Lucky Objavljeno September 12, 2003 Deli Objavljeno September 12, 2003 Hm, samo nekaj. A ni klub zaradi kluba in druženja klubskih članov? Nečlani pa pridejo pač na obisk. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2003 Aja????? name pa pozabil????? zihr zarad tega k te zmeri na pikadu nažgem))))) Ti? Mene? NIKOLI!! :)) No ja... stvar je v tem, da sta bila ta dva dneva namenjena "zunanjim" gostom, mi pa se dobivamo ob drugih casih. Stvari bomo zdej zastavili tako, da se bomo bolj na vikende usmerili (do sedaj zaradi sezone to ni slo) in bomo pac namesto nekam "ven" sli v klub. Seveda ste vsi vabljeni tudi takrat, venda so stvari brez nekega dolocenega termina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2003 TEA AT 5! V intimnem okolju Clubhousea Firestarter, ste v torek 07.10.2003 vabljeni na caj ob petih (17:00) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Oktober 2, 2003 Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 Einherjar, k čaju spadajo še piškotki ... Razen če imate v mislih kak drug "čaj" :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 2, 2003 Einherjar, k čaju spadajo še piškotki ... Razen če imate v mislih kak drug "čaj" :devil: Bo tudi pravi caj... Vsekakor pa piva ne bo primanjkovalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Kot je ze napisano na prvi strani. 31.10. od 12h dalje ZUUUUUR v clubu Firestarter... Pijaca bo, kostanj tudi, hrana tudi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Se enkrat vsi vabljeni jutri v Clubhouse Firestarter na Helloween Party... PIVO - 250sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 A lohk čist usak pride al rabš kakšno člansko izkaznico? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 A lohk čist usak pride al rabš kakšno člansko izkaznico? Rabiš izkaznico za pitje piva :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Rabiš izkaznico za pitje piva :yea2: :yea2: Potrjeno pri dr.Ruglju :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 30, 2003 Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 A lohk čist usak pride al rabš kakšno člansko izkaznico? Hja, ti samo povej, kako te bomo prepoznali? Lp, Simon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2003 Open for everybody, razen za tezake... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 B) Pijaca je pivo po 250sit, kuhano vino... Druzba je Hanzi Motosvet in Lucy ostali so domorodci... Vreme je, hladno a se da prezivet... Hanzi sporoca, toplo se oblecite in se pridruzite. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 mater je bil dober kuhan vinček (po 100 tolarjev za 2 dcl, je bil v pol ure prazen pisker) , kostanj je bil bolj piškav (ampka podarjenemu konju se negleda v zobe) zelo zanimive slikce pa sledijo v prihodnjih dneh, Družba v času maxove objave: Lucy, Ervina, Obelix, Baki, in seveda Firestartersi, ki moram rečt da so me pozitivno presentli in mi je žal da se jim nisem že v jeseni kdaj pridružil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 31, 2003 Deli Objavljeno Oktober 31, 2003 Prišel prvi po prekrokani noči, popil dva piva v družbi Hanzija in Firestartersov, opsa, da na boljšo polovico, ki greje zadnji sedež motorja ne pozabim, na kuhano vino in kostanj nisem mogel počakati. Hvala bogu da sem sedaj v službi, saj dveh norih noči ne bi mogel zdržati. Ali pač !! :yea2: :yea2: Starejši smo, več zdržimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 nekaj slikc od včeraj Biljard miza je :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 tele pa ni tako zebel kot mene (dokler niso skuhal vina) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 ne pojej prstov :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 ne boš me premagal :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 če sem rekel da me ne boš, ME NE BOŠ :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 1, 2003 Deli Objavljeno November 1, 2003 lahko sprobate tudi vi če imate jaj.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 ...in seveda Firestartersi, ki moram rečt da so me pozitivno presentli in mi je žal da se jim nisem že v jeseni kdaj pridružil Trpi :P Kje si pa bil, ko je blo finale, razglasitev in podelitev nagrad za zmagovalce :rolleyes: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 (popravljeno) Bilo je zelo fajn, sploh kuhano vino. Ampak še danes me bolijo roke od tiste čudne mize. :( Hvala, Ein za lepo popoldne. :) PS Hanzi, manjka slikica od prelestne blondinke z rožički. :P Popravljeno November 2, 2003. Popravil Ervina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno November 2, 2003 Deli Objavljeno November 2, 2003 Si je gospod "The ročni polagalec" Jernej že omislu kakšen svež moped? B) B) Pa seveda, a je Firestarter? :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno November 3, 2003 Deli Objavljeno November 3, 2003 Hvala vsem Firestarterjem, res je bilo fino: odlična muska, hladno pivo, biljard, odlična družba... Hvala za vse Ein, še posebej za CD - moji sosedje se že pritožujejo :devil: Sporoči, ko boste imeli še kakšen dan odprtih vrat. We'll be there! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se