Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Res pa je tud da /.../ igrca ni original!! A mogoče kdo ve kaj je za nrdit?  Lepo vas prosm!!!

Kupi original in pokliči na support, pa si daj duška! :devil:

LP

Windsurf

Objavljeno

A se res ne da nč nrdit? Aja pa še to k je Windsurf napisu naj original kupm-a se ga že sploh dobi pr ns pa kakšna je cena?

Objavljeno

Ja sm pa ni nč drugač!!

Objavljeno
A se res ne da nč nrdit? Aja pa še to k je Windsurf napisu naj original kupm-a se ga že sploh dobi pr ns pa kakšna je cena?

Brez veze kupovat original, je 9.900 sit. Kup pirat kopijo kje, je glih tko dva CD, pa še crack no cd dobiš zraven, pa ti ni treba cd vedno not dajat :OK: :notworthy:

Objavljeno
Brez veze kupovat original, je 9.900 sit. Kup pirat kopijo kje, je glih tko dva CD, pa še crack no cd dobiš zraven, pa ti ni treba cd vedno not dajat :OK: :notworthy:

:xx: :fight2: :fight2: :BUA:

Objavljeno

mene tudi NFSU zajebava...ko pride v igro me po par minutah vrže ven...brez opozorila...a je mogoče treba driverje za grafično posodobit...jst mam 45.03 različico nvidia....

Objavljeno

Pa sem že prej mislu da me jebe igrca zdej me pa še bl <_< !! Zdej mi že kar skoz šteka pa ni nč važn na kok so detajli nastavljeni... :BUA: A res nobeden ne ve kva je za nardit? :cry: :unsure: Jest bom ta komjutr enkrat skoz okn fuknu(se opravičujem za take besede ampak mi res že najeda-pa glih kar je bil na servisu pa vse so mi lepo zrihtal :lol1: )!!

Objavljeno

Povej kaj maš zaen hardver....

Če maš osnovno ploščo:

A7V8X-X posodobi bios na 1006 al pa 1007 če dobiš kje beta

A7N8X-VM nes na servis pa nej ti dajo drug RAM. Teste bo naredu, ampak jebe. Drug proizvajalc RAMa pa dela OK

M950HLU - Nes na servis, nej menjajo plato

z neta snemi memtest86 pa testirej ram čez noč... če javlja napake, nesi na servis.

Z neta snemi utility za preverjat disk... dobiš na strani proizvajalca. Če javlja napake, nesi na servis.

Počekirej za viruse

preveri voltažo in temp. cpu v BIOSu

tam tudi nastavi spread spectrum na enabled.

Naloži 3dmark in pusti laufat čez noč... demo, loop vklopljen.

Sicer pa povej kakšno mašino maš... konfiguracija pa to...

LP

Objavljeno

AMD Athlon 2600+, 512 RAM, 120 HDD, Ati Readon 9600 PRO (128 MB), Windows XP PRO (slo), Nvidia nForce matična plata. Če rabš še kej druzga mi povej kva!!

Aja pa še za tiste programe k ti ram pregleda ipd. če bi slučajn lahk kkšn naslov napisu prosm!!

Objavljeno

jst mam matsonik ploščo pa amd duron 1.3....320 mb sdram...80 hd Maxtor...pa Gf Mx440 64 mb....pa sem dal tudi zadnje drajverje za nvidio 52.16 gor....

ma vidim po drugih forumih da ima ful folka težave z omenjenim špilom.... bom jutri dobil drugo verzijo pa povem kako se obnaša....drugače bo pa kak patch pršu ven z popravki pa bo kej boljš....

Objavljeno

Ja upam zato k je kar hud špil!! Aja pa še to a je možn da zarad adsl-a na začetku ful traja (k pržgem kompjutr) da se kkšni programi zaženejo. Zato k mi je to ful čudn k kliknem na kkšn program pa tko mal pokaže kao da neki dela pol pa nč ne nrdi. Pol se pa kr naenkrat vsi programi k sm jih prej kliknu zaženejo!! A se da to kak zrihtat?

Objavljeno

ma vidim po drugih forumih da ima ful folka težave z omenjenim špilom.... bom jutri dobil drugo verzijo pa povem kako se obnaša....drugače bo pa kak patch pršu ven z popravki pa bo kej boljš....

Patch je že zdavnaj zunaj, dobiš pa ga samo tako, da narediš update igre, ki ga najdeš pod start\programi\EAgames\nfs\check update. Pol pa greš z 1.1 verzijo preko.

Ven iz špila te pa meče zato, ker uporabljaš trenerje za money,nitro pa ostali stuf.

Objavljeno
Ja upam zato k je kar hud špil!! Aja pa še to a je možn da zarad adsl-a na začetku ful traja (k pržgem kompjutr) da se kkšni programi zaženejo. Zato k mi je to ful čudn k kliknem na kkšn program pa tko mal pokaže kao da neki dela pol pa nč ne nrdi. Pol se pa kr naenkrat vsi programi k sm jih prej kliknu zaženejo!! A se da to kak zrihtat?

To pa zato ker se mora PPPoE client naložit in to traja in traja in traja.

Se da izklopit samo pol ti nebo adsl delo.

Objavljeno
Patch je že zdavnaj zunaj, dobiš pa ga samo tako, da narediš update igre, ki ga najdeš pod start\programi\EAgames\nfs\check update. Pol pa greš z 1.1 verzijo preko.

Ven iz špila te pa meče zato, ker uporabljaš trenerje za money,nitro pa ostali stuf.

jst ne uporabljam nobenih trajnerjev.....enostvno me meče ven....po približno 2 minutah....

Objavljeno

NFS sem "obnil", sedaj pa igram Call of duty - morm kar pohvalt! a je kdo med vami k to igra? al pa kdo, ki ve še za kakšen pameten špil? :)

Objavljeno
NFS sem "obnil", sedaj pa igram Call of duty - morm kar pohvalt! a je kdo med vami k to igra? al pa kdo, ki ve še za kakšen pameten špil? :)

Call of duty je odličn špil....sem že končel ker je relativno kratek špil če se ga lotiš zares...sedaj ga počasi še na hard delam...tu se stvari bolj zakomlicirajo....všeč mi je timska igra....čakam pa na keteri koli dodatek...

drugače je Simpsons hit & run zakon špil...sem še na začetku in se kr smejim ko ga igram...

Objavljeno

simsoni so res ql ja :D ... (si že dirkal z Ralphom :D )

drugač pa če je komu všeč GTA, je na netu dodatek za GTA Vice City, da se da zadevo preko neta špilat... tud zanimiva stvar :D

drugač pa mislim da ni zaj nič takih špilov... kaj pa vem :D

ayd

-matej

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

odlična zadeva:

Snake - miniclip

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

ne, to NI fotomontaza, ampak bistroumno delo nasega tuning majstra Zok-a, ki je temule Jaguarchku moc povecal za faktor 12, dodal 4x4 pogon, izboljsal oprijem gum za faktor 3, zmanjsal zracni upor na 0, itd... :yea2:

post-21-1077746708.jpg

Objavljeno
kjer špil pa je to....

Tetris :P

Objavljeno

ne, Vale, ni tetris... :lol1: :lol1: :lol1:

Need For Speed: Hot Pršut 2... :P

je se bol simpl frizirat k midtown madness!! B)

sam ta XKR je bil totalno neobvladljiv, tk da smo moc kr potrojili, da ga ni tak na vlk premetaval sem pa tja, pa se zdej mors tak pazit ka delas, da kr glava pece... :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!