ixs Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Ma k si napisu Velik... sem dobila idejo za King Konga k je tud velik! Drgač pa niti približno ne vem kak je FIRE-tov prjatu, k nisem imela nikoli bližnjega niti daljnega srečanja! :nono: ← Dej dej Pimpi! Sej to je tko kot pri spovedi. Samo ti in jaz. Povej, povej :eek: :lol1:
Pimpi limpi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Dej dej Pimpi! Sej to je tko kot pri spovedi. Samo ti in jaz. Povej, povej :eek: :lol1: ← Ni kej govorit! Pa sej veš da jaz nisem taka, da bi s katerim od naših kej imela! :winkiss: O:-)
Pimpi limpi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Dej dej Pimpi! Sej to je tko kot pri spovedi. Samo ti in jaz. Povej, povej :eek: :lol1: ← Kot pri spovedi!? Ta je pa dobra! :lol1:
ERika Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Ja sej to pa mene tud mal zanima. Pa iz njegovih osebnih besed je tako al tako prcakovat da je king kongec! .)
Pimpi limpi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Ja sej to pa mene tud mal zanima. Pa iz njegovih osebnih besed je tako al tako prcakovat da je king kongec! .) ← Še zadnjič povem da je bila samo fora s tem King Kongom :glare: , drugače se mi niti sanja ne! Kar pa on reče, pa veš kaj pravijo, da se tipi radi hvalijo! Sicer pa ni važna kvantiteta ampak kvaliteta! :yea1: :yes:
ixs Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 ....kvantiteta ampak kvaliteta! :yea1: :yes: ← Se nekje prebral da je to neumnost in da kvantiteta definitivno šteje!!! :whistle: Dej dej Pimpi Fu* Fu* Limpi povej! Nekaj asociacij na King Kong: - kosmat kot.... - črn kot..... - debilen kot majmun.... - divji kot..... - velik kot.... - neuravnovešen kot opica..... - zakrivljen kot banana - izmišljen kot..... - smrdeč kot..... - enakopraven kot KIng kong :lol1: Dost mam! Grem na pir!
Pimpi limpi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 (popravljeno) Tud šteje, ampak kaj tipu pomaga velik, če nima dobre taktike! Sicer pa to itak bolj bejbe vemo!!!! :blush: Kar se pa tiče King Konga pa res ne bom debatirala! :xx: Pozabi sej ni tko težko! A kr na pir, al kaj? Kaj pa služba pa delo,...? Sej eni pa trpimo v službi! :cry: Popravljeno Julij 29, 2005. Popravil Pimpi limpi
tejcy Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 a si to mela medenico zlomleno od motorja al od kakih drugih aktivnosti? :blush: ← ja od motorja, no ja sam sm mela pa zravn se en osebek k je to povzorcil ker je prletel na meko jaz pa na trdo :P
ERika Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Še zadnjič povem da je bila samo fora s tem King Kongom :glare: , drugače se mi niti sanja ne! Kar pa on reče, pa veš kaj pravijo, da se tipi radi hvalijo! Sicer pa ni važna kvantiteta ampak kvaliteta! :yea1: :yes: ← Ja sej to je najbolj zalostno, da oni se vedno niso tega pogruntal. :naughty:
Pimpi limpi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Ja sej to je najbolj zalostno, da oni se vedno niso tega pogruntal. :naughty: ← :lol1: .) :lol1:
Fire Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 :blink: Jutro! :blink: Kaj se pa greste ze navsezgodaj?
Pimpi limpi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 :blink: Jutro! :blink: Kaj se pa greste ze navsezgodaj? ← Ma kaj se zdejle vstaja? Ura je 12:15!!!!!!!!!!!!! :blink: Eni smo že od 5.55 pokonci in delamo že od 6:20!!! :unsure: Matr je enim luštno! :xx:
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Ma kaj se zdejle vstaja? Ura je 12:15!!!!!!!!!!!!! :blink: Eni smo že od 5.55 pokonci in delamo že od 6:20!!! :unsure: Matr je enim luštno! :xx: ← drakulinček Andree spi vsaj do 12:00 :eek: .....po polnoči pa šele dobro zaživi :D ←
ixs Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Ja sej to je najbolj zalostno, da oni se vedno niso tega pogruntal. :naughty: ← pa dejte nas punce kej naučit pa bo, a ne?! :whistle:
ixs Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Glede na tematiko, ki se razvija bomo kmalu vabili na SWINGERSKE TORKE V CLUBHOUSEU LJUBLJANA! Že pripravljam text: Motoristi, motoristke! Moto klub Firestraters Prospect MC Slovenia vas vsak torek, od 18:00 ure dalje vabi na OPEN PARTY-je v klubske prostore sredi glavne slovenske prestolnice! V intimnih prostorih Vam lahko ponudimo dobro družbo, hladen pir in fuk stoletja! :lol1: PS: "jebanje v glavo" ne šteje za spolno občevanje!!!! :whistle: :yea2: FFFF :yea2:
Pimpi limpi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 No IXS a spet otresaš!? :lol1: :naughty: :slap:
Fire Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 PS: "jebanje v glavo" ne šteje za spolno občevanje!!!! :whistle: :yea2: FFFF :yea2: ←
ixs Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 No IXS a spet otresaš!? :lol1: :naughty: :slap: ← ... s čim to misliš? :blush:
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Glede na tematiko, ki se razvija bomo kmalu vabili na SWINGERSKE TORKE V CLUBHOUSEU LJUBLJANA! Že pripravljam text: Motoristi, motoristke! Moto klub Firestraters Prospect MC Slovenia vas vsak torek, od 18:00 ure dalje vabi na OPEN PARTY-je v klubske prostore sredi glavne slovenske prestolnice! V intimnih prostorih Vam lahko ponudimo dobro družbo, hladen pir in fuk stoletja! :lol1: PS: "jebanje v glavo" ne šteje za spolno občevanje!!!! :whistle: :yea2: FFFF :yea2: ← Pa ne sam motoristke lahko tudi peške,avtomobilistke,busovke,plavalke in neplavalke,ne presuhe,ne predebele,črne,rjave,blond,rdeče-laske...do 50 leta
Pimpi limpi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 ... s čim to misliš? :blush: ← :blush: :wub: :whistle:
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 :blush: :wub: :whistle: ← :eek: kaj Pimpi jezik muca papala
ixs Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 ne ravno ima polna usta pa zasedene rokice! :devil:
Pimpi limpi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 :eek: kaj Pimpi jezik muca papala ← Matr ste vsi firbčni! :lol1:
Pimpi limpi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 ne ravno ima polna usta pa zasedene rokice! :devil: ← Ja tenutno imam zasedene rokico z vnašanjem računov, usta pa so prazna! O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se