbolj razburljivo pa je bilo dirkanje za nasprotnikov avto, te dirke se ni dalo restartati in če si jo izgubil si se lahko samo še poslovil od svojega avtomobila. Če sedaj naredijo novo verzijo NFS 4, v kateri vsa vsebina ostane nespremenjena, nadgradijo pa samo grafiko jo grem takoj kupit.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prava žalost je spremljati potop take serije kot je Need for speed. Kje so časi raznolikih stez od zasneženih cest (mislim, da se je steza imenovala Suommy), do dirkanja ob obali (Atlantica) vmes pa še po razgibani gozdni cesti (Rocky pass), na vsake toliko časa pa še skok v skalnato okolje. In seveda pogledi iz notranjosti avtomobila. Vse to je imel že NFS 3: Hot Pursuit. Naslednja točka so avtomobili. V NFS 4 se spominjam, da sta bila najslabša avtomobila v igri BMW Z3 in Mercedes SLK230, sedaj pa noter tlačijo razne Honde, Audije, 20 let stare Nissane in polno ameriških jajc in le peščico superšportnikov. Naslednja točka so poškodbe. Jasno se spominjam, kako sem s prehitro vožnjo čez most na neki stezi v NFS 4 v petih krogih uničil podvozje in menjalnik Ferrarija F50, po do sedaj videnem to v NFS 11 ni možno. Kariera je bila v že tolikokrat omenjenem NFS 4 vsaj tako dobra, če ne še boljša kot pri Pro Streetu. Začel si na dnu, z najslabšim avtomobilom, nato pa počasi lezel po lestvici navzgor, vmes kupoval upgrade za svoj avto (bili so samo trije, ni bilo nepotrebnega 'zunanjega obdelovanja'). Ker je bilo več skupin avtomobilov je bilo obvezno kupovanje novih (kategorije so bile AAA, AA, A, B in C). Poškodbe so te drago stale, in večkrat se mi je naredilo, da avta nisem bil finančno sposoben popraviti do te mere, da bi bil brez problema vozen. Seveda je bilo vključeno tudi nepozabno preganjanje s policaji, najbolj razburljivo pa je bilo dirkanje za nasprotnikov avto, te dirke se ni dalo restartati in če si jo izgubil si se lahko samo še poslovil od svojega avtomobila. Če sedaj naredijo novo verzijo NFS 4, v kateri vsa vsebina ostane nespremenjena, nadgradijo pa samo grafiko jo grem takoj kupit.

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

sem popolnoma enakega mnenja..

se spovnem k sm nonstop igrov učasuh NFS2 :D ena gorska steza mi je bila dobra, si prišle iz tunela na sneg mal.. potem na ene serpentine in podobno :) stari cajti NFS ^_^

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Trenutno se mi po driskovju valja HL2: Episode 2, COD4 , Crysis in za vse lahko rečem :worship: ...

Vsi trije Špili tečejo gladko na moji mašinci :evilgrin: ...

x6800es@3800Mhz, 2GB rama, in 8800GTS 640mb a lil OC-ed :whistle:

Trenutno se cuka NFS Pro Street, ampak kot vidim kritike ostalih bo bol švoh... ah ja kje so časi NFS4 in Porsche... :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ups doube post.... :blush: ... (to excited i guess...)

hahah :worship: :worship: good old shark ^_^ :beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A kdo kej ve kje se da dobit igre za PSP ali PS2 ?

V Bofu, Big bangu in podobno po Lj ni nič pametnega (beri GP, SBK,... )

Kako je z odlepanjem PSP ali PS2 (da bere igrice tudi piratske verzije)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!