beno Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 A za stalkerja mas kej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 A za stalkerja mas kej? Za stalkerja nism nc najdu :cry: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 pa za runnerja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 pa za runnerja Poglej na prejsno stran :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 za rs-ko maš kej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Februar 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 25, 2004 kaj pa za tanove aeroxe k majo na levi hitrost&kilometre na desni pa bencin :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ales13 Objavljeno Februar 25, 2004 Deli Objavljeno Februar 25, 2004 Lep pozdrav! Wacker Kak pa pol daš tak števec gor?!?!?! Mimogrede maš kakega za Italjet dragsterja? :devil: hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 (popravljeno) mensezdi da je na prejšni strani zok neki napisu ;) @WacKer ke pa si najdu te števce Popravljeno Februar 26, 2004. Popravil GP ditech Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 (popravljeno) @den2 za rs-ko ni cist nc gor sm pogledu. @k&4 za tanouga aeroxa nism nc vidu gor @ales13 za dragsterja tud nc @GP ditech te stevce sm najdu na tej strani KLIK!!!!!!!!! Popravljeno Februar 26, 2004. Popravil WacKer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 kok je grd za runnerja. za speedfighta sta se najbolj ql :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 Pjd se mal pogledat na un link k sm ga objavu gor je se kr neki stevcov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 rišem svojga :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 ej psyho una a ves podlaga mi pa ni ratala za uzadi zarad tanka za ole ni mi dobr prsu dej pol sliki da vidmo kasno bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Februar 26, 2004 Deli Objavljeno Februar 26, 2004 hehe men je beno malossijevga zrisov, in je tko hud, da ga sploh ne upam pokazat, če ne bote takoj usi prerisal :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 a pa boste te podloge pol na navadn papir sprintal al na plastificiranga. k mam izkušnje da na navednmu papirju hitr ko je izpostavljeno soncu zbledi, problem je pa tud vlaga (pozim se nardi kondenz) in podloga nebo dolgo taka kot je :( al kdo ve kako bi podlogo zaščitu pred temu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 po moje lahk kr ono samolepilno folijo k je za zvezke ovijat uporabiš an Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 ej psyho una a ves podlaga mi pa ni ratala za uzadi zarad tanka za ole ni mi dobr prsu dej pol sliki da vidmo kasno bo škoda :( bom pol kej pokazu k bom narisu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Februar 28, 2004 Deli Objavljeno Februar 28, 2004 po moje lahk kr ono samolepilno folijo k je za zvezke ovijat uporabiš an ja to samolepilno folijo prek dajte pa bo ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomoRunner Objavljeno Avgust 26, 2006 Deli Objavljeno Avgust 26, 2006 jst sm pa n runnerji nrdu raven zadek in ospredi zrezu in daw mrezco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomoRunner Objavljeno Avgust 26, 2006 Deli Objavljeno Avgust 26, 2006 to zgleda tko[attachmentid=79524][attachmentid=79524] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomoRunner Objavljeno Avgust 26, 2006 Deli Objavljeno Avgust 26, 2006 .....Runner a mi upas dat sliko od original armaturne plošče za gilerro runner ? kot je ta narisana samo da je original napisano ne od polini? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se