Skoči na vsebino

Primajevanje,odmajevanje in diverzni stripboy-i

Priporočene objave

Objavljeno

Zarja... glasovanje JA / NE vzeti plemkinjo... jaz mislim........ vem.... recimo.... bi lahko rekla........ SE STRINJAM!!!!

Objavljeno

@Barb Hmmmm, ja....? Ajde pa naredimo izjemo, ker si to ravno ti.... pa seveda, ce se Viragica strinja (glede na tvojo podporo mislim, da ni dvoma)

Sicer pa ti si edina, ki verjetno ve kdo je ta "moz"?

Uredil - zarja on 01/10/2001 10:58:11

Objavljeno

quote:

TI TO MISLIS, JAZ PA VEM, DA ON BO ZA OBE POSKRBEL... ker bo MOGEL, ce meni noce VDja zrihtat

Tale je pa dobra .... takticna.....zdej bom se jaz prisiljena, da naredim nekaj glede VD-ja...

Zarja

Objavljeno

Tocno, saj Barbwire ga pa pozna ... se celo zravn njega je sedela... a je bila kaksna iskrica

Objavljeno

mmmm .. hvala ti Zarja ... to je pa res prijazno od tebe ... samo to me se zanima - v kakšnem stanju je treba tega moža vrniti ? ... naprimer če rentaš avto , ga moraš vrniti s polnim rezervoarjem ...

lp Barb

Objavljeno

Danes me je pa sama

Objavljeno

NE.... samo da je dobro servisiran

Barb... pa itak... najlepse se sveti tisti kovanec, ki je non stop v rabi...

Objavljeno

ufff ...sem si oddahnila ... za servis bom ze poskrbela ...imam sedaj kr mal prevec energije pa jo bom usmerila v "servisiranje" ...pa v "glancanje" kovanca ... heheh sem zleht ... ampak si moram nekako opraviciti mojo kronico

lp Barb

Objavljeno

Polirajte, polirajte.........jaz ga hocem lepega za v vitrinco.

To je prijateljstvo!!!

zarja

Objavljeno

JAZ NOCEM KICASTEGA!!!!!!!!!!!

ZE TAKO JE PRELEP sploh ko sedi na svoji masinci...... morem v hormonca......

Objavljeno

in pol še naj kdo reče , da punce tukaj na forumu nismo složne ... in solidarne ... in humane ... in še kaj

Objavljeno

quote:

ZE TAKO JE PRELEP sploh ko sedi na svoji masinci...... morem v hormonca......

...oblecen v dolg, crn, usnjen plasc...

Objavljeno

........... TO MI DELAJ .......... ...............................................................

ja barb prav imas

Objavljeno

Administrator pod nujno zrihtaj odvod sline.

Tukaj se že tako slinimo, da je neznosno.

lp RAN

Objavljeno

Ampak, punci moji pozor!

Iz zanesljivih virom sem izvedela, da se je za "moza" zeloooo zanimala se ena formasica....

kaj bomo?

Uredil - zarja on 01/10/2001 11:46:29

Objavljeno

hmmmmmmmmmmmmm.... nope ... ne bo slo ... mislim da je 3 cist v redu stevilka ... sicer pa mislim , da tale nas mozek ima kr sofisticiran okus tako , da ni panike , da bi se lahko se katera vrinila

Objavljeno

NIC ... dost nas je... zaenkrat ... kar vsaka pa ne more imet NASGA moza... orko dijo ... avdicije konec, naj pocakajo, ce bomo slucajno toliko dusice, da bomo dale se kaksno sansico - miceno... drugace pa NEMA URIVANJA... tudi me smo se full trudile, da smo ga dobila... recimo ... ce tako pogledam... se je sam javil...

se zmeri mi ne gre iz glave... dolg usnjen crn plasc... usnjene hlace in v njih dolge noge (ups, pa se kaj), jeans srajca, ............... UFFFFFF.... grem jaz.....

Objavljeno

v usnjenih hlacah napeta ritka.....mocne, s stilom potetovirane roke......in pogled, ki te odnese v svet domisljije.... ufff

Objavljeno

Se vedno se ne ve, o kom tece beseda....

Objavljeno

... oci ... nasmeh ... nosek ... useska ... MIJAVVVVVVVVV ... kur kur kur cist skur ...

Objavljeno

jebemtis......od internacionalnosti foruma preko posojanja moza do slinjenja.........evo vam,zdaj lahko pa smetite po hormoncu #7219.dober tek.

IN DA SE ME ENA OD VAS TREH SLINAVK NE OGLASI VEC GLEDE SMETENJA!

------

anything anytime anywhere

Objavljeno

quote:

Se vedno se ne ve, o kom tece beseda....

Gregs, o nama čist sigurno ne!

Objavljeno

eh ak ... kaj vibrator ... mož se bo nadelu

sedaj je pa še mene začelo mal razganjat ... če samo pomislim na njegove močne roke kako znajo prijet in stisnit ravno na pravčnjem mestu in z ravno pravšnjo mero grobosti ... uffff ... hvala bogu , da so se končali izpiti

lp Barb

Objavljeno

Ja ta najboljse baterije......... Barbwire, Zarja in Viragica.... ga znamo ustrezno napolnit in spraznit......

fantje ne se bat, se vedno mislimo na vas.... kdo ste vi??

100x

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!