Tomozuki Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 nene COD4 sm v SP ju obrnu na veteran B) prek neta mi je 4ka preveč bedna že ratala... sobe niso fajn... Aha, aha, razumem :) Sem se že vstrašil, da ti je SP eno sranje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Ja itaq potegni čim prej, kandidatov je zadost :worship: No, zadeva se vleče dol...bi se blo pa fajno zmenit kako se špila (volan, tipkovnica, kakšne nastavitve pri težavnosti), da se spet malo privadim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Cod2 prek neta rulz :worship: še posebej če je še kak dober server z modom. Enka je še zmer :worship: , dvojka je že bolj noobfriendly :D, no SP-ja pa nisem sploh probu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 (popravljeno) Komaj čakam, da dobijo TO(urnament) v naše trgovinice (pa da mu malo cena pade). V Seiersbergu sem ga že videl. Ampak nemške verzije pa res nočem met. Wilkoment bie Unreal Tournament, drücken sie die Taste... Pa da bom enega mozoljevega švaba slišal, kako z počenim glasom reče "dominiren" :D Popravljeno Februar 12, 2008. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Kaj pa tisti roboti iz vojne svetov zraven delajo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Nevem, nevem, moram videt :D Tripodi al kaj so že bli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luka_199 Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 No vidim da je glih govor o superbike 2001, pa me zanima če je kdo igrow novejšo verzijo superbike-a. Jest sm in je zadeva še kr u redu glede na to da so notri motorji kot so na primer: gsx-r,r1,cbr,... Super-Bikes Riding Challenge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Komaj čakam, da dobijo TO(urnament) v naše trgovinice (pa da mu malo cena pade). V Seiersbergu sem ga že videl. Ampak nemške verzije pa res nočem met. Wilkoment bie Unreal Tournament, drücken sie die Taste... Pa da bom enega mozoljevega švaba slišal, kako z počenim glasom reče "dominiren" :D zakaj je pa enostavno iz interneta ne potegnes? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Jest pa zdej špilam MotoGp 07 kašne maš kj cajte na katerikoli progi :P vozih 100% sim? :whistle: Evo potegnu sm dol suprbike 2001 sam ko pa hočm inštalirat pa tale error vn vrže: :( toj tut men delal kšn let nazaj.. poj se mi pa ni dal več fakat, pa sm use dol fuknu :) No vidim da je glih govor o superbike 2001, pa me zanima če je kdo igrow novejšo verzijo superbike-a. Jest sm in je zadeva še kr u redu glede na to da so notri motorji kot so na primer: gsx-r,r1,cbr,... Super-Bikes Riding Challenge uf.. smo prešpilal.. pa limal kle na forumu screenshot od fastest lap v valencii :P hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 No vidim da je glih govor o superbike 2001, pa me zanima če je kdo igrow novejšo verzijo superbike-a. Jest sm in je zadeva še kr u redu glede na to da so notri motorji kot so na primer: gsx-r,r1,cbr,... Super-Bikes Riding Challenge Hey kdo ve kje bi to najdu- torrent, mula vse sm preiskal nikjer nič :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Hey kdo ve kje bi to najdu- torrent, mula vse sm preiskal nikjer nič :? to je samo za playstation 3 :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 to je samo za playstation 3 :headbang: Super-Bikes Riding Challenge je tudi za PC :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 to je samo za playstation 3 :headbang: Ti si verjetno pomešal malo s Tourist Trophyem. zakaj je pa enostavno iz interneta ne potegnes? Ker se mi enostavno ne da botov streljat :D Real men are better. Ja, ja, Hamachi ja, ampak to ni to. Pravi serverji so "much better" pa še statistiko mi vodijo, da pol vidim, če "stagniram" al "napredujem". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Super-Bikes Riding Challenge je tudi za PC :) imaš prav ja pomešal sem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luka_199 Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 (popravljeno) Hey kdo ve kje bi to najdu- torrent, mula vse sm preiskal nikjer nič :? DOWNLOAD Super-Bikes Riding Challenge => NO INSTALL / UNRAR & PLAY / Aja pa če kdo rab savegamese (vsi motorji odklenjeni) mu jih lahko pošljem. Popravljeno Februar 15, 2008. Popravil luka_199 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Tripodi al kaj so že bli? Ja pomojem. Drugače pa ful dober film, če ti je všeč zf. uf.. smo prešpilal.. pa limal kle na forumu screenshot od fastest lap v valencii :P hehe :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 Malo čudna igralnost je pri tej igri, zadnja soba pa težka ko svinja. špil preveč u izi, na drugo težavnost so me dvakrat ubili, 1x v zadnji sobi in enkrat ko morš unga ščitit, nevem kaj je že, s tisto masko.... drgač pa ful prekratek špil, obrneš v max5ih urah..... jst sm se lotu far cry ponovno igrat, zj k sm crysis obrnu... far cry v1.4(vsi patchi) - res lepa grafika + ogromno modov obstaja za ta špil..... tako bom počaku na far cry 2 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 aj že kdo pogruntov tisto foro pri suberbike 2001, ko vrže vn error zaradi directx.. s čim bi se dal to odpravt? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 (popravljeno) Ja pomojem. Drugače pa ful dober film, če ti je všeč zf. :grim Čaki, kerega ZF filma jaz še nisem videl......? :D Popravljeno Februar 18, 2008. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Minesweeper je še zmer zakon :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Čaki, kerega ZF filma jaz še nisem videl......? :D A kakšnega še posebej priporočaš? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Minesweeper je še zmer zakon :worship: :worship: & solitaire :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 A mogoče kdo špila igrco THE CLUB? Če kdo špila mi nej pove če je huda špila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 A kakšnega še posebej priporočaš? :whistle: Hm, a novejšega al starejšega? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Bova rajši po PM nadaljevala. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se