_Roba_ Objavljeno September 13, 2003 Opozori Objavljeno September 13, 2003 V sredo si lahko prides po njih :) :) :)
Tomozuki Objavljeno September 13, 2003 Opozori Objavljeno September 13, 2003 V sredo si lahko prides po njih :) :) :) Može naslednji tedn, ker toti tedn bom spet v LJ služo mastne pare :)
_Roba_ Objavljeno September 13, 2003 Opozori Objavljeno September 13, 2003 Tako tako da bo spomladi lahko bol udarno pokalo iz rorov
ales13 Objavljeno September 23, 2003 Opozori Objavljeno September 23, 2003 Če ima slučajno kdo kakšno sliko od takega skuterja,ki je osvteljen z Led-diodami ali neonkami,naj prosim da tle gor sliko,ker se sam odločam za to "dejanje" pa ne vem kake dat,mam pa rdečega dragsterja,pa prosil bi če lahko kdo pove kaj je bolš in kaj cenejš: led-diode al neonke,pa kaj je lažje zmontirat. hvala :OK:
OrkAA Objavljeno September 23, 2003 Opozori Objavljeno September 23, 2003 poglej moje slike v temi ljubljana meeting... http://galerija.rozica.com/orkaa
ales13 Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 prosim če mi lahko nekdo pove kje jo dobiti pa za koliko cel komplet s stikalom je če mogoče
zivijo Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 dj mal uproabi iskalnik pa bos dost o teh neonkah najdu se je ful pisal drgac pa interspar,bauhaus,gamacenter
_Roba_ Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 malo poglej nazaj po psotih pa bos vse zvedo.... :)
bOnZy Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 uuu lepa lepa DNA-jka :OK: :OK: :notworthy:
psyho Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 jest bom dal še eno neonko gor, zdej ko sem si blatnik odrezal :rolleyes: :)
bOnZy Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 jest bom dal še eno neonko gor, zdej ko sem si blatnik odrezal :rolleyes: :) dej ti meni povej kaj mas trenutno na skutrju :D :D
psyho Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 hmm trenutno :) osvetlitve: Modra neonka, modre diodice v belanci, zeleno-modra pozicijska luč, beli žmigavci, bela zadnja luč mašina: Zx, filter styling: odrezan blatnik, brez ogledal, tablica ob strani, beli napisi na gumah, ročke, črni trakovi čez prednje luči pa mogoče še kej O:-)
poggy Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 čuj psiho, zaka pa nisi blatnika kr dol odšraufo=? :naughty:
psyho Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 ej poggy, si že kdaj razstavu runnerco?? zgleda da ne :lol1: blatnik je v enem kosu z lučmi vred. torej, če hočeš dat dol blatnik, morrš dat še nosilce za luči dol. torej boš ostal brez zadnjih luči. poglej, boš vidu. :)
Jerry_exc Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 sej tud če bi se dal odšravfat neb skor nč drgač zgledal k zej :naughty: tiste 2cm plastike kr je še ostal od blatnika
beno Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 ej poggy, si že kdaj razstavu runnerco?? zgleda da ne :lol1: blatnik je v enem kosu z lučmi vred. torej, če hočeš dat dol blatnik, morrš dat še nosilce za luči dol. torej boš ostal brez zadnjih luči. poglej, boš vidu. :) Ja pr stalkerju je isto ... sm jes tut najprej hotu samo enostavno dol odšravbat strehco. Pa je una plastika :huh: čudo :angry:
bOnZy Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 beno a bova u petk pr mojmum odrezala strehco? :D :D
krneky Objavljeno April 19, 2004 Opozori Objavljeno April 19, 2004 kok je zdej kazen če te dobijo policaji?
krneki Objavljeno Junij 24, 2004 Opozori Objavljeno Junij 24, 2004 kaj pa bolš zgleda: led diode al neonke? pa kaj je dražje.
krneki Objavljeno Junij 24, 2004 Opozori Objavljeno Junij 24, 2004 ju3 grem v trgovino žarnico v celje in me zanima kok led diod more bit pa kako svetilnot morjo met da dober sveti
Kosho Objavljeno Junij 24, 2004 Opozori Objavljeno Junij 24, 2004 Najbolje je, da kupiš LED diodo za 7k, pa svet bolje kot vska neonka.
psyho Objavljeno Junij 24, 2004 Opozori Objavljeno Junij 24, 2004 uuuu ja, dobro da takrat ko me je policaj ustavu, da ni še neonke vidu. Pol bi mi pa res motor odpeljal :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se