Skoči na vsebino

Igre

king4ever

Priporočene objave

Jaz pa nimam časa in volje nadrkavat online špile, pa še vse te mine ko kar naprej crkavaš. :xx:

Edini špil ki sem se mu malo bolj posvetil, je bil americas army, že kar nekaj časa nazaj.

Je pa fino fajn in izziv za spremembo igrati proti pravemu človeku in ne retardiranem računalniku. :D

Načeloma sem jaz tudi bolj na single player variantah. Večinoma je zgodba tista, ki me ohrani pred ekranom.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A je kdo, ki bi igral superbike 2001 prek neta? To bi znalo bit zanimivo

Če si oz. je še kdo zainteresiran bi blo fajn mal vozit spet tole. V glavnem javte se, da vem, če se mi splača dol potegnit.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst sm se pa zadne cajte mal spravu igrt unreal tournament 99 worship.gif Itak pa nimam računalnika za kej bolšega an.. No ja kšn CS 1.6 se kdaj tud še odšpila toj pa to :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo potegnu sm dol suprbike 2001 sam ko pa hočm inštalirat pa tale error vn vrže:

:(

post-16450-1202564952_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil alees
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sm pa je isti shit :S

mogoče je problem u verziji directX a? :? crack pa najbrž ni tole

aja prej k sm za COD 4 spraševal tistim ki ste se ponudli... hvala vseeno sm nehu špilat k mi je dokurcil... zdej bo COD 2 spet u prvem planu :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo potegnu sm dol suprbike 2001 sam ko pa hočm inštalirat pa tale error vn vrže:

:(

sj nevem kko majo winsi glede tega...ampak...

poglej ce ksn program ne dostopa do mape ali do kergakol fajla notr

poglej permissione za dostop do mape...v smislu skrita mapa al pa fajli notr (pomoje da je tools/foledr options/view/view all files...neki tazga)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

drugac pa...wild guess ampak vseen....

to je drugac iz ISO fajla ane ?

probej narest iz tega ISO fajl pa ga mountej pa se 1x instalirej pa probi...

mogoce DirectX mapa ne sme bit v poddirektoriju (C:/sbk.../)

sj pravm..samo ugibam

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mogoče je problem u verziji directX a? :? crack pa najbrž ni tole

aja prej k sm za COD 4 spraševal tistim ki ste se ponudli... hvala vseeno sm nehu špilat k mi je dokurcil... zdej bo COD 2 spet u prvem planu :naughty:

Res? COD4 ti je dokurčil? Meni je bil res zakon špil, dvojka tudi, ampak ta del je pa še bolj dodelan. Parkrat sem čeljust vrgel na tla :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res? COD4 ti je dokurčil? Meni je bil res zakon špil, dvojka tudi, ampak ta del je pa še bolj dodelan. Parkrat sem čeljust vrgel na tla :D

nene COD4 sm v SP ju obrnu na veteran B) prek neta mi je 4ka preveč bedna že ratala... sobe niso fajn...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nene COD4 sm v SP ju obrnu na veteran B) prek neta mi je 4ka preveč bedna že ratala... sobe niso fajn...

Cod2 prek neta rulz :worship: še posebej če je še kak dober server z modom.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!