GP ditech Objavljeno Junij 24, 2004 Opozori Objavljeno Junij 24, 2004 kaj pa bolš zgleda: led diode al neonke? pa kaj je dražje. to se morš pa sam odločt. .) dražja je neonka okol 3k ledice od 150 SIT naprej
krneki Objavljeno Junij 24, 2004 Opozori Objavljeno Junij 24, 2004 kaj pa je bolš. da nabavim velik slabih, al manj, pa te dobre?
OverLorD Objavljeno Junij 24, 2004 Opozori Objavljeno Junij 24, 2004 A ve kdo ki bi se dalo dobit rumeno neonko :D :? ker mam rumeno rebrn skuter pa se mji zdi da nič drugega ne gre gor :wacko:
uross Objavljeno Junij 25, 2004 Opozori Objavljeno Junij 25, 2004 poglej v Bing Bang-ih tam so dobro založeni z temi stvarmi!! .) aha stanejo pa okrog 5.000
krneki Objavljeno Junij 25, 2004 Opozori Objavljeno Junij 25, 2004 a lahko kdo podrobno razloži kako naj zlotam led diode, kam naj jih zlotam, kako jih naj povežem na akumolator, kako naj vežem stikalo itd.
_Roba_ Objavljeno Junij 25, 2004 Opozori Objavljeno Junij 25, 2004 Pa upor se mores gor dat...Bi ti jaz povedal kako samo se mi ne da :)
OverLorD Objavljeno Junij 25, 2004 Opozori Objavljeno Junij 25, 2004 Kupi rajš neonko ker seboš z ledicami _ebo do onemoglosti, mi smo jih na ATXa montirali pa smo porabli kr nekaj časa in živcev nakoncu pa še delat ni hotlo. Drugače pa povežeš ledice zaporedno vse skup. Nato prerežes plus kabel ter vmes montiraš stikalo(nobena umetnija). Nato pa samo minus priklopiš na akumolator tam kje piše "-" , plus pa tam kjer piše "+". to je vsa umetnije, če pa hočeš vse skup met varovano da kaj ne skuriš pa še daš varovalko. Seveda pa moraš obvezno dodati tudi upor (nekje 470 omov) drugače boš skuro ledico. potem pa je bilo vso delo zastonj.
drinovc firefox Objavljeno Junij 25, 2004 Opozori Objavljeno Junij 25, 2004 Če kdo babi neonke za na skutar, naj pošlje email temu: matejzivic@volja.net , pa bo dobu. Baje ma najkrajše dolge 45cm, barvo pa kerokol hočeš B)
denZ Objavljeno Junij 25, 2004 Opozori Objavljeno Junij 25, 2004 Če kdo babi neonke za na skutar, naj pošlje email temu: matejzivic@volja.net , pa bo dobu. Baje ma najkrajše dolge 45cm, barvo pa kerokol hočeš B) predolge
Maniak Objavljeno Junij 25, 2004 Opozori Objavljeno Junij 25, 2004 mal pa res... kake 20-25 cm so uredu
Zok Objavljeno Junij 25, 2004 Opozori Objavljeno Junij 25, 2004 (popravljeno) Če kdo babi neonke za na skutar, naj pošlje email temu: matejzivic@volja.net , pa bo dobu. Baje ma najkrajše dolge 45cm, barvo pa kerokol hočeš B) brez oglasevanja, prosim! po zaslugi placanih oglasov ta portal dandanes sploh se stoji! Popravljeno Junij 25, 2004. Popravil Zok
denZ Objavljeno Junij 25, 2004 Opozori Objavljeno Junij 25, 2004 mal pa res... kake 20-25 cm so uredu eno tako rdečo bi jas nucal......
Maniak Objavljeno Junij 25, 2004 Opozori Objavljeno Junij 25, 2004 pri nas na gorenjskem so take za računalnike...s šoterjem 3 jurje
OverLorD Objavljeno Junij 25, 2004 Opozori Objavljeno Junij 25, 2004 Ljudstvo, jaz bi rabo rumeno neonko, max. dolžine cm, če ve kdo ki se jo da dobit al pa če jo lahko kdo zrihta naj pove, nujno :OK:
..::NRG::.. Objavljeno Junij 25, 2004 Opozori Objavljeno Junij 25, 2004 Hehe mt ma eno odveč v kuhni :hmm: Ne bom mal pogledu pa ti sporočim O:-)
krneki Objavljeno Junij 26, 2004 Opozori Objavljeno Junij 26, 2004 mam en problem :unsure: v trgovini žarnica sem kupu modro neonko. stestiral sem jo v avto (priključek za cigarete) in je delala. ko sem pa kabla odlotov in ju povezov na 9V baterijo pa ni več delala :cry: . potem se ju pa nazaj zalotov, zdej pa spet dela. priključek za cigarete sem dal narazen, v vezju so pa: 1 transformator, 1 tranzistor, pa trije kondenzatorji. kaj naj zdej nardim? :unsure:
denZ Objavljeno Junij 26, 2004 Opozori Objavljeno Junij 26, 2004 mam en problem :unsure: v trgovini žarnica sem kupu modro neonko. stestiral sem jo v avto (priključek za cigarete) in je delala. ko sem pa kabla odlotov in ju povezov na 9V baterijo pa ni več delala :cry: . potem se ju pa nazaj zalotov, zdej pa spet dela. priključek za cigarete sem dal narazen, v vezju so pa: 1 transformator, 1 tranzistor, pa trije kondenzatorji. kaj naj zdej nardim? :unsure: neonka se priklopi na 12V kolko jas vem
krneki Objavljeno Junij 26, 2004 Opozori Objavljeno Junij 26, 2004 ja, sam če sem tist priključek za cigarete priklopu na baterijo je delala, če sem pa kr direkt kabla pa ni...
Zok Objavljeno Junij 26, 2004 Opozori Objavljeno Junij 26, 2004 to zarad tega, ker je v vtikacu zagonsko vezje. naj bo vtikac vmesni clen med lucjo in ostalo instalacijo, pa bo delalo. aja, pa napajanje je 12 V, ne 9 V! pa pazi na polariteto (+/-), da naus cesa skuru!.)
krneki Objavljeno Junij 26, 2004 Opozori Objavljeno Junij 26, 2004 slikano iz mobitela: kk naj vem ker kabel je + ker pa - ?
janzevec Objavljeno Junij 26, 2004 Opozori Objavljeno Junij 26, 2004 kaj ovi nekaj bluzi da se j____š z ledicami. To sploh ni res. One upore gor vežeš al pa en upor pol pa ostale vzporedno na enega pa je. Jaz jih mam 6 gor pa sem vseskup 45 min montiro (malca še vmes) :D
janzevec Objavljeno Junij 26, 2004 Opozori Objavljeno Junij 26, 2004 kk naj vem ker kabel je + ker pa - ? kurcšlus narei pol pa tisti ko bo gorel oz. se stopil je plus. :afro1: :D
_Roba_ Objavljeno Junij 26, 2004 Opozori Objavljeno Junij 26, 2004 + je sredinski - pa obstrani vsaj zdi se mi tako
krneki Objavljeno Junij 26, 2004 Opozori Objavljeno Junij 26, 2004 ja pa kk naj to s kabli zdej povežem? a naj zalotam kable gor al kaj? pa stranska sta 2 :( :BUA:
mjemec Objavljeno Junij 26, 2004 Opozori Objavljeno Junij 26, 2004 Mislm da je eden od stranskih kablov - eden pa ozemljitev! Sam ne me držat za besedo k že 1 let nimam več fizke :D !!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se