vragica Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 Zarja... glasovanje JA / NE vzeti plemkinjo... jaz mislim........ vem.... recimo.... bi lahko rekla........ SE STRINJAM!!!!
Zarja Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 @Barb Hmmmm, ja....? Ajde pa naredimo izjemo, ker si to ravno ti.... pa seveda, ce se Viragica strinja (glede na tvojo podporo mislim, da ni dvoma) Sicer pa ti si edina, ki verjetno ve kdo je ta "moz"? Uredil - zarja on 01/10/2001 10:58:11
Zarja Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 quote: TI TO MISLIS, JAZ PA VEM, DA ON BO ZA OBE POSKRBEL... ker bo MOGEL, ce meni noce VDja zrihtat Tale je pa dobra .... takticna.....zdej bom se jaz prisiljena, da naredim nekaj glede VD-ja... Zarja
vragica Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 Tocno, saj Barbwire ga pa pozna ... se celo zravn njega je sedela... a je bila kaksna iskrica
Barbwire Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 mmmm .. hvala ti Zarja ... to je pa res prijazno od tebe ... samo to me se zanima - v kakšnem stanju je treba tega moža vrniti ? ... naprimer če rentaš avto , ga moraš vrniti s polnim rezervoarjem ... lp Barb
vragica Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 NE.... samo da je dobro servisiran Barb... pa itak... najlepse se sveti tisti kovanec, ki je non stop v rabi...
Barbwire Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 ufff ...sem si oddahnila ... za servis bom ze poskrbela ...imam sedaj kr mal prevec energije pa jo bom usmerila v "servisiranje" ...pa v "glancanje" kovanca ... heheh sem zleht ... ampak si moram nekako opraviciti mojo kronico lp Barb
Zarja Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 Polirajte, polirajte.........jaz ga hocem lepega za v vitrinco. To je prijateljstvo!!! zarja
vragica Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 JAZ NOCEM KICASTEGA!!!!!!!!!!! ZE TAKO JE PRELEP sploh ko sedi na svoji masinci...... morem v hormonca......
Barbwire Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 in pol še naj kdo reče , da punce tukaj na forumu nismo složne ... in solidarne ... in humane ... in še kaj
Zarja Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 quote: ZE TAKO JE PRELEP sploh ko sedi na svoji masinci...... morem v hormonca...... ...oblecen v dolg, crn, usnjen plasc...
vragica Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 ........... TO MI DELAJ .......... ............................................................... ja barb prav imas
RAN Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 Administrator pod nujno zrihtaj odvod sline. Tukaj se že tako slinimo, da je neznosno. lp RAN
Zarja Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 Ampak, punci moji pozor! Iz zanesljivih virom sem izvedela, da se je za "moza" zeloooo zanimala se ena formasica.... kaj bomo? Uredil - zarja on 01/10/2001 11:46:29
Barbwire Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 hmmmmmmmmmmmmm.... nope ... ne bo slo ... mislim da je 3 cist v redu stevilka ... sicer pa mislim , da tale nas mozek ima kr sofisticiran okus tako , da ni panike , da bi se lahko se katera vrinila
vragica Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 NIC ... dost nas je... zaenkrat ... kar vsaka pa ne more imet NASGA moza... orko dijo ... avdicije konec, naj pocakajo, ce bomo slucajno toliko dusice, da bomo dale se kaksno sansico - miceno... drugace pa NEMA URIVANJA... tudi me smo se full trudile, da smo ga dobila... recimo ... ce tako pogledam... se je sam javil... se zmeri mi ne gre iz glave... dolg usnjen crn plasc... usnjene hlace in v njih dolge noge (ups, pa se kaj), jeans srajca, ............... UFFFFFF.... grem jaz.....
Zarja Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 v usnjenih hlacah napeta ritka.....mocne, s stilom potetovirane roke......in pogled, ki te odnese v svet domisljije.... ufff
Gregs Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 Se vedno se ne ve, o kom tece beseda....
vragica Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 ... oci ... nasmeh ... nosek ... useska ... MIJAVVVVVVVVV ... kur kur kur cist skur ...
Ice Objavljeno Oktober 1, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 jebemtis......od internacionalnosti foruma preko posojanja moza do slinjenja.........evo vam,zdaj lahko pa smetite po hormoncu #7219.dober tek. IN DA SE ME ENA OD VAS TREH SLINAVK NE OGLASI VEC GLEDE SMETENJA! ------ anything anytime anywhere
lojzi Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 quote: Se vedno se ne ve, o kom tece beseda.... Gregs, o nama čist sigurno ne!
ak Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 Ta vibrator se bo pa nadelu PS Zihr ma Duracell baterije... Ejkej
Barbwire Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 eh ak ... kaj vibrator ... mož se bo nadelu sedaj je pa še mene začelo mal razganjat ... če samo pomislim na njegove močne roke kako znajo prijet in stisnit ravno na pravčnjem mestu in z ravno pravšnjo mero grobosti ... uffff ... hvala bogu , da so se končali izpiti lp Barb
vragica Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 Ja ta najboljse baterije......... Barbwire, Zarja in Viragica.... ga znamo ustrezno napolnit in spraznit...... fantje ne se bat, se vedno mislimo na vas.... kdo ste vi?? 100x
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se