Ice Objavljeno September 18, 2001 Opozori Objavljeno September 18, 2001 a ste ze videli kdo je danes "zadnji" member ratal? maurina....motosvet.com-forum je ratal INTERNACIONALEN! SLO,AUT in sedaj se ITA....suuuuuuper ----- who dares wins Uredil - Ice on 11/10/2001 16:06:23
Gregs Objavljeno September 18, 2001 Opozori Objavljeno September 18, 2001 Se en Madzar/ka in Hrvat/ica, pa smo obdani z vsemi sosedami...
Climber Objavljeno September 19, 2001 Opozori Objavljeno September 19, 2001 A zdaj bomo mel tud srecanja v tujini LP Climber
klimbra Objavljeno September 19, 2001 Opozori Objavljeno September 19, 2001 quote: Se en Madzar/ka in Hrvat/ica, pa smo obdani z vsemi sosedami... kaj bo fino ko nas ne bo zebl
Ice Objavljeno September 19, 2001 Avtor Opozori Objavljeno September 19, 2001 quote: kaj bo fino ko nas ne bo zebl oblec se....ista fora ----- who dares wins
pupa Objavljeno September 19, 2001 Opozori Objavljeno September 19, 2001 Če pa Avstralci pridejo, potem pa mene kar pobere!!!> kisses Pupa
Ice Objavljeno September 19, 2001 Avtor Opozori Objavljeno September 19, 2001 quote: Če pa Avstralci pridejo, potem pa mene kar pobere!!! aborigini na sceno! ----- who dares wins
pupa Objavljeno September 20, 2001 Opozori Objavljeno September 20, 2001 Ma kaki aborigini!!!! Jaz hočem fajn zapečene lepe tipe, ki jih opazujem, kako surfajo. kisses Pupa
Ice Objavljeno September 20, 2001 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2001 quote: Jaz hočem fajn zapečene lepe tipe, ki jih opazujem, kako surfajo. ej,aborigini so zapeceni in surfati valda tudi kaksen zna.... ----- who dares wins
pupa Objavljeno September 20, 2001 Opozori Objavljeno September 20, 2001 Mah jaz nočem naravno zapečene, ampak sončno zapečene!!! Pa aborigini so vsi debeli, pa grde brade majo, jaz pa bi imela lepega velikega postavnega (beri: mišičastega) avstralca s tako čokoladno poltjo od sonca!!! kisses Pupa
lojzi Objavljeno September 20, 2001 Opozori Objavljeno September 20, 2001 quote: Jaz hočem fajn zapečene lepe tipe, ki jih opazujem, kako surfajo. kisses Pupa Jest sem motorje sam opazovou 20 let, dokler ga nisem kupu. Pupa, mal večje ambicije je treba met....
pupa Objavljeno September 20, 2001 Opozori Objavljeno September 20, 2001 mah saj jaz bi samo svoje tipe opazovala, drugi me ne bi interesirali, razen če bi bil še kak dober kandidat za harem. To bi jim bla vsakodnevna telovadba (surfanje namreč), da ostanejo v formi in lepo porjaveli!!! kisses Pupa
Ice Objavljeno September 20, 2001 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2001 pupa........hormonc te caka.... ----- who dares wins
pupa Objavljeno September 20, 2001 Opozori Objavljeno September 20, 2001 Če mi daš v hormonc vsaj 3 lepe avstralce, grem takoj tja, drugače bom pa kar tukaj ostala kisses Pupa
Ice Objavljeno September 20, 2001 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2001 ja pa se kaj......da bi jaz tukaj zvodnika spilal.....a misli si....najdi si jih sama ----- who dares wins
pupa Objavljeno September 20, 2001 Opozori Objavljeno September 20, 2001 Oh, pa sem upala, da se boš potrudil, samo zato, da se me znebiš. Pa bi bil volk sit in koza cela!! Ah škoda!! kisses Pupa
vragica Objavljeno September 20, 2001 Opozori Objavljeno September 20, 2001 Sorry ker se vmesavam ... NEJ GA CES FEJST SLOVENSKEGA FANTA pa se dosti jih zna surfat, ce ne po valovih pa po internetu no ja skurjeni od sonca glih niso, jih pa malo drugace skurimo me dekleta
pupa Objavljeno September 20, 2001 Opozori Objavljeno September 20, 2001 No to ti dam pa v bistvu čist prav Viragica!! Ampak če je pa še štajerc je pa sploh ideala!! Pa saj solarije tudi poznamo, ga pa tja vržem za kake pol ure, samo da se ne bo preveč zapekel!! Črnca pa ne bi mela ravno!! kisses Pupa
Ice Objavljeno September 20, 2001 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2001 quote: jih pa malo drugace skurimo me dekleta kar je res,je res. ----- who dares wins
vragica Objavljeno September 20, 2001 Opozori Objavljeno September 20, 2001 Pupa ce bos ze kaksnega metala v solarij ga ne pozabi obracat. Se cenej pa bolj prijetno pa bo, ce kupis ono kremo za hitro porjavitev in ga kar ti namazes
pupa Objavljeno September 20, 2001 Opozori Objavljeno September 20, 2001 Kar se solarija tiče, je tako ali tako, da te sonči in od zgoraj in od spodaj. Ampak krema je pa odlična zadeva. Samo en problem je: kaj pa pol, ko flekast rata, ko gre nekje barva že dol, nekje pa še ostane????? Šekastga pa jaz ne bi mela!! kisses Pupa
vragica Objavljeno September 20, 2001 Opozori Objavljeno September 20, 2001 TI SAMO MAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IN UZIVAJ!!!!!!!!!!!! verjem!!!!!!!!
pupa Objavljeno September 20, 2001 Opozori Objavljeno September 20, 2001 Ok, bom probala!!! No ker pa nimam ravno na razpolago avstralca, se kdo od forumašev javi???? kisses Pupa
vragica Objavljeno September 20, 2001 Opozori Objavljeno September 20, 2001 Tako fantje... pupa isce kandidata - slovenca, ki bi ga z veseljem spremenila v aborigina, ce pa se javi kaksen iz tujine in ce je dobro zapisan pri policiji pa tudi v postavnega misicastega avstralca. NA VALI NAROD
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se