Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ja ja, to sem jaz! Če pa mi kista ni sprejela določenih zadev pa sem se na novo registrirala... vej pa tou san ti že pravla...

ok, ko bom pri sebi bom še kaj dodala

lp, nina

Objavljeno

Lejko se dobimo, poveg ge v Lipoufcaj bi tou možno bilou :grim

Objavljeno

sicer pa - predlog niti nej tak slab ....  :grrr  .... dajmo se lipou zorganizejrat ... jes ne bi nikaj mejla prouti, či bi se doubili v Lipouvcaj ...  :grrr  .... tak ka predlagan od 08. januarja pa do 12. januarja en den - pa se dobijmo - poveselijmo - potračkamo pa še kaj ...  :kva2:

ka pravite ostali ???? ....  :?

prijden :hmm: pa makar iz slujžbe :devil: :naughty:

Objavljeno

te pa zgučano ... :OK:

Objavljeno

San gnes napravo eno turo :kva2: :kva2: samo pa san na relaciji Lendava - Radenci nej srečau niti ednoga motorista :BUA:

:hmm: ka ste šče izda vsi na zimskon spanji :zzz: pa tak je bilou lejpo toplo vrejme...tudi v Lipovcaj :devil: :lol1:

dajte se malo zmigat no :010 nema zime za eskime :grrr

Objavljeno (popravljeno)

:worship: jose :photo: tauv si tij včera buv z "motoron" v fortuni na bistrici :slap:

:zzz: mij nešterni še spijmo :zzz:

Popravljeno . Popravil Ventil
Objavljeno
:worship: jose :photo: tauv si tij včera buv z "motoron" v fortuni na bistrici  :slap:

:grrr nej san bil jes, san se pa pelau skoz Žižke...bar motor bi lejko ven postavo na toplo :naughty: :P

Objavljeno
ma neee smo se heecali :)

lijpouvci se tak lepo sliši :)

sploh mi je všeč postalo po prekműrsko pijsat :D

Lipoufci je pravi kraj za motoriste. :) Dokaz je, da se v Mariboru motoristi tudi zbirajo pri Mladi Lipi, beri "pod mladou Lipof". Ninjika in Nata to dobro vesta. :yes:

Sym, ti ne pišeš po prekmursko :slap:, pač pa po markovsko. Zemljepis Prekmurja: sedi 1 :evilgrin:

lep pozdrav v Prekmurje DTW :)

Objavljeno

dejvek, namesto, da bi reko "Sym, grema zakurblat golfa dizlača pa grema v lijpoufce na kafeeeeeje :)" :D

Objavljeno
Ka ma kdo iz naših krajev namen iti na IMOT  :?

Ja, Jozef. Kombi bo pelal z Lotmerka. Bi ša? Pa na YETI na Pannonio tüdi :alien1: , če de po sreči...

Objavljeno

@Jozef

Tudi jas sen gnes malo plinja - do Veržeja pa po Prekmurski transverzali...

Lepo...

Objavljeno

Če bon si fraj zrihtau, ti javin pa idemo :doze:

...ka si že registrejrau :? ali pa se na 'črno' voziš :ninja:

Objavljeno

@ Red

Na žalost nemren iti z vami na IMOT :( ...delan čez cejli vikend :BUA:

Objavljeno

evo she mene... :yea1:

Me je teta nata krejgala pa pravla ka se moren tu prijaviti...

......ETO ge tu zaj., čistak friški, vozin...Đamaha diveržn ...samo nej več dugo prihaja nouvi friški moped..pa malo vekši...

evo..prijavo se...drujgo van pa ne poven

Objavljeno

Doborodošel :kva2:

teto nato pa ja trbej bougati :devil: :naughty:

Objavljeno

teto nato pa ja trbej bougati  :devil:  :naughty:

itak ... :devil:

Objavljeno

ge san 1 nouvi, zdaj sem komaj vidu da smo tui

ce glih me je ena vasa kolegica ze malo nazaj spomnila - Nata

in kaj zdaj kaj brnite, sam ge nemrem z vami :(

Objavljeno

kolk vas je taksnih , ki mate enduro :?

Objavljeno
kolk vas je taksnih , ki mate  enduro  :?

kelko je meni znano - trenutno v prekmurskoj sekciji motosvet.com foruma - nema niti eden enduro ... :( ... lejko pa se tuj moutin ... :blush:

Objavljeno

:hmm: Jes tudi nikoga ne poznan...smo vsi bole mahnjeni na športaše, čopere, naked, turing motore... :blush: :doze:

Objavljeno

mene she malo matra ka bi kujpo BIG GS BMW.. ali san se lekar ze odlouco za bulldoga...budemo videli... do marca je she nekaj cajta

Objavljeno

Ka se je včera keri kaj vozo, ka je bilou tak fajn sunčno vrejme :hmm: mene je fejst matralo, samo se mi je nej dalou akumulatora gor dejvati B)

Objavljeno (popravljeno)
:hmm: Jes tudi nikoga ne poznan...smo vsi bole mahnjeni na športaše, čopere, naked, turing motore... :blush:  :doze:

sportasov sem se navelico, pa se probleme so mi delali :(

naked pa s preslabi

Popravljeno . Popravil stuhec164
Objavljeno
Ka se je včera keri kaj vozo, ka je bilou tak fajn sunčno vrejme  :hmm: mene je fejst matralo, samo se mi je nej dalou akumulatora gor dejvati  B)

Ge napravo vceraj 70 km okouli lublane..glij telko ka san se zlufto..

Objavljeno

Zgleda ka de še malo trbelo počakati z vožnjami...je začno snejg pomali iti :hmm: ali pa zimske gumije gor :lol1: :devil: pa idemo :grim :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!