JeRn3j Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 ok tnx a ma kdo ksn popravek za assasin creed k mi štekne pri jeruzalemu pa da ni ruski patch :worship: :worship: :worship: pa veš da sm glih dans jst proti jeruzalemu šetov in mi je isto šteknl... :whistle: drgač sm pa bral da ma zlo velik napak tale špil, kolko pa vem patchov še ni :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 mam spet en nov/str uprašane :D je mugoče kšna ql dirkačina na vidiku? :D lohk tut stara.. avti/motorji/tovornaki/formula/nivažnokaj :) streljačine pa strategije me ne zanimajo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 mam spet en nov/str uprašane :D je mugoče kšna ql dirkačina na vidiku? :D lohk tut stara.. avti/motorji/tovornaki/formula/nivažnokaj :)streljačine pa strategije me ne zanimajo :) arkadna dirkačina NFS most wanted ga zame rastura :D novga ni pa nič vidt na vidiku ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 mam spet en nov/str uprašane :D je mugoče kšna ql dirkačina na vidiku? :D lohk tut stara.. avti/motorji/tovornaki/formula/nivažnokaj :)streljačine pa strategije me ne zanimajo :) Česa pa ti še nisi igral? Hard Trucks mogoče? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 Frontlines: Fuel of War Sodobno vojskovanje, obilo orožij, med drugim razni daljinsko vodeni roboti, stacionarna orožja... Predvsem mi je pa všeč dokajšnja nelinearnost za streljačino in pa na voljo upravljane takov, džipov, helikopterjev, letal... Lepa grafika in efekti, ampak je treba imeti kar spodobno grafično. Zamerim mu shranjevanje po čekpointih, par nelogičnosti, pomanjkanje dodatnih možnosti za kontrole in politično navdihnjena zgodba. Pa obvezno je treba naložiti najnovejši patch, za boljšo stabilnost igre. Drugače mi je pa mnogo boljši od COD 4. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 @fifty Mercedez benz truck racing ali nekaj takega vem da sem včasih igra, ni bla slaba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Dobri špili: No one lives forever 1&2, veliko akcije, dobra zgodba in pestro dogajanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Kako pa je zadeva Just Cause? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Bedna, zanimiv špil prvih 5min, k lahko delaš kar odpalene stvari, pol se pa neha, škoda sploh probat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Ahaaa, sem mislil, da je zadeva podobna GTA-ju :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 arkadna dirkačina NFS most wanted ga zame rastura :D novga ni pa nič vidt na vidiku ;) uf, ne hvala za NFS :D ni mi všeč igralnost. @fifty Mercedez benz truck racing ali nekaj takega vem da sem včasih igra, ni bla slaba. vem za to, sem jo kr dost špilou :P zdj jo bom dou šenkrat lowdat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Ahaaa, sem mislil, da je zadeva podobna GTA-ju :) Saj je polno teh gta klonov. Just cause ima ogromen otok, ampak se nič kaj posebnega ne dogaja, predvsem so me pa motili leseni avti. Ampak se je bilo pa fajn z avionom nad vulkanom furat. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snakeyes Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 a ma kdo cd key za frontlines Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 a ma kdo cd key za frontlines Evo: Serials.txt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 eh, mercedes menz truck racing mi neki jebe.. k dam race/practise itd. , mi začne nalagat, poj pa fukne vn :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 eh, mercedes menz truck racing mi neki jebe.. k dam race/practise itd. , mi začne nalagat, poj pa fukne vn :closedeyes: men pa dela :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 men pa dela :P :closedeyes: men pa noče.. bom še mal probavov.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 a si iz mininove.org zlovdov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 :OK: :OK: Assassin's Creed :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snakeyes Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 a obvlada kdo kej ruščine za assasin creed, da me nauči kej črk hehe, ker naj bi špil delal z ruskim patchom ( sam v mestu jeruzalem ) pol spet baje preide na angleške črke in naj nebi štekal vsaj tko pravjo po drugih forumih.. :whistle: sam ne prevelik računat inštrukcij :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Hja, jaz nekaj znam ja :) Ampak nisem še igral špila. Najboljše, da ti svetujejo tisti, ki so sobo že naredili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 13, 2008 Deli Objavljeno Marec 13, 2008 a si iz mininove.org zlovdov yap :) eh, sj zdj spet mal špilam superbike 2001 :D hah.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Marec 13, 2008 Deli Objavljeno Marec 13, 2008 :closedeyes: men pa noče.. bom še mal probavov.. Meni tut noče, če pa že dela so pa samo barvni fleki. Z driverji pa ne mislim eksperimentirat, ker vse ostalo super dela. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitiž46 Objavljeno Marec 13, 2008 Deli Objavljeno Marec 13, 2008 yap :) eh, sj zdj spet mal špilam superbike 2001 :D hah.. Jaz tudi špilam superbike. Edina solidna igrica z motorji. Samo mam pa užgano močno pomoč pri acceleration ker dugače ko v ovinku pipnem tipko za gas odletim. Če pa ne pipam do izhoda je pa kar nekaj ker sem prepočasen, pa še na ravnem do 3. prestave kar nekaj koplje pa zanaša zadaj, guma pa piska :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 13, 2008 Deli Objavljeno Marec 13, 2008 (popravljeno) Jaz tudi špilam superbike. Edina solidna igrica z motorji. Samo mam pa užgano močno pomoč pri acceleration ker dugače ko v ovinku pipnem tipko za gas odletim. Če pa ne pipam do izhoda je pa kar nekaj ker sem prepočasen, pa še na ravnem do 3. prestave kar nekaj koplje pa zanaša zadaj, guma pa piska :unsure: eh.. js mam pa use na real naštiman, difficulty do konca itd. :) vozm pa Aprilio.. velik lažje vodljiva kot Ducati.. :) sovražim pa progo Sugo :whistle: (samo zaradi zadnjih treh ovinkov..) Popravljeno Marec 13, 2008. Popravil FiFtY_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se