TBoxer Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 :topic: Samo firbec me matra, ker je bila taka reklamna kampanija. A ni Broj Jedan na hladnem do 6.5. :ninja: Ker se mi zdi da sem ga danes videl na forumu ??? :whistle: lp P.S. Če pa ga nebi smel videt, sem se mogoče zmotil. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 ce se ze javno pritozujes potem bodi vsaj toliko dec in povej po pravici zakaj si na hladnem. ce se komu brati da: zbrana dela Broja Jedan "Sorry, but we did not find any matches to display. Try again and broaden your search criteria. If you were searching for new posts since your last visit, it's possible that there are none to show." :topic: Samo firbec me matra, ker je bila taka reklamna kampanija. A ni Broj Jedan na hladnem do 6.5. :ninja: Ker se mi zdi da sem ga danes videl na forumu ??? :whistle: lp P.S. Če pa ga nebi smel videt, sem se mogoče zmotil. :grrr če si "na hladnem", kao, potem lahko še vedno bereš, samo objavljati ne smeš. Tako, kot jaz naprimer -sem na hladnem do 29. aprila... (SiR). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 zbrana dela broj jedan ali http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...sult_type=posts Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 "Sorry, but we did not find any matches to display. Try again and broaden your search criteria. If you were searching for new posts since your last visit, it's possible that there are none to show." če si "na hladnem", kao, potem lahko še vedno bereš, samo objavljati ne smeš. Tako, kot jaz naprimer -sem na hladnem do 29. aprila... (SiR). Pa kaj delate, da ste toliko na hladnem ??? lp P.S. Zgolj za moj info brum brum == SiR ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 špile fuckajo :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 Pa kaj delate, da ste toliko na hladnem ??? lp P.S. Zgolj za moj info brum brum == SiR ?? Brum brum je ta dobri dvojček zlobnega SiRa. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 Pa kaj delate, da ste toliko na hladnem ??? "Thinking outside the box." :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Malcom Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 dobr bi blu če bi se dalu gor metat filmčke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 Mogoče kot predlog: Ureditev nove teme oziroma sekcije foruma, ki bi bila namenjena obiskovalcem foruma iz tujine, kjer bi debata potekala v angleščini (oziroma po potrebi tudi v kakšnem drugem jeziku). V ta del bi se lahko dodajale informacije namenjene motoristom iz tujine, ki bi si želeli oziroma imajo namen obiskati slovenijo z motorjem, ali pridobiti kakršne koli druge informacije v zvezi z motorizmom v sloveniji. Podrobnosti prepuščam vam. Verjetno ne bi bilo slabo, da bi MS s tem pridobil tudi nekaj novih uporabnikov ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 ... Verjetno ne bi bilo slabo, da bi MS s tem pridobil tudi nekaj novih uporabnikov ;) Predvsem ne bi bilo slabo, če bi pridobil nekaj novih uporabnic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 Predvsem ne bi bilo slabo, če bi pridobil nekaj novih uporabnic. :hmm: A maš ti to u mislih Finke pa Danke :naughty: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Ni predlog, je pa vprašanje: Zakaj mi piše -1 novih sporočil :hmm: Kaj je fora? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Ni predlog, je pa vprašanje: Zakaj mi piše -1 novih sporočil :hmm: Kaj je fora? Meni pa recimo takole - 4, pa nobenega sporočila ?? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Ni predlog, je pa vprašanje: Zakaj mi piše -1 novih sporočil :hmm: Kaj je fora? Vprašam isto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Dobil en PM in je resetirano na 0...Greenka, ti pošlem enga, pa potem povej, če je kaj bolš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Malo sem srfal naokoli in sem našel te smeškote, ali se bi jih dalo vklopit v vašo bazo ?? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Ne vem ce je ze kje blo,ali pa ce mogoce celo obstaja za moznost..... namrec me zanima ce se da vklopit sledenje na svojo objavo?da ko kdo odgovori na tvojo objavo da te o tem obvesti preko maila ali PM? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Ne vem ce je ze kje blo,ali pa ce mogoce celo obstaja za moznost..... namrec me zanima ce se da vklopit sledenje na svojo objavo?da ko kdo odgovori na tvojo objavo da te o tem obvesti preko maila ali PM? za objavo ne vem če je mogoče, imaš pa možnost spremljaj temo....desno zgoraj/možnosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 za objavo ne vem če je mogoče, imaš pa možnost spremljaj temo....desno zgoraj/možnosti najdo....hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Mogoče še tole popravit na 20, če smo res dosledni Pa nekaj me moti ali ne znam . Ko želim prilepit sliko v post se mi kurzor vedno postavi na začetek posta in moram potem zadevo "ročno" prestavljat. Kursor postavim najprej na mesto kamor hočem zalimat priponko, ko pa kliknem na Uredi trenutne priponke mi hudič uide po svoje. A je zdravilo za to ?? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Mogoče bi v določene teme dali pod "sticky" link do ZVCP-ja v uradnem listu, ker očitno je nekaterim pretežko poiskat po netu in potem kvasijo neumnosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Julij 16, 2007 Deli Objavljeno Julij 16, 2007 za objavo ne vem če je mogoče, imaš pa možnost spremljaj temo....desno zgoraj/možnosti kak se pa nardi,da vec ne spremljas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 kak se pa nardi,da vec ne spremljas? ojla sm sam najdla eno napakco pa nism vedla ket nj to napišem sm pa kr klele. k gledam profil od člana pogledam tud kje se trenutno nahaja in če si član ogleduje pač profil od nekoga mu tam napiše "Preglejuje profile članov". sam tko sm to napisala, če mogoče niste opazl, da napako popravte če hočte seveda, če ne pa ne, men je itak useen, sam povem ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 To ni napaka. Saj član dejansko pregleduje profile članov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 mogoče pa je tanjuška mislila na tista dva J-ja v besedi.....pregleJuje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se