Skoči na vsebino

Igre

king4ever

Priporočene objave

a kdo kej prakticira gta san andreas - multiplayer ?

eh, sm se ga že naveličou :D pa še mal je lagal use skp :)

da še malo obudimo spomine na stare špile :D

post-5337-1195684991_thumb.jpg

kdo ve kera špila je to? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

NFS: Hot Pursuit :)

Pa dvojka je bla tud legendarna :)

Tole je tud ena izmed legend :)

soldier_of_fortune_2-01.jpg

Popravljeno . Popravil Roky
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:whistle: NFS II :)

post-5337-1195735469_thumb.jpg

ta špila mi ma dobre filmčke.. tm kjer maš showcase itd. :) in je še tko kratek posnetek avta kuko se pele itd. :) to mi je še zdj fajn, pa ql muska je zravn :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ta špila mi ma dobre filmčke.. tm kjer maš showcase itd. :) in je še tko kratek posnetek avta kuko se pele itd. :) to mi je še zdj fajn, pa ql muska je zravn :P

Tole so pa dobri stari časi...se še spomnem k sm tole igrov na taprumu kompu k sm ga meu...NFS je biu nasploh moja prva igrca...pa Test drive smo takrat tud velik igral :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tole so pa dobri stari časi...se še spomnem k sm tole igrov na taprumu kompu k sm ga meu...NFS je biu nasploh moja prva igrca...pa Test drive smo takrat tud velik igral :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

leta 1997 je pršla vn NFS II :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

heey folX a ste že kej sprakticiral tale kul online špilček:

Travian online

registrerite se pa probite k je free :) Jest sm glih začel..pa če so komu všeč namizni settlersi mu bo tud tole :)

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eh, sm se ga že naveličou :D pa še mal je lagal use skp :)

da še malo obudimo spomine na stare špile :D

post-5337-1195684991_thumb.jpg

kdo ve kera špila je to? :D

Oooooooooo, dirkačina, ki sem jo nabijal skoraj celo srednjo šolo :blush: Avtov sem si pa toliko dol potegnil, da se mi je nazadnje špil sesuval. Imel sem celo Lade 110-ke, Alfe 33 in ostalo (ne)potrebno navlako. Vozne lastnosti avtov so sicer bile nadrealistične (ali pa so imeli gor neki Eagle F1 oziroma Ultra Grip 20+), je pa bila igra zelo zabavna. Sploh preko interneta (hehe, dial up).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

post-5337-1195735469_thumb.jpg

Tega sem pa špilal že v osnovi šoli. Se še spomnim, da sem čakal pred VideoTopom, da ga dobijo in odštel 9.290sit za njega, še svežega iz dostavnega paketa. Mater sem bil nor :D Skratka, preigral sem ga podolgem in počez. Tako kot prvi del, tretji del, četrti del, Porscheja.... potem pa sem zgolj "malo pogledal". Več kot 40 ur pri zadnjih serijah nisem presedel.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kdo ve zakaj se mi noče povezai na server (cod4), napiše mi da je server povn ampak sploh ni.prej je delalo vse normalno..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hah Zomozuki, vidm da sva si bila zelo podobna pri telih igrcah :D js se spovnm k sm še utipou CHEAT v NFS II :D (fzr2000) :D haha..

to so bli še cajti.. :) zdj k sm pa spet mal igrou to pa podoživlov dni k so bli pred 10imi leti, se mi pa zdi igrca kr mal smešna :P (razn tisti filmčki.. za katere bom skos govoru da so mi ql) :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hah Zomozuki, vidm da sva si bila zelo podobna pri telih igrcah :D js se spovnm k sm še utipou CHEAT v NFS II :D (fzr2000) :D haha..

to so bli še cajti.. :) zdj k sm pa spet mal igrou to pa podoživlov dni k so bli pred 10imi leti, se mi pa zdi igrca kr mal smešna :P (razn tisti filmčki.. za katere bom skos govoru da so mi ql) :)

Ja, pa 330km/h v 90° ovinek :D Veš kaj je blo... ni blo tolko izbire in smo igrali pač to, kar je blo. In niti ni blo nevem kako zanič narejeno za tiste čase. Zdaj sicer podobne zadeve že skoraj telefoni predvajajo, ampak takrat se ti je pa oko orosilo, ko so ti snežinke zadevale v vetrobransko steklo, si z stojnico postavljal hitrostni rekord na stezi outback (in prehitel McLarna F1, seveda z dodatnim cheatom), bežal pred policijo in njihovimi represivnimi metodami, podiral telefonske govorilnice itd. Pa ful lepe proge so ble (tudi precej interaktivna okolja). V spominu imam Aquatico (Atlantica), Mediteranneo, Prooving grounds, Outback, Doplhin Cove, Kindiak Park itd.

Še vedno se mi milo stori, ko zaslišim kakšen stavek v stilu:

Spike strips deployed by the Chrystal lake.

Suspect is going more than 200! This guy is going to crash if he doesn`t slow down.

I dont know what your malfunction is but you can think about it in jail.

2.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljen folk..

Jaz pa iščem eno skuter igro, če sploh obstaja kakšna, ker je samo za kroske, atv-je, cestake.. o skuterih pa nič ne najdem.. :/ A ve mogoče kdo naslov..?

Lp Nejc

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, pa 330km/h v 90° ovinek :D Veš kaj je blo... ni blo tolko izbire in smo igrali pač to, kar je blo. In niti ni blo nevem kako zanič narejeno za tiste čase. Zdaj sicer podobne zadeve že skoraj telefoni predvajajo, ampak takrat se ti je pa oko orosilo, ko so ti snežinke zadevale v vetrobransko steklo, si z stojnico postavljal hitrostni rekord na stezi outback (in prehitel McLarna F1, seveda z dodatnim cheatom), bežal pred policijo in njihovimi represivnimi metodami, podiral telefonske govorilnice itd. Pa ful lepe proge so ble (tudi precej interaktivna okolja). V spominu imam Aquatico (Atlantica), Mediteranneo, Prooving grounds, Outback, Doplhin Cove, Kindiak Park itd.

Še vedno se mi milo stori, ko zaslišim kakšen stavek v stilu:

Spike strips deployed by the Chrystal lake.

Suspect is going more than 200! This guy is going to crash if he doesn`t slow down.

I dont know what your malfunction is but you can think about it in jail.

2.jpg

hahah :worship: :worship:

nč.. grem zdj še mal old school NFS igrt :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a kdo kej naziga lynch and kane pa kva mors nardit v multiplayer z windows live id ker mi stekne ko dam join LIVE ID

anyone?

Verjetno morš met originalno igro :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!