vragica Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: quote: -------------------------------------------------------------------------------- AK, se je ustrasuuuuuuuuuuu......... -------------------------------------------------------------------------------- Sam vprašam, a ste se iz kakšnega določenga razloga na mene spravle Ejkej AK a nisi tega hotel
vragica Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: quote: -------------------------------------------------------------------------------- Po 17 straneh razprav ,mi se ni jasno,o kateri stvari razpravljate ? LP -------------------------------------------------------------------------------- Sej, zato je pa kao naslov topika Moskim vstop prepovedan, ceprav mi je bilo Posojanje moza bolj vsec. Gregs? MEN TUD MEN TUD MEN TUD
Ice Objavljeno Oktober 2, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: ice............. ven padel......... uzaljen... se prostovoljno odstranil..... ------ Been There Done That
Gregs Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: Sej, zato je pa kao naslov topika Moskim vstop prepovedan, ceprav mi je bilo Posojanje moza bolj vsec. Gregs? Ice je spremenil naslov, meni je bil prejsnji bolj vsec. Kar njega okaraj...
A_je_to Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: quote:nimam nic proti istospolno usmirjenim.... Jst tut ne. Bi se priporočil za Lezbo sendvič. Ena zgoraj, ena spodaj in jst umes.... Ejkej AK !!!!! Zdaj pa samo se reci, da mora tista zgoraj imeti dildo okrog pasu pa mi bo takoj jasno zakaj si tako bremzal ko sva se peljala !!!! NIKOL SE NE VOZI Z NEZNANCI ... MAMA PRAV SI IMELA hehehehe _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
A_je_to Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: Hmmmm.... Zakaj bi brisali topic?!?!? Demokracija pac se vedno nekaj velja... Demokracija my ass... mar ti pase to brat hehe... _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
Gregs Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: Demokracija my ass... mar ti pase to brat hehe... Ne, zato pa samo preletim. Je prevec smorna, da bi bral
A_je_to Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: ak........... ven padel....... uzaljen...... ice............. ven padel......... uzaljen........ gregs............. ven padel........... se vedno zmeden........ te firbec matra pa kje si anubisa najdel kdo je ze to ej bejbe (Barb in Zarja)... striptiz... danes na istem mestu ob isti uri kot vceraj... nic prej in nic kasnej... aja Zarja glede na to, da naj ne bi bilo skrivnosti (med nami tremi oz. stirimi), kaj sta pa vidva s saj ves kom (ne smem napisat moz, ker bo ak spet znorel ) pocela dva dni nazaj HEHE ostali smo se v igri LOL ... Viragica samo rec da jaz izpadem, pa ti cukr natresem v tank :) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
Ice Objavljeno Oktober 2, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 AJETO......diskvalificiran zaradi dopinga...... ------ Been There Done That
Anubis Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 Krog se hudo manjša...nazadnje bo res dildo show ...siegen, glauben, kriegen...
A_je_to Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 Hehe Anubis smeh. @ ICE: PST se lahko razve... :) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
vragica Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: Krog se hudo manjša... Anubis... ... to ti mislis... punce se nismo povedale svojega... kdo je to... res pa je da to nisi ti ... quote: Viragica samo rec da jaz izpadem, pa ti cukr natresem v tank :) A je to... You are still in (recimo)... sam bejs stran od tanka s cukrom...
Anubis Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 Viragica: hehehehe....samo toliko, da vse poti vodijo v Rim... ...siegen, glauben, kriegen...
A_je_to Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 Sladkor, sladkor mam u zepu, in na ustnicah nasmeh ... :) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
kekec III Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 Elle était si jolěe je pense toujours ŕ elle LP
A_je_to Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 Yo Francuz objasni ... :) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
Anubis Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 Dragi forumski ženski del forumskega dvora (princese, dvorne dame, spletične in podobno)! Se ve sploh zavedate kaj naredi poplava estrogena? Kontraindikacija tega je seveda poplava testosterona pri nasprotnem spolu. In kaj se zgodi potem? Pri preveliki količini testosterona v moškem telesu in ob "neuporabi oz. neodvajanju" le-tega se ta prične pretvarjati prek kemičnih procesov v estrogen (zopet) in to vodi do zelo kvarnih posledic na moško telo. Druga stvar je v tem, da alienacija moškega dela foruma od topica vodi do tega, da se kljub začetni razburljivi temi začnejo iskriti misli, da je forum konec koncev zato, da stvari ostanejo znotraj foruma in da moramo imeti vsi koristi od tega ne? Ve pa ste se lepo odločile ukvarjati s "fantomskimi" zadevami, kar pa ostali del foruma vodi žejne čez reko... Znalo se bo zgoditi, da bo treba uvest izredne ukrepe, ker razmere kar vpijejo po tem. Ukrepi? Nič več lepih besed, komplimentov, sladoleda, nič kremšnit, določena distanca v postih in pa seveda ukvarjanje s "fantomskimi" stvarmi tudi z druge strani... (apel!!!) Tako lepo skrbimo za naše forumske Ženske (da ne bo pomote Ženske), potem pa nož v hrbet... Drage dame...ostrina posta ni naključna ampak moram pa prišepniti, da nismo zmaji in da se da na nas kljub dorečenim stvarem še vedno vplivat...fiju...fiju...tralala.... ZATOREJ!!!...Da mi takoj odložite vse dilde in ostale veseljake iz rok in se lotite pravi stvari, pa da ne bo treba še enkrat govorit kje te stvari so? Ko je zver ogrožena in potisnjena v kot začne najprej renčati potem pa ugrizne. AAAAAAA!!! Mogoče je pa to to! Mogoče nas pa samo hočete zdražit, da bi postali t.i. alfa samci!?! In ti samci pa definitivno uporabljajo malce grobosti...in zobe...hmmmm...kaj pa vem... Vsem forumskim Ženskam en lep pozdrav... ...siegen, glauben, kriegen... Uredil - Anubis on 02/10/2001 15:06:34
lojzi Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 In tako je govoril Anubis !? Lojzi ma vas rad
A_je_to Objavljeno Oktober 2, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2001 AAAAUUUUU ANUBIS .... iz jezika mi je vzeto .... s tem da si ti lepse povedal (jaz bi v enem stavku), ti pa si takticno in politicno to razvlekel. Odlicen odgovor... ma kaj odlicen... briljanten... DOBAR, BOLJI, U JEBOTE STO DOBAR.... LP, Ajeto _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
vragica Objavljeno Oktober 4, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2001 Anubis......... ah............... ah........... ah............. no comment......... skoda besed...........
ak Objavljeno Oktober 11, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2001 Izgleda, da je Anubis dotolkel ženski del foruma in so ostale brez besed... ali pa so steple zaradi njihovega strip-boya ... Ejkej
trisha Objavljeno Oktober 11, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2001 oh kukr so mene seznanil...... tud moški preveč obljubljajo poj pa normaln, daj človk razočaran lp
Anubis Objavljeno Oktober 11, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2001 ...er...er...er.... Preveč obljubljenega? Trisha...to je precej konkreten topic in najbrž ostale, kot tudi mene zanima kaj hudiča je bilo tako salamensko dobrega obljubljenega, da je bila potem realizacija sestop na trda tla? Torej....? ...siegen, glauben, kriegen...
trisha Objavljeno Oktober 11, 2001 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2001 evo konkretno...... pride tip, mislm.... samozavestn kukr se le da... pa nagovarja, pa prau kuko bi me, pa kuko je dobr, pa kva zamujam.. pa kr ne neha... sledi vdaja in odgovor: dobr..... sam če me nauš dobr do ceu bled vedu... in pol se je tip kr u nevidnega spremenu..... jest pa polna pričakovanj
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se