Thundercat Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 Call of Duty :OK: :OK: zakon špilja......malo prekratka drugače pa odlično narejena....
Blame Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 (popravljeno) Need for speed underground že na bittoret-u Popravljeno November 19, 2003. Popravil Blame
gas gas Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 Need for speed underground že na bittoret-u To pa že vem! Vseen hvala! :D
bosti24 Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 UFO Aftermath ...... ce so komu vsec strategije .... to igro igram ze od rane mladosti ... 7 razred ... prvic spoznal igro naslov UFO ... Nadaljevanje ... UFO terror from the deep .... potem pa koncno sedaj UFO Aftermath ... spilam jo ze kak mesec .... zelo dobra igra .. zanima me ce jo se kdo drug igra ?
CrashOver Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 Simpsons - HIT & RUN !... ql špil... hehhe.. pa še nasmejiš še fajn zraven.. edina slaba stran: 3-je CDji.. pa maximum install ti zasede 1,9GB :D ... je pa vredno za to igro :D NFS underground pa ju3 dobim.. pa itaq vem da je ql igra :D .. maš gofla GTI not pa tako :D hehee LP -matej
Treker Objavljeno November 20, 2003 Opozori Objavljeno November 20, 2003 UFO Aftermath... ja igram trenutno :D tudi sam sem preigral vso serijo, in X-com je res zakon serija...
Grilzz Objavljeno November 20, 2003 Opozori Objavljeno November 20, 2003 Jaz imam X-com terror from the deep, samo ne morm špilat na tem računalniku, k z miško zmeri odletim dol z zaslona. Sicer pa je to huda špila, še k smo imel 386/33 me je ta (edina v tem žanru) res pritegnila in sem užival ob šicanju malih zelenih. Tisti možgani so mi šli pa zmeri na živce k mi je skoz pisal "tapata has gone beserk". A ta aftermath je kaka nova izdaja al isto stara špila?
Skubaduba Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 Title: Star Wars: Knights of the Old Republic Url: http://www.lucasarts.com/products/swkotor/ Group: Razor 1911 Released: Wednesday November 19th, 2003 Size: 4 CDs JUHU to bo spil ce bo sneg kej padu :D :D :D
marem Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 Need for speed.....SKYLINE power B)
dead_man Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 Ham eno vprašanje imam, ker glih nisem preveč doma v teh računalniških zadevicah. Imam NFS underground in mi špilačina zahteva CD key, katerega pa nimam, ne vem kje ga najti,sem že malo brskal po netu in ne najdem nič oprijemljivega. Any idea?
BC Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 ************************************************* Prosimo vas, da se vzdržite linkov do piratskih zadevščin. Uporabite e-mail ali PM !!!
dead_man Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 Thank you very much BC! :notworthy: Špil dela,tako da o njem poročam kasneje,ko se bom malo spoznal z njim. :yea2:
IKE Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 Ima kdo kake izkušnje z Laro - Angel Of Darkness ...
SeLoTeJp Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 NFS Undeground ROX! mam jo 2 dni in mi je res najbol.. zaenkrat mam se (sicer ze kr uredu spedenanga) GTIja, sam pol bo pa nujn skyline alpa s2000 :OK: :naughty:
Thundercat Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 ravnokar inštaliram LOTR....pa nove Wormse 3D tudi...fajn špilo...Wormsi rabijo 1,3 g na disku!!!
PSI_Hunter Objavljeno November 26, 2003 Opozori Objavljeno November 26, 2003 deusex: the invisible war demo je ze na njihovem ftp-ju, uradna izdaja bo 03.12.
BaTeMaN Objavljeno November 27, 2003 Opozori Objavljeno November 27, 2003 NFSU je kr zabaven... vsaj do 2/3 igranja, ko so nasprotniki koliko toliko premagljivi.... Je pa lepo lepit nalepke pop avtu, delat tuninge,.. pa ostali kič... zabavno :) :OK:
SeLoTeJp Objavljeno November 27, 2003 Opozori Objavljeno November 27, 2003 NFSU je kr zabaven... vsaj do 2/3 igranja, ko so nasprotniki koliko toliko premagljivi.... Je pa lepo lepit nalepke pop avtu, delat tuninge,.. pa ostali kič... zabavno :) :OK: trenutno sem pr stopni (tista cifra: xx/116 alkolk že) 83 - res je ratal use ful težko :wacko: :) na easy igram, pa sm prej eno circut stopno mogu 4x špilat da sm zmagov... :wacko: ;) drgač pa.. zakon! btw, moj avto
Thundercat Objavljeno November 27, 2003 Opozori Objavljeno November 27, 2003 NFSU na bitorentu mi ne dela...dol vrže same rar fajle pol jih je praznih ...a ima kdo povezavo na delujoči link....
CrashOver Objavljeno November 27, 2003 Opozori Objavljeno November 27, 2003 NFSU na bitorentu mi ne dela...dol vrže same rar fajle pol jih je praznih ...a ima kdo povezavo na delujoči link.... odraraš zadevo, pol maš pa en *.CUE in *.BIN file.. se mi zdi.. pol pa nerota odpreš, pa daš tam BURN IMAGE ... pol maš pa igrco na CD-ju :D ... al pa uporabiš DEAMON toolse... LP -matej
marem Objavljeno November 27, 2003 Opozori Objavljeno November 27, 2003 ...pa še hitrej se da, sam se mi ni daj zajebavat... B) BTW brez trainerja je težko od 85 naprej (skoraj nemogoče) sob je vsega skupaj 112
SeLoTeJp Objavljeno November 29, 2003 Opozori Objavljeno November 29, 2003 kje pa se da dobit tale trainer? :naughty:
BC Objavljeno November 29, 2003 Opozori Objavljeno November 29, 2003 http://spacetarget.com/games/pc_nfs_underground.shtml men trainer ne dela sploh :cry:
SeLoTeJp Objavljeno November 29, 2003 Opozori Objavljeno November 29, 2003 meni je bla 85 zelo težka, naprej pa kar gre.. če maš srečo :) v glavnem - težko! ampak kod pa ne bom uporabljov.. ker avto mate kej? jez sem mel najprej GTIja, pol honda civic, zdej pa honda s2000 :OK:
mjemec Objavljeno November 30, 2003 Opozori Objavljeno November 30, 2003 Mene pa ta špil tok jebe. Drugač sm lih začel igrat-tam na začetku ko je tist tournament sm!! Pa odšpilam prvo dirko tournamenta pa mi igrco zašteka!! <_< :BUA: Pa sploh ne vem zakaj. Kompjutr je še kr ql (AMD Athlon 2600+, 512 ram, 120 gb,...). Res pa je tud da mam vse detajle na high, pa da igrca ni original!! A mogoče kdo ve kaj je za nrdit? :cry: Lepo vas prosm!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se