Ninč Objavljeno Januar 7, 2005 Opozori Objavljeno Januar 7, 2005 ja ja, to sem jaz! Če pa mi kista ni sprejela določenih zadev pa sem se na novo registrirala... vej pa tou san ti že pravla... ok, ko bom pri sebi bom še kaj dodala lp, nina
Potač Objavljeno Januar 7, 2005 Opozori Objavljeno Januar 7, 2005 Lejko se dobimo, poveg ge v Lipoufcaj bi tou možno bilou :grim
jose Objavljeno Januar 8, 2005 Opozori Objavljeno Januar 8, 2005 sicer pa - predlog niti nej tak slab .... :grrr .... dajmo se lipou zorganizejrat ... jes ne bi nikaj mejla prouti, či bi se doubili v Lipouvcaj ... :grrr .... tak ka predlagan od 08. januarja pa do 12. januarja en den - pa se dobijmo - poveselijmo - potračkamo pa še kaj ... :kva2: ka pravite ostali ???? .... :? ← prijden :hmm: pa makar iz slujžbe :devil: :naughty:
jose Objavljeno Januar 8, 2005 Opozori Objavljeno Januar 8, 2005 San gnes napravo eno turo :kva2: :kva2: samo pa san na relaciji Lendava - Radenci nej srečau niti ednoga motorista :BUA: :hmm: ka ste šče izda vsi na zimskon spanji :zzz: pa tak je bilou lejpo toplo vrejme...tudi v Lipovcaj :devil: :lol1: dajte se malo zmigat no :010 nema zime za eskime :grrr
Vojč Objavljeno Januar 9, 2005 Opozori Objavljeno Januar 9, 2005 (popravljeno) :worship: jose :photo: tauv si tij včera buv z "motoron" v fortuni na bistrici :slap: :zzz: mij nešterni še spijmo :zzz: Popravljeno Januar 9, 2005. Popravil Ventil
jose Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 :worship: jose :photo: tauv si tij včera buv z "motoron" v fortuni na bistrici :slap: :grrr nej san bil jes, san se pa pelau skoz Žižke...bar motor bi lejko ven postavo na toplo :naughty: :P
dave the wave Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 ma neee smo se heecali :) lijpouvci se tak lepo sliši :) sploh mi je všeč postalo po prekműrsko pijsat :D ← Lipoufci je pravi kraj za motoriste. :) Dokaz je, da se v Mariboru motoristi tudi zbirajo pri Mladi Lipi, beri "pod mladou Lipof". Ninjika in Nata to dobro vesta. :yes: Sym, ti ne pišeš po prekmursko :slap:, pač pa po markovsko. Zemljepis Prekmurja: sedi 1 :evilgrin: lep pozdrav v Prekmurje DTW :)
SiR Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 dejvek, namesto, da bi reko "Sym, grema zakurblat golfa dizlača pa grema v lijpoufce na kafeeeeeje :)" :D
Red Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 Ka ma kdo iz naših krajev namen iti na IMOT :? ← Ja, Jozef. Kombi bo pelal z Lotmerka. Bi ša? Pa na YETI na Pannonio tüdi :alien1: , če de po sreči...
Red Objavljeno Januar 10, 2005 Opozori Objavljeno Januar 10, 2005 @Jozef Tudi jas sen gnes malo plinja - do Veržeja pa po Prekmurski transverzali... Lepo...
jose Objavljeno Januar 11, 2005 Opozori Objavljeno Januar 11, 2005 Če bon si fraj zrihtau, ti javin pa idemo :doze: ...ka si že registrejrau :? ali pa se na 'črno' voziš :ninja:
jose Objavljeno Januar 15, 2005 Opozori Objavljeno Januar 15, 2005 @ Red Na žalost nemren iti z vami na IMOT :( ...delan čez cejli vikend :BUA:
Djoko Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 evo she mene... :yea1: Me je teta nata krejgala pa pravla ka se moren tu prijaviti... ......ETO ge tu zaj., čistak friški, vozin...Đamaha diveržn ...samo nej več dugo prihaja nouvi friški moped..pa malo vekši... evo..prijavo se...drujgo van pa ne poven
jose Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 Doborodošel :kva2: teto nato pa ja trbej bougati :devil: :naughty:
Nata Objavljeno Januar 22, 2005 Opozori Objavljeno Januar 22, 2005 teto nato pa ja trbej bougati :devil: :naughty: ← itak ... :devil:
stuhec Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 ge san 1 nouvi, zdaj sem komaj vidu da smo tui ce glih me je ena vasa kolegica ze malo nazaj spomnila - Nata in kaj zdaj kaj brnite, sam ge nemrem z vami :(
stuhec Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 kolk vas je taksnih , ki mate enduro :?
Nata Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 kolk vas je taksnih , ki mate enduro :? ← kelko je meni znano - trenutno v prekmurskoj sekciji motosvet.com foruma - nema niti eden enduro ... :( ... lejko pa se tuj moutin ... :blush:
jose Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 :hmm: Jes tudi nikoga ne poznan...smo vsi bole mahnjeni na športaše, čopere, naked, turing motore... :blush: :doze:
Djoko Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 mene she malo matra ka bi kujpo BIG GS BMW.. ali san se lekar ze odlouco za bulldoga...budemo videli... do marca je she nekaj cajta
jose Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Ka se je včera keri kaj vozo, ka je bilou tak fajn sunčno vrejme :hmm: mene je fejst matralo, samo se mi je nej dalou akumulatora gor dejvati B)
stuhec Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 (popravljeno) :hmm: Jes tudi nikoga ne poznan...smo vsi bole mahnjeni na športaše, čopere, naked, turing motore... :blush: :doze: ← sportasov sem se navelico, pa se probleme so mi delali :( naked pa s preslabi Popravljeno Januar 24, 2005. Popravil stuhec164
Djoko Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Ka se je včera keri kaj vozo, ka je bilou tak fajn sunčno vrejme :hmm: mene je fejst matralo, samo se mi je nej dalou akumulatora gor dejvati B) ← Ge napravo vceraj 70 km okouli lublane..glij telko ka san se zlufto..
jose Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Zgleda ka de še malo trbelo počakati z vožnjami...je začno snejg pomali iti :hmm: ali pa zimske gumije gor :lol1: :devil: pa idemo :grim :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se