pirrulz Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 (popravljeno) To ni več normalno. :wacko: Je sploh kdaj blo? Menda ne. :fredy: No, pol je pa očitno okej. :hmm: :eek: BRUUUUUUUUUH :angry: :SS :SS :SS :SS Popravljeno Marec 16, 2006. Popravil pirrulz
Pervy Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 kolega zlomil gleženj :SS :SS ekipa kripljev se je povečeal na 2 kolena in en gleženj :slap: :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Vale Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 jebemumast pa računovodkinje :SS :SS :SS bom jih jaz vse skontirala in stornirala v PM
GrCaR Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 (popravljeno) jutr prašan slovenščino :SS :SS :SS ta prfoksa me ma na piki :SS :SS :SS :SS :SS :SS pa sploh ne vem, zakwa se učimo o pesnikih in pisateljih, k so že vsi 10 let pod zemlo :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS poleg tega da beremo knjige, k jih noben pou kur*a ne zastop ker verjetno so bli usi teli takrt zadrogerani k so to pisal, ker druzga razloga ni, da bi pisal take bedarije :BUA: :BUA: :BUA: Popravljeno Marec 16, 2006. Popravil GrCaR
Pravokotar Objavljeno Marec 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 ... ta prfoksa me ma na piki pa sploh ne vem, zakwa ... Morebiti goji do tebe nečedne strasti :huh: Oglasi se ob prvi priložnosti na tem naslovu.
Vale Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 Doktorji.... :SS Se absolutno strinjam :devil: :SS
GrCaR Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 Morebiti goji do tebe nečedne strasti :huh: Oglasi se ob prvi priložnosti na tem naslovu. loool! :slap: evo še enega za vreme :SS
simonsi Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 Zamudil razpis za diplomske naloge :slap: :headbang: :wallbash: Ker idiot :wacko: :SS
Vale Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 Mislim, da si bom na vrata pisarne napisala "PATOLOGIJA" :SS :SS :SS :SS :SS
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 že celo popoldne mislim da je petek :angry2:
RHonda Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 Ko da še ni zadost mi gre še auspuh pri avtu počit <_<
hrčo Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Mali škratki v glavi ... :BUA: :doze:
pirrulz Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Pizda so eni programerji infantilni debili. :angry: :SS :SS :SS
Pervy Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 lotil sem se primerjave koledarja srečanj in mojega delovnega koledarja z označenimi delovnimi vikendi :cry: ponavlja se lanska zarota :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Vale Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Celo poročilo šlo u kurac :angry: :angry: :SS :SS Jebemti pa PC :angry:
Pervy Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 pogled čez okno mi da vedeti da me je pofukan dostavni kombi spet zaparkiral :SS :SS :SS :SS :SS brez upanja na poboljšanje grem še na zadnjo terapijo :SS :SS :SS :SS :SS :cry: naj gre u kurac vse :SS :SS :SS :SS
pirrulz Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 (popravljeno) Edn od MSlordov zbrisal moj popolnoma koherenten in ontopic post o bogu. :glare: (dopuščam možnost, da je bil post preveč filozofski in ga radirka ni razumela :fredy: ) :SS Popravek: gledal naroben topic. Post še zmeraj tam, kjer mora bit. Tistemu, ki sem ga imel v mislih, se pardoniram. :krneki: Gornji bruh naj velja današnji tlaki, ki se bo, kot kaže, zavlekla do 18.00+ :glare: Popravljeno Marec 17, 2006. Popravil pirrulz
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se