ixs Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Sej eni pa trpimo v službi! :cry: ← Po številu tvojih objav v zadnjih 30 minutah vidim, da ti šef "stoji" za hrbtom :devil:
Fire Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 :blink: Ta racun je pa velik... ah ne. mnogo jih je. Mar ne? ERika, nasel sem sliko, sam ne vem ce jo lahko prpopam :blush:
Pimpi limpi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Po številu tvojih objav v zadnjih 30 minutah vidim, da ti šef "stoji" za hrbtom :devil: ← Ubistvu mi ne stoji za hrbtom, sam vsake toliko časa pripišem kaj na motosvet! Drgač sem pa pridan, ne moreš rečt da nisem! :(
ixs Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Drgač sem pa pridan, ne moreš rečt da nisem! :( ← Jesi PRIDAN jesi sploh! Zakaj se mi dozdeva, da se vid da delaš u Fužinama?! :devil: A si danes že brcala košarku? :devil: Piz** sem zloben dons a?! :eek: Ne vzemi vsega k srcu preveč :004
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Ja tenutno imam zasedene rokico z vnašanjem računov, usta pa so prazna! O:-) ← ...tko je tut nuna rekla
Pimpi limpi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Jesi PRIDAN jesi sploh! Zakaj se mi dozdeva, da se vid da delaš u Fužinama?! :devil: A si danes že brcala košarku? :devil: Piz** sem zloben dons a?! :eek: Ne vzemi vsega k srcu preveč :004 ← Matr ampak si pa faca, porajta vsako napako! Ampak sem se pa nasmejala! Brcala danes košarke ne sploh! Ne bom si vzela preveč k srcu! :004
Pimpi limpi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 ...tko je tut nuna rekla ← Od kdaj pa nune vnašajo račune? :eek: :doze: :blink:
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Matr ste vsi firbčni! :lol1: ←
ERika Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 ERika, nasel sem sliko, sam ne vem ce jo lahko prpopam :blush: ← Ves kaj ce ti ne ves ce jo lahko prpopas, pol jaz sigurno nisem za! :blush: Sej jaz tud ne vem kako vsi ostali zgledajo! Pustmo se presenetit
ixs Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 prpopi, prpopi...sej je petek. V petek je vse dovoljeno. Uh dons bom zloben in se bom peljal domov iz šihta 5 km/h nad omejitvijo!! He he! To bodo zastoji!
Pimpi limpi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 ← A zdej bi pa podkupoval, al kaj?
Pimpi limpi Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 prpopi, prpopi...sej je petek. V petek je vse dovoljeno. Uh dons bom zloben in se bom peljal domov iz šihta 5 km/h nad omejitvijo!! He he! To bodo zastoji! ← YEAH RIGHT, bi te rada rada videla! :lol1:
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 A zdej bi pa podkupoval, al kaj? ←
ERika Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Vidim da tale forum kar umre malo takole ob popoldnevih. Mi vsi prav velik v službi delamo! :rolleyes:
Fire Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 :( Dons je prevec dela! Sploh pa za tako vrocino :angry2: Cez dve uri pa na :beer1:
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 31, 2005 Opozori Objavljeno Julij 31, 2005 Vidim da tale forum kar umre malo takole ob popoldnevih. Mi vsi prav velik v službi delamo! :rolleyes: ← Če je pa
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Dobro jutro vsem, v tem turobnem ponedeljku, čeprav zame je bolj slabo! :trance_33_sleep:
ixs Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Ponedeljek rulz! Če ne zaradi drugih stvari zato ker je jutri torek! CLUBHOUSE! Hladno pivo, piščanec pod žarom, odojek polnjen s kalamari, banana polnjena z ostrigami, pivo z kisom za ulaganje....marikaj je dobrega na ponedeljek! Grem okopavat krave! :OK:
cyc Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Včeraj oz. danes do pol dveh zjutraj nekaj za službo delal ... v bistvu mimogrede, da mi ne bo treba med tednom <_< Ah ja ... jutri pridem v clubhouse žejo potešit :kva2:
ERika Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 ' jutro! No lepo da najdete nekaj dobrega v se tako turobni stvari kt je ponedeljek. Pimpi zakaj je zate tolk slabo jutro?
ixs Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 .......kičaste žabe ima oblečene..... :cry:
ERika Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 .......kičaste žabe ima oblečene..... :cry: ← Sam to bi bil bolj zate razlog da imas slabo jutro, ne zanjo. ce pa je to razlog pa lahko hitro zrihtamo: Slect zabe, pa bo! :yea1:
ixs Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Kaj slabo jutro zanjo? A si predstavljaš kako sta se žabi počutile ko jih je navlekla nase :lol1:
Fire Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Hey folks :) dons je en super dan :yea1:
ERika Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Hey folks :) dons je en super dan :yea1: ← No prosim, da ti tole pogumno izjavo zdej dobr utemeljis! ce ne.... bos zgubu vso kredibilnost :huh:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se