bna Objavljeno Avgust 29, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2010 kje v sloveniji dobiti nissin zav ploščice za horneto
Leteči Objavljeno Avgust 29, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2010 kje v sloveniji dobiti nissin zav ploščice za horneto Kontaktiraj me na PM
CeneR Objavljeno Oktober 23, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2010 lp ali se je imel že kdo primer na motorju,da odstopi zavorna obloga od ploščice? Cene
Bremzer Objavljeno Oktober 23, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2010 lp ali se je imel že kdo primer na motorju,da odstopi zavorna obloga od ploščice? Cene To ni prvič, se zelo rado dogaja sploh, če montiraš neoriginalno ali nekvalitetno(poceni) robo ! !
CeneR Objavljeno Oktober 23, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2010 To ni prvič, se zelo rado dogaja sploh, če montiraš neoriginalno ali nekvalitetno(poceni) robo ! ! brembo,prva vgradnja 26000km
Bremzer Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 brembo,prva vgradnja 26000km Če se je to zgodilo res na originalnih, potem je edina možnost,da si jih enkrat res toralno pregrel in to ko so bile že precej izrablene in takrat rado lepilo popusti.Moraš vedno upoštevat minimalno dovoljeno debljino obloge,ki naj bi bila min.2mm!!!
CeneR Objavljeno Oktober 24, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2010 z enakimi ploščicami sem prevozil cca 100k km(2kpl)in ni bilo problemov. mislim,da te obloge niso lepljene,naj bi bile točkovno varjene. jeklena plošča in zavorna obloga,kjer se je prilegala a je močno "zarjavela". obloge so približno na 1/2 obrabe. ploščice uvelavljam pod garancijo Če se je to zgodilo res na originalnih, potem je edina možnost,da si jih enkrat res toralno pregrel in to ko so bile že precej izrablene in takrat rado lepilo popusti.Moraš vedno upoštevat minimalno dovoljeno debljino obloge,ki naj bi bila min.2mm!!!
GRUNF Objavljeno Maj 18, 2011 Opozori Objavljeno Maj 18, 2011 Kakšne so kaj vaše izkušnje z Lucasovimi organskimi/sinter oblogami?? dotem in svobodnaptica01 1 1
Shinobi70 Objavljeno Maj 23, 2011 Opozori Objavljeno Maj 23, 2011 (popravljeno) Živjo! V naši deželici neuspešno iščem Brembo ploščice za Yamaho FZ6 S2... Kakšen predlog? Vnaprej hvala! Popravljeno Maj 23, 2011. Popravil Shinobi70
trojan69 Objavljeno Maj 23, 2011 Opozori Objavljeno Maj 23, 2011 Pozdravljeni. Rad bi dal obnoviti zavorne čeljusti od Piaggio ciao. Slišal sem da to delajo v firmi Sinter na dolgem mostu. Kakšna je cena oz. če se bolj splača kupiti nove? LP
rdeci_vragec Objavljeno Maj 23, 2011 Opozori Objavljeno Maj 23, 2011 Živjo! V naši deželici neuspešno iščem Brembo ploščice za Yamaho FZ6 S2... Kakšen predlog? Vnaprej hvala! Napiši kateri model od teh Brembo ploščic bi imel, ko grem kej mimo ti jih lahko nabavim v trstu. LP.
Shinobi70 Objavljeno Maj 24, 2011 Opozori Objavljeno Maj 24, 2011 Napiši kateri model od teh Brembo ploščic bi imel, ko grem kej mimo ti jih lahko nabavim v trstu. LP. Hvala za info! Sem pa res en butelj - seveda Italija Te ne želim obremenjevati z nakupi zame - torej naredim en lep izlet čez Kočevje, Kačje ride itd do Trsta :notworthy: Vragec, zagotovo te PMam za drink ali kak krog, ko se spravim na primorski konec!
rdeci_vragec Objavljeno Maj 24, 2011 Opozori Objavljeno Maj 24, 2011 Hvala za info! Sem pa res en butelj - seveda Italija Te ne želim obremenjevati z nakupi zame - torej naredim en lep izlet čez Kočevje, Kačje ride itd do Trsta :notworthy: Vragec, zagotovo te PMam za drink ali kak krog, ko se spravim na primorski konec! Ne da bi delal reklamo, ampak v Moto charli jih dobiš originalne za dobro ceno. Ampak nimajo vedno vseh na zalogi. Ponavadi imajo samo določene modele na zalogi, najbolj prodajane, druge pa ponujajo od Braking firme ce se ne motim, tako da če želiš prav brembo in jih nimajo, jih narocijo in dobijo cez teden dni. Raje prej pokliči, pa vprasaj za zalogo. Vecinoma je tudi ena gospa, ki razume slovensko .
partyzan07 Objavljeno Avgust 29, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2011 Lep pozdrav no pri moji Hondi je čas za menjavo zavornih pološčic. Mam tudi že kuplene in sicer nisem na to polagal pretirane pozornosti, ampak mehanik ki mi večino stvari rihta in šravfa mi je naročil zavorne ploščice Goldfren. Kot pravim na to nisem polagal pretirane pozornosti ampak sem mimogrede videl ko je vzel katalog in gledal točen model. No zdej pa sem le pogledal mal po netu pa sem opazo da ta Golfren ne pretirano hvalijo, tak da se zdej sprašujem če sem res tolk hudo brcno v meglo z tem nakupom. Kakšne so kaj vaše izkušnje z Goldfren če jih kdo uporablja. Hvala
trojan69 Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 Lep pozdrav no pri moji Hondi je čas za menjavo zavornih pološčic. Mam tudi že kuplene in sicer nisem na to polagal pretirane pozornosti, ampak mehanik ki mi večino stvari rihta in šravfa mi je naročil zavorne ploščice Goldfren. Kot pravim na to nisem polagal pretirane pozornosti ampak sem mimogrede videl ko je vzel katalog in gledal točen model. No zdej pa sem le pogledal mal po netu pa sem opazo da ta Golfren ne pretirano hvalijo, tak da se zdej sprašujem če sem res tolk hudo brcno v meglo z tem nakupom. Kakšne so kaj vaše izkušnje z Goldfren če jih kdo uporablja. Hvala Z goldfrenom je baje to fora, da na e-bayu obstaja kup ponaredkov, ki lahko uničijo dikse itd. original naj bi bile ured. - to sem pač slišal, ne me 100% za besedo držat. jaz osebno nebi zaupal tem ploščicam... pogovori se o tem z mehanikom, če se jih ne da zamenjat pa bodi pozoren na delovanje zavor, stanje diskov, ploščic itd.
partyzan07 Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 Bomo videli bom tvegal za znanost in sprobal zadnje ploščice, če že pride do resnih teževav bolš da sam zadnji disk pa ploščice menjam kot pa vse komplet. Drugače pa sem danes slučajno neki brsko po netu nakar naletim na ta Gold Fren in sem se spomnu da je šefe to po katalogu iskau in je blo to tak na veliko na vrhu napisano, pol sem pa še mal forume prebral, pa naletel da dokaj nasprotna mnenja, zanimivo pa mi je blo to dejstvo da so jih večinoma hvalili motoristi na cestaših, med tem ko ostali so meli dokaj negativna mnenja. Če pa ima kdo kaj več izkušenj z to firmo pa bi blo lepo vedeti, še vseeno bolš par € bek vrečt ko pa si pol naret dosti več škode
LuckyStrike Objavljeno September 2, 2011 Opozori Objavljeno September 2, 2011 Z goldfrenom je baje to fora, da na e-bayu obstaja kup ponaredkov, ki lahko uničijo dikse itd. original naj bi bile ured. - to sem pač slišal, ne me 100% za besedo držat. jaz osebno nebi zaupal tem ploščicam... pogovori se o tem z mehanikom, če se jih ne da zamenjat pa bodi pozoren na delovanje zavor, stanje diskov, ploščic itd. No, ker tudi sam veliko stvari kupim iz eBay (eBay.de ali uk) + ker je bil tudi cas za menjavo zavornih ploscic sem tudi tokrat sel na eBay "pocekirat" ponudbo.. Uff.. med vso to "poplavo"najrazlicnejsih proizvajalcev (vsak hvali svoje) sem se na koncu odlocil da jih nabavim v SLO. SM (GO) prodajajo NISSIN zavorne ploscice (made in Japan) po montazi sem bil zelo presenecen ker zavore "primejo" ("brez cviljenja") precej bolje kot so prej v celih 4 letih original!!! Hm..glede zavor sem se odlocil da pri njih ni za "stiskat vsak €" saj nam to resuje padec ali celo zivljenje. LP sayo 1
Scarabeo 500 Objavljeno September 3, 2011 Opozori Objavljeno September 3, 2011 Ali ima kdo izkušnje z carbone lorraine zavornimi ploščicami - turing varijanta? Nimam pojma katere firme so dobre. Original je verjetno najboljši. Ne bi rad, da cvilijo ali pa da mi poberejo disk. Scarabeo
Fritz Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 Kolega iz Hrvaške išče naslednje sprednje zavorne diske za Stroma 650 '05: TRW Lucas MSW250RAC. Ali kdo ve, če katera trgovina na Dolenjskem prodaja ali lahko naroči Lucasove diske?
ankh Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 Kolega iz Hrvaške išče naslednje sprednje zavorne diske za Stroma 650 '05: TRW Lucas MSW250RAC. Ali kdo ve, če katera trgovina na Dolenjskem prodaja ali lahko naroči Lucasove diske? Lucasove izdelke prodaja EUROTON Ljubljana, pri katerem kupujejo vse trgovine z avtodeli v SLO. Ni hudič, da na Dolenjskem ni niti enega kupca tega veletrgovca. Pokliči in vprašaj .. dotem in Fritz 2
Fritz Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 Lucasove izdelke prodaja EUROTON Ljubljana, pri katerem kupujejo vse trgovine z avtodeli v SLO. Ni hudič, da na Dolenjskem ni niti enega kupca tega veletrgovca. Pokliči in vprašaj .. Našel poslovalnico v NM in podatke posredoval kolegu. Hvala za informacijo
Fadil Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 Zakaj so dobre jeklene zavorne cevi? Pri katerih motorjih pridejo najbolj prav? Enduro, cestni...? Zakaj?
cikadina Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 verjetno misliš te pletene cevi, o tem tema že obstaja. http://www.motosvet.com/tabla/topic/2017-ojacane-cevi-za-zavore/page__p__53985__hl__+pletene%20+cevi__fromsearch__1#entry53985
Dr_Jakob Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 Opletene zavorne cevi so boljse, ker se ne raztegujejo pod pritiskom. Gumijaste se namreč (z leti vedno bolj) pod pritiskom raztegujejo in zato precej oslabijo zavorni učinek. Gumijaste zavorne cevi naj bi menjal na vsaj 4 leta, opletene pa nimajo omejitve let. Pri katerih pridejo prav? Povsod, kjer bi rad imel močnejši ugriz zavor. Večina novejših športnih modelov pa ima že standardno opletene cevi... thumper 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se