snakeyes Objavljeno November 28, 2007 Deli Objavljeno November 28, 2007 stričkov burek mesni :evilgrin: kva a se ne da shekat :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno November 28, 2007 Deli Objavljeno November 28, 2007 stričkov burek mesni :evilgrin: kva a se ne da shekat :naughty: :naughty: :naughty: NEbi vedu. Poglej na kake strani, kot naprimer GCW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 28, 2007 Deli Objavljeno November 28, 2007 vrjetn ste že vedl za to stran, ampak js še nism. toj odlična stran kjer lohk sprobaš če ti bo kompjutr podpirou igrco :) http://www.srtest.com/referrer/srtest js sm ugotovu da bi mi delou Pro Street, prav tako pa COD4 :D ampak je vse zeeeeeeelo bliz minumuma oz. kar na minimumu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 Pozdravljen folk.. Jaz pa iščem eno skuter igro, če sploh obstaja kakšna, ker je samo za kroske, atv-je, cestake.. o skuterih pa nič ne najdem.. :/ A ve mogoče kdo naslov..? Lp Nejc jz sem enkrat nek na netu staknu igrco ko runnerja furaš :yea1: ahja a kdo že špila pro street ? eni z bolšimi računalniki k moj pravjo da jim ful šteka je pa tudi res da majo igrco dol z neta pa mogoče zarad tega ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 jz sem enkrat nek na netu staknu igrco ko runnerja furaš :yea1: ahja a kdo že špila pro street ? eni z bolšimi računalniki k moj pravjo da jim ful šteka je pa tudi res da majo igrco dol z neta pa mogoče zarad tega ? Kaj je razlika, če potegneš igrco z neta al pa kupš v trgovin,razen tega da morš krekat :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 Kaj je razlika, če potegneš igrco z neta al pa kupš v trgovin,razen tega da morš krekat :hmm: če jo kupš, pomen da podpiraš proizvajalca in mu daš nekaj keša :) če jo zlowdaš te pa boli k... za proizvajalca in ga ne podpiraš pri nadaljnem ustvarjanju :D hehe... sam da se špila :P drgač pa kšne zlowdane verzije res mal štekajo.. ker kšne pridejo na net še predn so v trgovini, in imajo še par bugov :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 ahja a kdo že špila pro street ? eni z bolšimi računalniki k moj pravjo da jim ful šteka je pa tudi res da majo igrco dol z neta pa mogoče zarad tega ? jst igram mam 1G rama ... 1.8dualcore... Gforce grafično 256mb... (Ne vem kero :) ) pa je katastrofa use mam skor na najmanj... pa na momente šteka k svina... ne vem kaj so delal k so ta špil delal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno November 30, 2007 Deli Objavljeno November 30, 2007 eevo dans biu pri sošolcu in mal pogledu kak je te špil. to je groza dirko mu nalaga 5min, šteka po ovinkah, grafika tak ko pr nfs II :slap: no sej to se da povečat resolucijo sam vseen mislim da je špil mal zgrešen.furaš sam tist avto ko ti ga dodelijo za dirko tak ko neka demo verzija :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 30, 2007 Deli Objavljeno November 30, 2007 dobr da jo ne igram :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno December 1, 2007 Deli Objavljeno December 1, 2007 (popravljeno) eevo dans biu pri sošolcu in mal pogledu kak je te špil. to je groza dirko mu nalaga 5min, šteka po ovinkah, grafika tak ko pr nfs II :slap: no sej to se da povečat resolucijo sam vseen mislim da je špil mal zgrešen.furaš sam tist avto ko ti ga dodelijo za dirko tak ko neka demo verzija :BUA: pa ti jst povem da je tale tvoj sošolc retard... avte lohka kupuješ in jih je okoli 45 na voljo ;) celo ZONDA je na voljo :naughty: greš nazaj preden daš carrer pa maš tam cars pa pol car lot / garage ... pa jih pol kupš... je pa res katastrofa igra... :grim Popravljeno December 1, 2007. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno December 1, 2007 Deli Objavljeno December 1, 2007 aja drgač je pršla ven meni ena najbolših strategij kar sm jih igral ... company of heroes opposing front je podobna kot začeten company of heroes razn izbolšava grafike, ter veliko novih stvari ušeč mi je tudi ker ko špilaš nemce je ogromno govora u nemščini, angleščina je pa zlooo nemška ... sm po pol urce čist notr padu :D moja ocena je čista desetka... noro dobr špil vredn igranja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AeRoxx Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Pozdravljen folk.. Jaz pa iščem eno skuter igro, če sploh obstaja kakšna, ker je samo za kroske, atv-je, cestake.. o skuterih pa nič ne najdem.. :/ A ve mogoče kdo naslov..? Lp Nejc Še vedno iščem...! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Še vedno iščem...! Sanjaj svinja kukuruz..a kukuruza nema :lol: .) Nevem če je kakšna taka igra..Potegn dol mod. za GTA SA pa ga boš vozil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Jaz sem pa malo pado v Hitmana :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 a tuki kdo igra deluxe ski jump? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Jaz sem pa malo pado v Hitmana :) Ideja je bomba, izvedba pa ne glih... Komot lohk vse pobiješ, dolžne in nedolžne pa še kr nardiš level... Mal škoda... Nisi lih Silent Assasin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 (popravljeno) Končno končal ta Call Of Duty 4 na VETERAN stopnji. No Edino zaključni del na letalu mi ni ratalo na VETERAN težavnosti ampak samo na HARDENED :evilgrin: Vedno zmanjkalo časa. Drugače mi je pa špil čist hud! :worship: Popravljeno December 7, 2007. Popravil paris2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 Končno končal ta Call Of Duty 4 na VETERAN stopnji.No Edino zaključni del na letalu mi ni ratalo na VETERAN težavnosti ampak samo na HARDENED :evilgrin: Vedno zmanjkalo časa. Drugače mi je pa špil čist hud! :worship: Zakaj jest nism mel te misije??? COD4 za PC? Al to na konzolah špilate? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 Zakaj jest nism mel te misije???COD4 za PC? Al to na konzolah špilate? počakati moraš konec napisov ki so na koncu potem pa je šele zadnja misijia :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 Ideja je bomba, izvedba pa ne glih... Komot lohk vse pobiješ, dolžne in nedolžne pa še kr nardiš level... Mal škoda... Nisi lih Silent Assasin Se strinjam. Ampak, če se greš Rambota, je škoda igrat, ker ni point v tem, da narediš masaker, ampak, da zgolj ostraniš svojo tarčo in ostale pustiš lepo pri miru (dobesedno, ko jih uspavaš, hehe). Meni je špil kul. Mimogrede. Downloadal sem Half Life 2: Episode Two (Unleashed) in nimam pojma, kaj narediti. Noter so neki ogromni *.cgf fajli in mapa z igro. Vse sem prenesel po "readme"-ju, ampak se špil ne more zagnat. Vedno mi neko napako ven vrže, kao, da ne najde nekega dela igre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 Se strinjam. Ampak, če se greš Rambota, je škoda igrat, ker ni point v tem, da narediš masaker, ampak, da zgolj ostraniš svojo tarčo in ostale pustiš lepo pri miru (dobesedno, ko jih uspavaš, hehe). Meni je špil kul. Mimogrede. Downloadal sem Half Life 2: Episode Two (Unleashed) in nimam pojma, kaj narediti. Noter so neki ogromni *.cgf fajli in mapa z igro. Vse sem prenesel po "readme"-ju, ampak se špil ne more zagnat. Vedno mi neko napako ven vrže, kao, da ne najde nekega dela igre. Kukr vem morš od zagonske datotekce, torej "hl2e2.exe" al nevem kako se kliče, naredit bližnjico in spremenit tiste parametre notr... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 Ja, to sem naredil, ampak finta je, da je cela mapa od HL2E2 velika 220mb, potem pa dobiš še za 8gb nekih "cgf" fajlov, ki nimam pojma, kam jih je treba dat. Navodila v "readme" so zelo okrnjena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 A igra kdo GTI rancing igrco, kao sami folkcvagni, morm rčt da kr dobr špil no :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 Ja, to sem naredil, ampak finta je, da je cela mapa od HL2E2 velika 220mb, potem pa dobiš še za 8gb nekih "cgf" fajlov, ki nimam pojma, kam jih je treba dat. Navodila v "readme" so zelo okrnjena. V eno mapo spravi cgf datoteke in mapo z vsemi HL2ep2 datotekami. Potem narediš bližnjico in zaženeš z naslednjimi argumenti "-steam -game ep2" in dela kot namazano. Sam imam inštalirane neke powertoyse in lahko argumente dodam z desnim klikom na shortcut. Upam, da bodo slike kaj pomagale. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 A igra kdo GTI rancing igrco, kao sami folkcvagni, morm rčt da kr dobr špil no :winkiss: sm špilou to kšn let nazaj.. polom od igrce :D igrou 20min.. nehou, pa vrgu dol iz kompa :D hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se