ak Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 quote:Pa tako lepo smo se imele me tri!!!! Sej niste mele Lezbo contest-a! P.S. ..pristaviti svoj piskerček ... Normalno da ja. Da se bom-o še mi imel lepo. Čeprav 'piskerček' lažje ženske pristavite (nastavite) Ejkej
ak Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 quote:nimam nic proti istospolno usmirjenim.... Jst tut ne. Bi se priporočil za Lezbo sendvič. Ena zgoraj, ena spodaj in jst umes.... Ejkej
Zarja Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 quote: quote:Pa tako lepo smo se imele me tri!!!! Sej niste mele Lezbo contest-a! P.S. ..pristaviti svoj piskerček ... Normalno da ja. Da se bom-o se mi imel lepo. Čeprav 'piskerček' lazje zenske pristavite (nastavite) Ejkej Uredil - zarja on 01/10/2001 17:35:06
Ice Objavljeno Oktober 1, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 moderatorji zbriste ta topic. naj si nepotesene/i odprejo lastnega in se tam naslajajo. ------ anything anytime anywhere
Gregs Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 Hmmmm.... Zakaj bi brisali topic?!?!? Demokracija pac se vedno nekaj velja...
Ice Objavljeno Oktober 1, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 quote: Hmmmm.... Zakaj bi brisali topic?!?!? Demokracija pac se vedno nekaj velja... ocitno,da.sicer sem ga pa itak preimenoval. ------ Been There Done That
Barbwire Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 quote: hmmm ..ak ... kakšnega pogovora ? ... ti moram povedat , da me zadnje čase resnično ni bilo nikjer na nobenem chatu ... izpiti in to ...sicer pa mi lahka komot pošlješ log na moj mejl pa ti bom potrdila v primeru , da gre res za moj pogovor ... btw. a je bil vsaj primerno spicy kot se za plemstvo spodobi Mat'r, če ti pošljem ta log na mejl, bo pa zadeva bl osebna ratala... a ga ne bi rajš na forumu objavu? P.S. Je bil kar zanimiv ~ in tvojemu slovesu primeren . Svaka čast Ejkej ak ...daj ne nori ..saj ves da tukaj na forumu so eni poosebljena cistost , nepokvarjenost ... nikoli slisali za "tiste" stvari ... te bodo naravnost na grmado poslali , če boš objavljal kakšne "spicy" zadevce ... kt pogumno na mejl pošlji ... glede našega moža ... Viragica ... pod nujnoooo sporoči termin , ko bodo njegove ta sexy spodnjice oprane in na njemu ... sicer bo pr men kmal potrebna urgenca ... ojej - mislim , da postajam addicted to him ...
Gregs Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 Porkadus, se vedno ne vem, o cigavem tipu se to govori?! Saj ne, da bi me on zanimal, ampak firbec me pa matra, kdo je ta, ki je "ovlazil" prakticno vse aktivno motosvetovo ženščje...
Barbwire Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 gregs ... hmm ..kako ti naj rečem ... antični bog s kančkom vikinške roboustnosti in keltske poduhovljenosti ....
Gregs Objavljeno Oktober 1, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2001 Temu opisu bi se se najbolj priblizal Anubis, ampak kolikor jaz vem, on ni prej poznal viragice - mogoce sem pa kaj spregledal....
ak Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote:Estrogensko prelivanje - moskim dostop prepovedan Yeah right ... Ejkej
vragica Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 ak........... ven padel....... uzaljen...... ice............. ven padel......... uzaljen........ gregs............. ven padel........... se vedno zmeden........ te firbec matra pa kje si anubisa najdel kdo je ze to ej bejbe (Barb in Zarja)... striptiz... danes na istem mestu ob isti uri kot vceraj... nic prej in nic kasnej... aja Zarja glede na to, da naj ne bi bilo skrivnosti (med nami tremi oz. stirimi), kaj sta pa vidva s saj ves kom (ne smem napisat moz, ker bo ak spet znorel ) pocela dva dni nazaj
vragica Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 ak... ne deri se name... hotčko bo ze razumel... ce pa ti ne... pa tvoja stvar pa ne "vzburjaj" me s takimi komentarji
kekec III Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 Po 17 straneh razprav ,mi še ni jasno,o kateri stvari razpravljate ? LP
ak Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 @ Viragica : Kaj za hudiča govoriš (pišeš)? - Ven padel ~ kako,kam ? - Derem se ~ halo, je kdo doma? Ejkej
Zarja Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: Po 17 straneh razprav ,mi se ni jasno,o kateri stvari razpravljate ? LP Sej, zato je pa kao naslov topika Moskim vstop prepovedan, ceprav mi je bilo Posojanje moza bolj vsec. Gregs?
Zarja Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 AK, se je ustrasuuuuuuuuuuu.........
RAN Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: Barbwire: gregs ... hmm ..kako ti naj rečem ... antični bog s kančkom vikinške roboustnosti in keltske poduhovljenosti .... antični = ker je že tolk star, da bi že v antikvariat spadal; robusten = mora bit, da se še skup drži; poduhovljen = sicer bi ga pa v ZOO peljali. lp RAN
ak Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote:ja Ice ko si pa ti tako dalec stran ... nas pa kaj drugega grabi @ Viragica : tole sem skopiral iz drugega topica, kjer si Rinjenje za O.S.T. napačno razumela Ejkej
lojzi Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 RAN, še je upanje, da je to mogoče kdo od naju !?
RAN Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: RAN, še je upanje, da je to mogoče kdo od naju !? Dobr si to "naumil". A misliš, da je z nama res že tako hudo ?? lp RAN
Zarja Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: aja Zarja glede na to, da naj ne bi bilo skrivnosti (med nami tremi oz. stirimi), kaj sta pa vidva s saj ves kom (ne smem napisat moz, ker bo ak spet znorel ) pocela dva dni nazaj Kdaj??? Jasno, med nami ni skrivnosti.... aja mislis ko ....a takrat hihihi.... I'll be back.....
ak Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: AK, se je ustrasuuuuuuuuuuu......... Sam vprašam, a ste se iz kakšnega določenga razloga na mene spravle Ejkej
RAN Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 Ta topic me že mal spominja na Italijane, ko se pogovarjajo. Enkrat sem jih temeljito opazoval, bilo je v kampu, gruča kakšnih deset Italijanov mešanih spolov. Istočasno so nakladali vsak kar mu je pač padlo na misel. (od dobre papice, do otrok, smrti mame ipd.) Vsak je slišal zgolj tistega, ki ga je hotel slišati in vsak je odgovarjal zgolj tistemu, kateremu je pač bil voljan odgovarjati. Tako da naš forum ni demokratičen kot pravi Gregs, ampak je vse bolj italijanski. lp RAN
Anubis Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 Viragica: kdo sem? Bog smrti, velikih in malih...predvsem malih. ...siegen, glauben, kriegen...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se