Skoči na vsebino

Not Another Moppe Movie

MotoRossi

Priporočene objave

Najboljše, da mu zadi kolice (aka koleščka) naredimo, da se nebo mogo prevrnit. Al pa naj našraufa tisti blatnik nazaj, da bo vedo kdaj rajsa po tleh :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja sami norci ste vi fantje!!!

Sploh beno ma prou hude scene na telih filmčkih...a te lahko sam prašam...a ti tud profesionalno dirkaš z skuteri...kva pa kej k se šalta...a to tud obvladaš al si bl za skutere nadarjen???

Profesionalno ...

šaltat znam ... samo zaenkrat se nimam ispita da bi kej mocnejsega za šaltat kupu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sploh beno ma prou hude scene na telih filmčkih...a te lahko sam prašam...a ti tud profesionalno dirkaš z skuteri...kva pa kej k se šalta...a to tud obvladaš al si bl za skutere nadarjen???

Profesionalno ...

šaltat znam ... samo zaenkrat se nimam ispita da bi kej mocnejsega za šaltat kupu

Ne, nism mislu da sploh ne znaš(predvidevam da znaš če take stvari počneš na skuterih)...zanima me če znaš isto tko kšno divjo foro izvest tud na motorju k se šalta al ti bl ležijo skuteri?!?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Profesionalno ...

Ne, nism mislu da sploh ne znaš(predvidevam da znaš če take stvari počneš na skuterih)...zanima me če znaš isto tko kšno divjo foro izvest tud na motorju k se šalta al ti bl ležijo skuteri?!?

Skutrji mi bl lezijo ker sm itak skos na skuterju :OK: . Drgac sm pa 60 kross vozu k sm biv mejhn O:-) .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

lepo ste tole izved, najbol mi je pa un k pokaže poskeške :ph34r: :ph34r:

Dj enkrt ob prilki posnemte še kakšn štart, k to je hudo za vidt.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja hude filmčke snemate mularija :OK: :D :OK:

A prbližn vete kolk je v filmčku moste-dirkanje_008 prbližn ta na skuterju prletu na un most...men se je zdel kr precej...mogoče clo bliz 100?!?

Ej a ste pomisll da bi z vašim vragoljim posnel kšne đekese???To bi lahk tud pogruntal!!! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej a ste pomisll da bi z vašim vragoljim posnel kšne đekese???To bi lahk tud pogruntal!!! :D

Smo ze snemali 1x ja :) :) Pa sem se joko zraven ko sem gledal potem :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja hude filmčke snemate mularija :OK: :D :OK:

A prbližn vete kolk je v filmčku moste-dirkanje_008 prbližn ta na skuterju prletu na un most...men se je zdel kr precej...mogoče clo bliz 100?!?

Beno je reku da ma u dirkalcu kratko prestavno razmerje in daj blo to kr je nabral dirkaln skutr okol 120km/h :) (drgac bi se ga pa dalo na 140 natišat :D z dougim pa 160-170km/h :))

jest neb upu tok hitr s skutrjm :D :D joke...itaq da bi :)

_Roba_: kuko se ti pa kej moj filmck zdi (da naute sam benota hvalil:P:P) sicr ni tko profeseonalno zvoženo kokr je Beno zvoz, ampak useen :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Smo ze snemali 1x ja :) :) Pa sem se joko zraven ko sem gledal potem :)

Ja dejte to mal na net ubest...pa tud tko bi lahk nardil da posnamete pač normaln filmčk z okol 700MB pol pa dejte na net pa naj uni k majo ADSL al pa kšno podobno varianto dol vlečejo pa na CD snemajo k to bi jst osebno takoj dol povleku...probite mogoče vm pa uspe na MTV pridt :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja hude filmčke snemate mularija :OK:  :D  :OK:

Beno je reku da ma u dirkalcu kratko prestavno razmerje in daj blo to kr je nabral dirkaln skutr okol 120km/h :) (drgac bi se ga pa dalo na 140 natišat :D z dougim pa 160-170km/h :))

jest neb upu tok hitr s skutrjm :D :D joke...itaq da bi :)

_Roba_: kuko se ti pa kej moj filmck zdi (da naute sam benota hvalil:P:P) sicr ni tko profeseonalno zvoženo kokr je Beno zvoz, ampak useen :D :D

Ja pošteno...to je pa že počas zavidljiva hitrost!

Drgač so pa nasplošn tud men teli filmčki kr hudi za tkole mal pogledat.

Ej Beno kaj pa maš na tem dirkalnmu skutrju use napedenan...predvidevam da maš lažje valčke, 70ccm, večji frgazar pa valda druga auspuh...a sm kej spustu(mogoče prenose)!?

A kok ma do 100 al pa do končne tud veš???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pomoje bi mn faliv če bi reku kva je sploh še uriginal na temu skutrju

nič!!!(sam ogrodje)!!! :OK: :OK: :yea2: :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!