Max Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 A zakaj samo 75%... :o Zato k sva se ze ucer prcjazla pukazat :blink: ob 22:30 pa ni blo unbenga :unsure: pa sva 25% zapravla :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Zato k sva se ze ucer prcjazla pukazat :blink: ob 22:30 kako učer ... nauči se brat ... Klubhouse Firestarters odprt ob torkih in četrtkih od 18h dalje ... :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 1, 2003 @max - hotschko ima prav... torek in cetrtek smo tam... sicer kdaj pa kdaj se kak dan, ampak ni nujno, tko da je "uradno" folk tam samo torek in cetrtek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 (popravljeno) @Ein: Sej ni panike, sva se ucer kr tko mal vozla okol in ker sva pa bila prej se na Lj. gradu je blo pac najblizje u Kolezijo... pa sva zavila se v F. clubhouse, ce bi bli slucajno tam tko kot si mi omenu ;) :D B) Ja, Hoćko grem u solo (ridersko solo) da se naucim brat, ker si ti tam taglavn kletar in znas brati :rolleyes: <_< :) Popravljeno Julij 1, 2003. Popravil Max Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Vam povem, res se splača pridt. Srečaš nove prjatle, se napiješ, naješ, medtem ti hotschko auspuhe zamena; vse u živo, pred očmi radovednih opazovalcev. Res. Ne počnite tega doma. B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 (popravljeno) Pa še to bi dodal - prideš in voziš motorje od drugih, ki so tudi prišli na obisk :) To je samo v FSMK. :lol: B) PS: Klimbra bo že vedu, za kaj se gre A NE? Sladko-najslajše-odKlimbreTDM :) Popravljeno Julij 1, 2003. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 Prijetna družba! Dobra glazba! Poceni pijača.............upam,da je še kej na računu ostal :P :P :P Dobra jedača! Aja....pa mimogrede ti še predelajo moped...... B) B) B) B) B) B) Še pridem!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 2, 2003 Prijetna družba! Dobra glazba! Poceni pijača.............upam,da je še kej na računu ostal :P :P :P Dobra jedača! Aja....pa mimogrede ti še predelajo moped...... B) B) B) B) B) B) Še pridem!!!!!!! Ja, na racunu je se ostalo, ampak ko si avtoriziral hotscka da ga prazni se je bilanca radikalno spreminjala :) Drugace pa sem bil tudi jaz presenecen, kaj vse se je dogajalo - jaz tudi se pridem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 (popravljeno) - jaz tudi se pridem :) Prisrčno vabljen :) PS: tole je oddal SymRu, ki klamfa na tejkini mašini .... Popravljeno Julij 2, 2003. Popravil tejka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 2, 2003 - jaz tudi se pridem :) Prisrčno vabljen :) PS: tole je oddal SymRu, ki klamfa na tejkini mašini .... Ej the best - hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 Noute verjel: DAJEJO NA KREDO . :D :P :D Res,res kajpačenepridemveč press Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 2, 2003 Noute verjel: DAJEJO NA KREDO . :D :P :D Res,res kajpačenepridemveč press Hmm.. Ce ne prides?? .. a) pridemo te mi iskat B) ne bo nas pobralo od tvojega dolga c) apeliramo na bikersko postenje (ce to sploh obstaja :) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 Ja res so prijazni. Čeprav je Hočko zelo nevarno igral pikado nad mojo glavo. Vinico so za nekaj časa kar posvojili, sicer se pa ni preveč branila. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Julij 4, 2003 Deli Objavljeno Julij 4, 2003 P***a.Šiht se mi začne glih ob 18:00 vsak dan,bom pa med dopustom nadoknadu... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 4, 2003 Deli Objavljeno Julij 4, 2003 Ja res so prijazni. Čeprav je Hočko zelo nevarno igral pikado nad mojo glavo. Vinico so za nekaj časa kar posvojili, sicer se pa ni preveč branila. :P Jaz sem pa ugotovil, da je zdaj Ervina = prej Kaja ... :o :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 9, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Aja, pozabili smo povedati vceraj, da ce bi kdo rad lahko dobi nase nalepke - zastonj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Aja, pozabili smo povedati vceraj, da ce bi kdo rad lahko dobi nase nalepke - zastonj. Ok. Eno modro, prosim. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Aja, pozabili smo povedati vceraj, da ce bi kdo rad lahko dobi nase nalepke - zastonj. Ok. Eno modro, prosim. :P Sorry, ne bo slo... Imamo samo v originalni barvi, plava bo v kolekciji zima pomlad 2007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Aja, pozabili smo povedati vceraj, da ce bi kdo rad lahko dobi nase nalepke - zastonj. Kaj pa kakšen našitek za zbirko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Aja, pozabili smo povedati vceraj, da ce bi kdo rad lahko dobi nase nalepke - zastonj. Kaj pa kakšen našitek za zbirko? Tudi to se najde :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 A kakšno hladno pivce bi bilo danes na zalogi????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 Pa za pikado, a je kak kadidat za eno, dve oz. vec rund... lahko izmenicno! :rolleyes: :) Prijavljeni naj bodo sami levoruki :P :D ;) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2003 @klimbra: pivce hladno je vedno... (si obcutil) @max: pikado se je igralo - sicer si pa soborko pripeljal s seboj.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 (popravljeno) @klimbra: pivce hladno je vedno... (si obcutil) @max: pikado se je igralo - sicer si pa soborko pripeljal s seboj.. @Einherjar: I feel so connected - it's like we spoke moments ago... Popravljeno Julij 15, 2003. Popravil Dave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 11, 2003 Obvescam vas, da se torki in cetrtki zaradi vremenskih razmer v klubu Firestarter ukinjajo. Zacele se bojo vikend feste, ki pa bojo vnaprej napovedane po mailu in na klubskem webu. Danes bo se odprto, kdor misli priti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se