Skoči na vsebino

Igre

king4ever

Priporočene objave

ok tnx

a ma kdo ksn popravek za assasin creed k mi štekne pri jeruzalemu pa da ni ruski patch :worship: :worship: :worship:

pa veš da sm glih dans jst proti jeruzalemu šetov in mi je isto šteknl... :whistle:

drgač sm pa bral da ma zlo velik napak tale špil, kolko pa vem patchov še ni :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mam spet en nov/str uprašane :D je mugoče kšna ql dirkačina na vidiku? :D lohk tut stara.. avti/motorji/tovornaki/formula/nivažnokaj :)

streljačine pa strategije me ne zanimajo :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mam spet en nov/str uprašane :D je mugoče kšna ql dirkačina na vidiku? :D lohk tut stara.. avti/motorji/tovornaki/formula/nivažnokaj :)

arkadna dirkačina NFS most wanted ga zame rastura :D

novga ni pa nič vidt na vidiku ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Česa pa ti še nisi igral? Hard Trucks mogoče? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Frontlines: Fuel of War

Sodobno vojskovanje, obilo orožij, med drugim razni daljinsko vodeni roboti, stacionarna orožja...

Predvsem mi je pa všeč dokajšnja nelinearnost za streljačino in pa na voljo upravljane takov, džipov, helikopterjev, letal...

Lepa grafika in efekti, ampak je treba imeti kar spodobno grafično.

Zamerim mu shranjevanje po čekpointih, par nelogičnosti, pomanjkanje dodatnih možnosti za kontrole in politično navdihnjena zgodba. Pa obvezno je treba naložiti najnovejši patch, za boljšo stabilnost igre.

Drugače mi je pa mnogo boljši od COD 4. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bedna, zanimiv špil prvih 5min, k lahko delaš kar odpalene stvari, pol se pa neha, škoda sploh probat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

arkadna dirkačina NFS most wanted ga zame rastura :D

novga ni pa nič vidt na vidiku ;)

uf, ne hvala za NFS :D ni mi všeč igralnost.

@fifty Mercedez benz truck racing ali nekaj takega vem da sem včasih igra, ni bla slaba.

vem za to, sem jo kr dost špilou :P zdj jo bom dou šenkrat lowdat :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ahaaa, sem mislil, da je zadeva podobna GTA-ju :)

Saj je polno teh gta klonov.

Just cause ima ogromen otok, ampak se nič kaj posebnega ne dogaja, predvsem so me pa motili leseni avti. Ampak se je bilo pa fajn z avionom nad vulkanom furat. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eh, mercedes menz truck racing mi neki jebe.. k dam race/practise itd. , mi začne nalagat, poj pa fukne vn :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eh, mercedes menz truck racing mi neki jebe.. k dam race/practise itd. , mi začne nalagat, poj pa fukne vn :closedeyes:

men pa dela :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

men pa dela :P

:closedeyes: men pa noče.. bom še mal probavov..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a obvlada kdo kej ruščine za assasin creed, da me nauči kej črk hehe, ker naj bi špil delal z ruskim patchom ( sam v mestu jeruzalem ) pol spet baje preide na angleške črke in naj nebi štekal vsaj tko pravjo po drugih forumih.. :whistle:

sam ne prevelik računat inštrukcij :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja, jaz nekaj znam ja :) Ampak nisem še igral špila. Najboljše, da ti svetujejo tisti, ki so sobo že naredili.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a si iz mininove.org zlovdov

yap :)

eh, sj zdj spet mal špilam superbike 2001 :D hah..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:closedeyes: men pa noče.. bom še mal probavov..

Meni tut noče, če pa že dela so pa samo barvni fleki. Z driverji pa ne mislim eksperimentirat, ker vse ostalo super dela. :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

yap :)

eh, sj zdj spet mal špilam superbike 2001 :D hah..

Jaz tudi špilam superbike. Edina solidna igrica z motorji. Samo mam pa užgano močno pomoč pri acceleration ker dugače ko v ovinku pipnem tipko za gas odletim. Če pa ne pipam do izhoda je pa kar nekaj ker sem prepočasen, pa še na ravnem do 3. prestave kar nekaj koplje pa zanaša zadaj, guma pa piska :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz tudi špilam superbike. Edina solidna igrica z motorji. Samo mam pa užgano močno pomoč pri acceleration ker dugače ko v ovinku pipnem tipko za gas odletim. Če pa ne pipam do izhoda je pa kar nekaj ker sem prepočasen, pa še na ravnem do 3. prestave kar nekaj koplje pa zanaša zadaj, guma pa piska :unsure:

eh.. js mam pa use na real naštiman, difficulty do konca itd. :)

vozm pa Aprilio.. velik lažje vodljiva kot Ducati.. :)

sovražim pa progo Sugo :whistle: (samo zaradi zadnjih treh ovinkov..)

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!