Zok Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 Preveč sem se najedla... zdej mi je pa slabo... mogoče bom tud :SS Tweety, neeeee!!! :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 faks gre h koncu dela pa čez glavo...... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 Tu mač..... :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 Zadnje cajte BEJBA DNEVA za :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 Every day's the same :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 kurcevi zobje....:SS boooooolllliiiiiiii :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 kurcevi zobje....:SS boooooolllliiiiiiii :SS Moj bratranec se ti pridružuje, zato v njegovem imenu... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 kurcevi zobje....:SS boooooolllliiiiiiii :SS Izpuli!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 ponavljam se....faks..... :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 Neokusni sms-si od znane neznanke. :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 vreme :SS motor :SS po uspešno opravljenem dolgem spektakularnem skoku na pločnik fuknil z kolesom, razbil komolec, dlan in se cel pošobal, pa vtrgal skoraj nov windstopper :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS to res ni moj mesec :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 :book: :book: :book: in :book: :SS :SS :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 po uspešno opravljenem dolgem spektakularnem skoku na pločnik fuknil z kolesom, razbil komolec, dlan in se cel pošobal, pa vtrgal skoraj nov windstopper neki podobnga tuki: prva vožnja letos s biciklom, hrib, super klanc, cesta mokra, pa mal blata gor :SS mene usuje pr ene 50 na uro v kratkih hlačih :SS zdj pa ži en tedn skor kolena ne morm premikat (kože gor sploh več ni...), sam vreme je pa super :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 Izpuli!!!!!!!!!!!!!!!!! ...ne morem verjet...napacen zob mi je tip spulu....:SS ...se zmer boli...:SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 19, 2004 Deli Objavljeno Maj 19, 2004 :004 saj pravim za :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Maj 20, 2004 Deli Objavljeno Maj 20, 2004 Včeri na 3M je bilo polno motorjev. Se mimo pripelje en avto španskih registrskih tablic. Ko je videl toliko motorjev na kupu, se je malo zmedel in upočasnil vožnjo. Za njim se pripodi mestni avtobus št. 20 in "izbrisani" za volanom popolnoma zgubi živce, krili z rokami, blenda, govori neke srbohrvaške besede. Turizem smo ljudje.... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Čez malo več kot pol ure na 3M pripizdi isti avtobus v obratni smeri, se zapodi ob folk (ta noi stal na cesti ampak pol metra v coni za pešce!), ki gleda motorje in kao ne more mimo (prostora je bilo več kot dovolj), ustavi avtobus, se vsede na hupo, krili z rokami in spet govori neke srbohrvaške besede in ne spelje, dokler se folk ne umakne. In tako dokaže, da je on GAZDA! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 20, 2004 Deli Objavljeno Maj 20, 2004 Kolona na avtocesti :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Maj 20, 2004 Deli Objavljeno Maj 20, 2004 Bolečina v vratu :angry: ........ jebeš naked mopede in AC z 200+ .... grrrr :SS :SS :SS boli, boli :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Maj 20, 2004 Deli Objavljeno Maj 20, 2004 (popravljeno) U pm nej gre moj šef, ker se vsake 3 sekunde neki drugač spomne.... Ta kozlat... :SS :SS :SS :SS Ta teden res ni moj teden... Lisice, radar :cry: ....kaj bo še ... :SS :SS :SS Popravljeno Maj 20, 2004. Popravil Kaiser Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 20, 2004 Deli Objavljeno Maj 20, 2004 včerajšnja kolona med cestninsko postajo in vrhniko..... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 20, 2004 Deli Objavljeno Maj 20, 2004 Napoved za naslednjih 48 ur: Jutri še ne pričakujemo večje količine :SS V soboto popoldne se bodo pojavili posamezni primerki :SS v osrednji Sloveniji, predvsem na območju Janč. :SS V nedeljo zjutraj pa se bodo razširili po vsej Sloveniji. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Maj 20, 2004 Deli Objavljeno Maj 20, 2004 (popravljeno) :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ... kolk mi je odleglo... :huh: Popravljeno Maj 20, 2004. Popravil vragica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Maj 20, 2004 Deli Objavljeno Maj 20, 2004 :( ko en folk prepričuje drug folk, da fz6 ne gre 270 in da števec laže... bogi oboji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 20, 2004 Deli Objavljeno Maj 20, 2004 .....in koliko se potem nekdo zgraza nad tem. dobrodosel v druzbi, o moralni apostel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 20, 2004 Deli Objavljeno Maj 20, 2004 Ko me folk začne spraševat koliko km sem letos že prevozila :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se