manjak Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 No, zdej se je zgodil tut men in sem zgubu denarnico. Drug dan sploh vedu nisem da je nimam, pol me pa pokličejo iz polcijske postaje da mam denarnico tm. Jst ves začuden in raztresen (so me iz postle vrgel) rečem OK, pridem dons. Dobr, grem ke in dobim nazaj tošl in vse je blo notr, sej dnarja ni blo velik, sam mel sem pa osebno not in če je nebi dobil nazaj bi se lahko za dopust pod nosom obrisu. Hvala lepa najditelju :wub: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 1, 2003 Deli Objavljeno Avgust 1, 2003 Na radijsko postajo med oddajo "v živo" nekdo pokliče. Poslušalec: "Dober dan, tukaj Tone iz Ljubljane." Voditelj: "Pozdravljeni, Tone, kaj bo dobrega?" Poslušalec: "Danes zjutraj sem na obvoznici našel denarnico s precej denarja in dokumenti…in mobitel… Voditelj: "Koliko pa je denarja?" Poslu¹alec: "Malo čz tristo tisoč pa kartice." Voditelj: "A se da z dokumentov razbrati, kdo je lastnik?" Poslušalec: "Ja, to je neki 1 iz Ljubljane,motorist,včasih sedi nasproti mene na 3 M-u... Voditelj: "In kako lahko gospod 1 pride do vas?" Poslušalec "Saj ne kličem zaradi tega. Zavrtite človeku kakšno dobro glasbo!"…. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 1, 2003 Deli Objavljeno Avgust 1, 2003 Na radijsko postajo med oddajo "v živo" nekdo pokliče. Poslušalec: "Dober dan, tukaj Tone iz Ljubljane." Voditelj: "Pozdravljeni, Tone, kaj bo dobrega?" Poslušalec: "Danes zjutraj sem na obvoznici našel denarnico s precej denarja in dokumenti…in mobitel… Voditelj: "Koliko pa je denarja?" Poslu¹alec: "Malo čz tristo tisoč pa kartice." Voditelj: "A se da z dokumentov razbrati, kdo je lastnik?" Poslušalec: "Ja, to je neki 1 iz Ljubljane,motorist,včasih sedi nasproti mene na 3 M-u... Voditelj: "In kako lahko gospod 1 pride do vas?" Poslušalec "Saj ne kličem zaradi tega. Zavrtite človeku kakšno dobro glasbo!"…. he he he he he good one! in kaj so zavrteli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 1, 2003 Deli Objavljeno Avgust 1, 2003 Na radijsko postajo med oddajo "v živo" nekdo pokliče. Poslušalec: "Dober dan, tukaj Tone iz Ljubljane." Voditelj: "Pozdravljeni, Tone, kaj bo dobrega?" Poslušalec: "Danes zjutraj sem na obvoznici našel denarnico s precej denarja in dokumenti…in mobitel… Voditelj: "Koliko pa je denarja?" Poslu¹alec: "Malo čz tristo tisoč pa kartice." Voditelj: "A se da z dokumentov razbrati, kdo je lastnik?" Poslušalec: "Ja, to je neki 1 iz Ljubljane,motorist,včasih sedi nasproti mene na 3 M-u... Voditelj: "In kako lahko gospod 1 pride do vas?" Poslušalec "Saj ne kličem zaradi tega. Zavrtite človeku kakšno dobro glasbo!"…. he he he he he good one! in kaj so zavrteli? Tole.... :rolleyes: Balkan jednog dana nema me da nikada ne dodjem prijatelje koje znam ne poznajem kad prodjem kao da me nikada na svijetu nije bilo kao da me njezino tijelo nije htilo moja kita miruje a furala bi furke lepe dekle moderne ne padaju na zurke brijem bradu brkove da licim na pankrte jos da imam fendera vidio bi svirke balkane balkane moj budi mi silan i dobro mi stoj mi smo ljudi cigani sudbinom prokleti uvijek neko oko nas dodje pa nam prijeti ni bendovi vise nisu kao sto su bili moj se amaterski priprema da snimi balkane balkane moj budi mi silan i dobro mi stoj :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se