Dolenc™ Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 Za SBK01 nastaviš barvo na zaslonu na 16bit in pa daš compatability mode win98 in pol pali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 6, 2008 Deli Objavljeno Februar 6, 2008 Jaz pa nimam časa in volje nadrkavat online špile, pa še vse te mine ko kar naprej crkavaš. :xx: Edini špil ki sem se mu malo bolj posvetil, je bil americas army, že kar nekaj časa nazaj. Je pa fino fajn in izziv za spremembo igrati proti pravemu človeku in ne retardiranem računalniku. :D Načeloma sem jaz tudi bolj na single player variantah. Večinoma je zgodba tista, ki me ohrani pred ekranom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 jest pa igram zdele max payne 2- napeto ko svija :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 Jest pa zdej špilam MotoGp 07 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 (popravljeno) Je kdo za kašno rundo gp500? Popravljeno Februar 7, 2008. Popravil The_Punisher Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Februar 7, 2008 Deli Objavljeno Februar 7, 2008 jest pa igram zdele max payne 2- napeto ko svija :worship: Malo čudna igralnost je pri tej igri, zadnja soba pa težka ko svinja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 A je kdo, ki bi igral superbike 2001 prek neta? To bi znalo bit zanimivo Če si oz. je še kdo zainteresiran bi blo fajn mal vozit spet tole. V glavnem javte se, da vem, če se mi splača dol potegnit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 Ja itaq potegni čim prej, kandidatov je zadost :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 http://www.rockstargames.com/IV/ :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alees Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 jst sm se pa zadne cajte mal spravu igrt unreal tournament 99 Itak pa nimam računalnika za kej bolšega an.. No ja kšn CS 1.6 se kdaj tud še odšpila toj pa to :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Si bom še jest supr bike dol stegnu pa gremo mal špilat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alees Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Si bom še jest supr bike dol stegnu pa gremo mal špilat. ma jst nikjer ne najdem superbika 2001 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Maš ga na blinku al pa na mininovi. Blink Mininova Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alees Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Maš ga na blinku al pa na mininovi. Blink Mininova U hvala ;) že vleče... in to kr dost hitr :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 http://www.rockstargames.com/IV/ :rolleyes: Če jim uspe preseči San Andreas, potem :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alees Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 (popravljeno) Evo potegnu sm dol suprbike 2001 sam ko pa hočm inštalirat pa tale error vn vrže: :( Popravljeno Februar 9, 2008. Popravil alees Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Markko Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 pomojem si morš directx instalerat k ga maš u mapi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alees Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 pomojem si morš directx instalerat k ga maš u mapi Sm pa je isti shit :S Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Sm pa je isti shit :S mogoče je problem u verziji directX a? :? crack pa najbrž ni tole aja prej k sm za COD 4 spraševal tistim ki ste se ponudli... hvala vseeno sm nehu špilat k mi je dokurcil... zdej bo COD 2 spet u prvem planu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Evo potegnu sm dol suprbike 2001 sam ko pa hočm inštalirat pa tale error vn vrže: :( sj nevem kko majo winsi glede tega...ampak... poglej ce ksn program ne dostopa do mape ali do kergakol fajla notr poglej permissione za dostop do mape...v smislu skrita mapa al pa fajli notr (pomoje da je tools/foledr options/view/view all files...neki tazga) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 drugac pa...wild guess ampak vseen.... to je drugac iz ISO fajla ane ? probej narest iz tega ISO fajl pa ga mountej pa se 1x instalirej pa probi... mogoce DirectX mapa ne sme bit v poddirektoriju (C:/sbk.../) sj pravm..samo ugibam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 mogoče je problem u verziji directX a? :? crack pa najbrž ni tole aja prej k sm za COD 4 spraševal tistim ki ste se ponudli... hvala vseeno sm nehu špilat k mi je dokurcil... zdej bo COD 2 spet u prvem planu :naughty: Res? COD4 ti je dokurčil? Meni je bil res zakon špil, dvojka tudi, ampak ta del je pa še bolj dodelan. Parkrat sem čeljust vrgel na tla :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 Res? COD4 ti je dokurčil? Meni je bil res zakon špil, dvojka tudi, ampak ta del je pa še bolj dodelan. Parkrat sem čeljust vrgel na tla :D nene COD4 sm v SP ju obrnu na veteran B) prek neta mi je 4ka preveč bedna že ratala... sobe niso fajn... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 nene COD4 sm v SP ju obrnu na veteran B) prek neta mi je 4ka preveč bedna že ratala... sobe niso fajn... Cod2 prek neta rulz :worship: še posebej če je še kak dober server z modom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 Lep pozdar vsem. Odprli smo nov tracker. Ta tracker je povezan samo z igrami in dodatki za igre. Lepo vablejni !!!!!!!!! Link Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se