hondazok Objavljeno Februar 24, 2014 Opozori Objavljeno Februar 24, 2014 Tudi mene bi zanimalo. Lahko pa poskusiš ti predstaviti kaj takšnega oz. se lahko takoj zmenimo za sodelovanje, če meniš, da znaš bolje. Zakaj bi samo drugim solil pamet, kaj in kako. Ne se sekirat, predlog je bil dobronameren. Sol pa uporabljam izključno v kuhinji. Lep sezono 2014 želim. Kmet2 in Scarabeo 500 2
Andrejcer Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 (popravljeno) Prosim za povečanje prikazanega števila čvekov v čvekalnici, ker včasih je tako zasedena, da po 3 minutah že moraš za odgovore na svoj čvek brskati po arhivu, kar je zelo zamudno. Popravljeno Marec 10, 2014. Popravil MP3500
Alla Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 Klepetalnico si povečaš tako, da se s puščico postaviš na spodnji rob klepetalnice, klikneš in potegneš navzdol. Simpl k pasulj
Andrejcer Objavljeno Marec 10, 2014 Opozori Objavljeno Marec 10, 2014 (popravljeno) Klepetalnico si povečaš tako, da se s puščico postaviš na spodnji rob klepetalnice, klikneš in potegneš navzdol. Simpl k pasulj Še enkrat si preberi napisano. Skratka zdaj vidiš 20 čvekov, kar se včasih zapiše v treh minutah. Ostale moraš že brskati po zgodovini. Vsaj 40 ali 50 čvekov bi lahko bilo prikazanih v osnovnem oknu. Popravljeno Marec 10, 2014. Popravil MP3500
motozajebant Objavljeno Marec 27, 2014 Opozori Objavljeno Marec 27, 2014 Živjo, imam en predlog in sicer, ker vidim da je v rubriki On the road&off-road kar nekaj potopisov, bi predlagal da naredite še eno rubriko Izleti (tako kot imate to na vaši prvi strani)... Problem je v tem, ker se sčasoma potopisi porazgubijo in jih je težko najdt, tako pa bi bili vsi na enem mestu in bi bila zadeva po mojem mnenju lažja za iskanje..... Izhajam iz tega, da me to iskanje potopisov na forumu najbolj moti lp, mz
Ozzie Objavljeno Maj 9, 2014 Opozori Objavljeno Maj 9, 2014 (popravljeno) Predlog za search engine: Ker je veliko motorjev s kratkimi imeni bi bilo dobro, če bi lahko v iskalniku vsaj člani uporabljali tudi 2 znaka ali pa da iskalnik povezavo -(minus) upošteva kot znak??? Ali bi bilo prekomplicirano Primer: mt-07 ne najde ničesar... lp p ps. še pohvala za moderiranje in pa za sam forum! Popravljeno Maj 9, 2014. Popravil Ozzie Alla 1
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 8, 2016 Opozori Objavljeno Julij 8, 2016 Ena ideja; v galeriji motociklov uporabnikov. Zakaj ni galerija za vsakega uporabnika samostojno ampak je po npr. znamki? Tako bi imel vsak uporabnik "svojo" temo, v kateri bi se lahko spremljal update in novosti.....tako je vsaj na vecini avtomobilisticnih forumih?! Po moje bolj pregledno in ne da je vse skupaj.... lp, Yagi
vandrovec Objavljeno Januar 1, 2019 Opozori Objavljeno Januar 1, 2019 Kdo se bo ojunačil pa odprl novo temo: "Primerjave", oz., bolje bi bilo nek podforum ali kaj podobnega, ...da ne bodo primerjave podobnih motociklov razmetane po vseh drugih temah? sesir 1
DAMI34 Objavljeno Januar 1, 2019 Opozori Objavljeno Januar 1, 2019 pred 18 minutami, vandrovec pravi: Kdo se bo ojunačil pa odprl novo temo: "Primerjave", oz., bolje bi bilo nek podforum ali kaj podobnega, ...da ne bodo primerjave podobnih motociklov razmetane po vseh drugih temah? Lahko jo odpre vsak v sekciji SPLOŠNO. Le teme se je potrebno držati, ne pa kr vsepovprek potem modele mešat, pa nakupovat, pa o gumah in oilerjih... V kolikor bi se obneslo in nabralo nekaj "pametnih" primerjav, pa lahko dobi tudi svoj niz. To pa mora potem Codeine odpreti.
izibajker Objavljeno Januar 4, 2019 Opozori Objavljeno Januar 4, 2019 Zanima me, če se morda kje vodi statistika najbolj dejavnih, aktivnih, frekventnih, komentiranih... tem. Tabelca, recimo Top 10 najbolj aktivnih tem v letu 2018. Če bo kdo od odgovornih lahko kje izbrskal ta podatek, hvala že vnaprej.
DAMI34 Objavljeno Januar 4, 2019 Opozori Objavljeno Januar 4, 2019 pred 43 minutami, izibajker pravi: Zanima me, če se morda kje vodi statistika najbolj dejavnih, aktivnih, frekventnih, komentiranih... tem. Tabelca, recimo Top 10 najbolj aktivnih tem v letu 2018. Če bo kdo od odgovornih lahko kje izbrskal ta podatek, hvala že vnaprej. kar jaz vem je možno ogledat posamezni sklop Recimo POTOVANJA potem pa vidiš (na desni) koliko odgovorov in vpogledov ima posamezna tema. Prav tako lahko posamezne teme urediš po abecedi ali po najbolj brano, najbolj komentirano itd.. Za kompletno statistiko bo pa bolj Codeine vedel. izibajker 1
izibajker Objavljeno Januar 4, 2019 Opozori Objavljeno Januar 4, 2019 pred 7 urami, DAMI34 pravi: kar jaz vem je možno ogledat posamezni sklop Recimo POTOVANJA potem pa vidiš (na desni) koliko odgovorov in vpogledov ima posamezna tema. Prav tako lahko posamezne teme urediš po abecedi ali po najbolj brano, najbolj komentirano itd.. Za kompletno statistiko bo pa bolj Codeine vedel. Ja, to poznam, da lahko posamezne podkategorije oz. teme v teh podkategorijah pogledaš oz. razvrstiš po različnih kriterijih (po abecedi, najbolj komentirano...). Zanimiva bi mi bila tabelca, kot sem opisal v prejšnjem postu. Bila bi podobna kot tabela najbolj "dejavnih" članov.
Codeine Objavljeno Januar 10, 2019 Opozori Objavljeno Januar 10, 2019 Ob 4. 1. 2019 ob 23:30, izibajker pravi: Ja, to poznam, da lahko posamezne podkategorije oz. teme v teh podkategorijah pogledaš oz. razvrstiš po različnih kriterijih (po abecedi, najbolj komentirano...). Zanimiva bi mi bila tabelca, kot sem opisal v prejšnjem postu. Bila bi podobna kot tabela najbolj "dejavnih" članov. Vse kar obstaja je to: https://motosvet.com/tabla/discover/?do=create ali to kar je omenil že Dami34 Tudi v administraciji ni česa takšnega. Sicer lahko kupiš določene plugine za statistiko: https://invisioncommunity.com/search/?&q=statistics&type=downloads_file&search_and_or=or&sortby=relevancy sam mislim, da nič kaj takega ne obstaja, ker forum ne shranjuje ogledov teme za vsak datum posebej ampak ima tema samo števec ogledov. izibajker 1
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 3, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2019 Predlagam, da zalene nicke dobijo se kennyjr, sesir, borutt in pajkica. Moderatorstvo v politiziranju pa naj prevzame se kmet2. Alla, solorider, XTR in 1 other 1 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 3, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2019 pred 1 uro, Kugelschreiber pravi: Predlagam, da zalene nicke dobijo se kennyjr, sesir, borutt in pajkica. Moderatorstvo v politiziranju pa naj prevzame se kmet2. sebe si pozabil, sigurno je kaka filozofska tema, ki bi ti sedla Kugelschreiber, bajkr88 in sesir 2 1
sesir Objavljeno Avgust 3, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2019 (popravljeno) pred 46 minutami, DAMI34 pravi: sebe si pozabil, sigurno je kaka filozofska tema, ki bi ti sedla U ne...migranto ljubca ne bi v druzbi... Bi skodovalo invalidovem zdravju,verjetno tudi njegovem,ko bi s kmetom skupaj bruhala po njem na njegove nebuloze... Popravljeno Avgust 3, 2019. Popravil sesir Alla 1
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 3, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2019 2 hours ago, DAMI34 said: sebe si pozabil, sigurno je kaka filozofska tema, ki bi ti sedla Ne ne. Forum neb prenesu discipliniranja po moje. Stalin bi zgledu softič. Alla, sesir, Akito in 2 others 1 4
Borutt Objavljeno Avgust 15, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2019 Predlagam brisanje Damija iz liste moderatorjev, ker skozi to namišljeno vladanje samo kaže svoj napihnjen ego, žaljivost, pristranskost, nedoraslost, užaljenost, ... twom, sesir, DAMI34 in 2 others 4 1
XTR Objavljeno Avgust 15, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2019 (popravljeno) 47 minutes ago, Borutt said: Predlagam brisanje Damija Samo njega? Ni edini problematičen "zeleni"... :( Popravljeno Avgust 15, 2019. Popravil XTR KARMEN1, Grut in DAMI34 2 1
KARMEN1 Objavljeno Avgust 15, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2019 pred 1 uro, Borutt pravi: Predlagam brisanje Damija iz liste moderatorjev, ker skozi to namišljeno vladanje samo kaže svoj napihnjen ego, žaljivost, pristranskost, nedoraslost, užaljenost, ... Ti nisi nič boljši........ samo zelen nisi DAMI34 in sesir 1 1
Borutt Objavljeno Avgust 15, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2019 pred 55 minutami, KARMEN1 pravi: Ti nisi nič boljši........ samo zelen nisi Nisem moderator. Nisi še ugotovila tega? pred 1 uro, XTR pravi: Samo njega? Ni edini problematičen "zeleni"... Kot moderatorja. Kakšen predlog imaš ti?
XTR Objavljeno Avgust 15, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2019 10 minutes ago, Borutt said: Kot moderatorja. Kakšen predlog imaš ti? Motosvet 2.0, z novo ekipo. Tukaj ni več rešitve. KARMEN1, Codeine in sesir 2 1
KARMEN1 Objavljeno Avgust 15, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2019 pred 13 minutami, Borutt pravi: Nisem moderator. Nisi še ugotovila tega? Kot moderatorja. Kakšen predlog imaš ti? Saj sem napisala, da nisi moderator (nisi zelen).
smasher Objavljeno Avgust 16, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2019 Kaj so to nove politične stranke tle, zeleni, rdeči, črni... Bi rudi kaj predlagal ampak so že napisane prevelike modrosti, sej nekwterinki se bunijo nad moderatorji tudi dosti smetijo okoli po temah... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 16, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2019 pred 11 urami, Borutt pravi: Predlagam brisanje Damija iz liste moderatorjev, ker skozi to namišljeno vladanje samo kaže svoj napihnjen ego, žaljivost, pristranskost, nedoraslost, užaljenost, ... predlagam Borutta za moderatorja pred 9 urami, XTR pravi: Motosvet 2.0, z novo ekipo. Tukaj ni več rešitve. kdo te ovira? Ti ga kar ustanovi. Mogoče se ti pridruži Borut, Looney, Nerein, Pajkla..pa še kdo bi se našel bajkr88, Alla in dr.looney 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se