Skoči na vsebino

Primajevanje,odmajevanje in diverzni stripboy-i

Priporočene objave

Objavljeno

quote:Pa tako lepo smo se imele me tri!!!!

Sej niste mele Lezbo contest-a!

P.S.

..pristaviti svoj piskerček ... Normalno da ja. Da se bom-o še mi imel lepo. Čeprav 'piskerček' lažje ženske pristavite (nastavite)

Ejkej

Objavljeno

quote:nimam nic proti istospolno usmirjenim....

Jst tut ne. Bi se priporočil za Lezbo sendvič. Ena zgoraj, ena spodaj in jst umes....

Ejkej

Objavljeno

quote:

quote:Pa tako lepo smo se imele me tri!!!!

Sej niste mele Lezbo contest-a!

P.S.

..pristaviti svoj piskerček ... Normalno da ja. Da se bom-o se mi imel lepo. Čeprav 'piskerček' lazje zenske pristavite (nastavite)

Ejkej

Uredil - zarja on 01/10/2001 17:35:06

Objavljeno

moderatorji zbriste ta topic. naj si nepotesene/i odprejo lastnega in se tam naslajajo.

------

anything anytime anywhere

Objavljeno

Hmmmm.... Zakaj bi brisali topic?!?!?

Demokracija pac se vedno nekaj velja...

Objavljeno

quote:

Hmmmm.... Zakaj bi brisali topic?!?!?

Demokracija pac se vedno nekaj velja...

ocitno,da.sicer sem ga pa itak preimenoval.

------

Been There Done That

Objavljeno

quote:

hmmm ..ak ... kakšnega pogovora ? ... ti moram povedat , da me zadnje čase resnično ni bilo nikjer na nobenem chatu ... izpiti in to ...sicer pa mi lahka komot pošlješ log na moj mejl pa ti bom potrdila v primeru , da gre res za moj pogovor ... btw. a je bil vsaj primerno spicy kot se za plemstvo spodobi

Mat'r, če ti pošljem ta log na mejl, bo pa zadeva bl osebna ratala... a ga ne bi rajš na forumu objavu?

P.S.

Je bil kar zanimiv ~ in tvojemu slovesu primeren . Svaka čast

Ejkej

ak ...daj ne nori ..saj ves da tukaj na forumu so eni poosebljena cistost , nepokvarjenost ... nikoli slisali za "tiste" stvari ... te bodo naravnost na grmado poslali , če boš objavljal kakšne "spicy" zadevce ... kt pogumno na mejl pošlji ...

glede našega moža ... Viragica ... pod nujnoooo sporoči termin , ko bodo njegove ta sexy spodnjice oprane in na njemu ... sicer bo pr men kmal potrebna urgenca ... ojej - mislim , da postajam addicted to him ...

Objavljeno

Porkadus, se vedno ne vem, o cigavem tipu se to govori?!

Saj ne, da bi me on zanimal, ampak firbec me pa matra, kdo je ta, ki je "ovlazil" prakticno vse aktivno motosvetovo ženščje...

Objavljeno

gregs ... hmm ..kako ti naj rečem ... antični bog s kančkom vikinške roboustnosti in keltske poduhovljenosti ....

Objavljeno

Temu opisu bi se se najbolj priblizal Anubis, ampak kolikor jaz vem, on ni prej poznal viragice - mogoce sem pa kaj spregledal....

Objavljeno

quote:Estrogensko prelivanje - moskim dostop prepovedan

Yeah right ...

Ejkej

Objavljeno

ak........... ven padel....... uzaljen......

ice............. ven padel......... uzaljen........

gregs............. ven padel........... se vedno zmeden........ te firbec matra pa kje si anubisa najdel kdo je ze to

ej bejbe (Barb in Zarja)... striptiz... danes na istem mestu ob isti uri kot vceraj... nic prej in nic kasnej...

aja Zarja glede na to, da naj ne bi bilo skrivnosti (med nami tremi oz. stirimi), kaj sta pa vidva s saj ves kom (ne smem napisat moz, ker bo ak spet znorel ) pocela dva dni nazaj

Objavljeno

ak... ne deri se name... hotčko bo ze razumel... ce pa ti ne... pa tvoja stvar

pa ne "vzburjaj" me s takimi komentarji

Objavljeno

Po 17 straneh razprav ,mi še ni jasno,o kateri stvari razpravljate ?

LP

Objavljeno

@ Viragica : Kaj za hudiča govoriš (pišeš)?

- Ven padel ~ kako,kam ?

- Derem se ~ halo, je kdo doma?

Ejkej

Objavljeno

quote:

Po 17 straneh razprav ,mi se ni jasno,o kateri stvari razpravljate ?

LP

Sej, zato je pa kao naslov topika Moskim vstop prepovedan, ceprav mi je bilo Posojanje moza bolj vsec. Gregs?

Objavljeno

quote:

Barbwire:

gregs ... hmm ..kako ti naj rečem ... antični bog s kančkom vikinške roboustnosti in keltske poduhovljenosti ....

antični = ker je že tolk star, da bi že v antikvariat spadal;

robusten = mora bit, da se še skup drži;

poduhovljen = sicer bi ga pa v ZOO peljali.

lp RAN

Objavljeno

quote:ja Ice ko si pa ti tako dalec stran ... nas pa kaj drugega grabi @ Viragica : tole sem skopiral iz drugega topica, kjer si Rinjenje za O.S.T. napačno razumela

Ejkej

Objavljeno

quote:

RAN, še je upanje, da je to mogoče kdo od naju !?

Dobr si to "naumil".

A misliš, da je z nama res že tako hudo ??

lp RAN

Objavljeno

quote:

aja Zarja glede na to, da naj ne bi bilo skrivnosti (med nami tremi oz. stirimi), kaj sta pa vidva s saj ves kom (ne smem napisat moz, ker bo ak spet znorel ) pocela dva dni nazaj

Kdaj???

Jasno, med nami ni skrivnosti.... aja mislis ko ....a takrat

hihihi....

I'll be back.....

Objavljeno

quote:

AK, se je ustrasuuuuuuuuuuu.........

Sam vprašam, a ste se iz kakšnega določenga razloga na mene spravle

Ejkej

Objavljeno

Ta topic me že mal spominja na Italijane, ko se pogovarjajo.

Enkrat sem jih temeljito opazoval, bilo je v kampu, gruča kakšnih deset Italijanov mešanih spolov.

Istočasno so nakladali vsak kar mu je pač padlo na misel. (od dobre papice, do otrok, smrti mame ipd.)

Vsak je slišal zgolj tistega, ki ga je hotel slišati in vsak je odgovarjal zgolj tistemu, kateremu je pač bil voljan odgovarjati.

Tako da naš forum ni demokratičen kot pravi Gregs, ampak je vse bolj italijanski.

lp RAN

Objavljeno

Viragica: kdo sem? Bog smrti, velikih in malih...predvsem malih.

...siegen, glauben, kriegen...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!