_Roba_ Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Drugic pa si lepo vse poglej kaj ma menjano pa od kere firme pa mi lepo porocaj to pol :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Še en ma spremenjeno DNA? Sem reko, da Černobil ful vpliva na to... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 jst sem tud včeri vozu dna (nepredelano, ono k jo majo za delanje izpita) pa je kr fajn.....zlo fajn :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Jaz pa ti povem da ni fajn ker nikam negre pa lahko polek cajtnge citas :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Jaz pa ti povem da ni fajn ker nikam negre pa lahko polek cajtnge citas :D to maš prau.....sam men je dost bolša za pelat, k pa oni obični skuterji, že zaradi drže, pa težišča......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Vsi kaj so se do zdaj peljali z DNA so navduseni nad drzo :D :D Pa vsi skoraj jamrajo da jih ja*** bolijo ko na spredno bremzajo :D Te bi jaz ze brez njim mogo bit ko samo na spredno bremzam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Dna-ja si pozabu omenit v konkurenci :) Škoda, da so Katane tak redke, bojda je kuj dober skuter po testih sodeč... Cena muci ludi zato pa jih je malo....Nevem kaj bi dal DNAju za konkurenco ne najdem dobenega primernega skutera mogoce bi dal Aprilio RS po obliki sta si isti samo masini... :) Dna in Rs enaki po obliki?? Spljoh ne!! MIslm da je dna bl naked, ala gagiva raptor (mini). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Dna in Rs enaki po obliki?? Spljoh ne!! MIslm da je dna bl naked, ala gagiva raptor (mini). Idi spat! :D Po sportnosti mislim....se pa ni doben skuter tak sportn ko DNA torej jo lahko primerjam samo z Rsko :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Danes sn se spet pelo z Dna od Robeka, pa sn mel malo bolj priložnost sprobat tale 70ccm mlinček ;) Položaj je super, v ovinek pade super, leti super (samo 90kg nea smeš met)...če sn še kaj pozabo, se bom kasneje spomno. Skratka, če bo keri kupoval 50ccm, naj kupi DNA, ker pol ko sn se na Aeroxa vsedo sn mislo, da sn doma na WC-ju :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Cuj se tvoj Aerox masin tudi ni svoh gre kar fajn :) samo pospeski z mesta ne :( :( pa proti golobovem zgleda tvoj ko z skatle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 18, 2003 Deli Objavljeno Julij 18, 2003 Ja, sej kuj gre, pa tudi oni stavek drži, da je proti golobovem ko iz šatulje :D Ampak, kaj to meni, se 20 sekund pripravljam na končno brzino, ko da grem srat! :) Da bi ti vido kak je Runner 180 stegno....no sej verjetno si lahko misliš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 18, 2003 Deli Objavljeno Julij 18, 2003 Da bi ti vido kak je Runner 180 stegno....no sej Bodi ti brez skrib da se bom jaz to vido pa obcuto :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Julij 18, 2003 Deli Objavljeno Julij 18, 2003 kak zaj gre ke golobe ko ma 70tko? tomaž ti bi lahko malo optično spremenil skutera :) da nebi bi tak kot iz škatle :D doma maš žiher neke nalepk Malossi al pa ke, tak da gor vrži :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 18, 2003 Deli Objavljeno Julij 18, 2003 kak zaj gre ke golobe ko ma 70tko? tomaž ti bi lahko malo optično spremenil skutera :) da nebi bi tak kot iz škatle :D NEvem ki je Golob ker ga nic nisn vido ze od nedelje :) Tomaz zaj spreminja Aeroxe v sfriziranem slikarju :P :D :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 18, 2003 Deli Objavljeno Julij 18, 2003 :D :D Nebom jas mojega nič spreminjo, ker niam rad preveč nalepk gori, ko ga bom prodajo pa bo oni mislo, da sn ga iz štarcune prpelo :D Razn! Če bi si mi kaki poceni Air-Brush ponudooo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 18, 2003 Deli Objavljeno Julij 18, 2003 Razn! Če bi si mi kaki poceni Air-Brush ponudooo :) Novi hobi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 18, 2003 Deli Objavljeno Julij 18, 2003 Ja, nevem, če ne :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 18, 2003 Deli Objavljeno Julij 18, 2003 eden iz tržiča se ukvarja z airbrushi za skuterje.......za cene nevem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Julij 18, 2003 Deli Objavljeno Julij 18, 2003 eden iz tržiča se ukvarja z airbrushi za skuterje.......za cene nevem poceni žiher ni :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 18, 2003 Deli Objavljeno Julij 18, 2003 Ja mogoče pa le, če gledaš, da mogoče računa 20.000sit za barvanje kake malo zahtevnega AB, ličar ti pa plastiko pofarba za 15.000sit. Te se že splača... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 19, 2003 Deli Objavljeno Julij 19, 2003 Dons sem kupu ta novga motorista in not sta runnerca in typhoon preštrihana. Zgleda kr vredu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 19, 2003 Deli Objavljeno Julij 19, 2003 A lahk opišeš??? Bom tut jst ga nabavu!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 19, 2003 Deli Objavljeno Julij 19, 2003 lahk kdo skenira pa mi maila? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 19, 2003 Deli Objavljeno Julij 19, 2003 Jst bi tut proso!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 19, 2003 Deli Objavljeno Julij 19, 2003 Jah, sej sta sam dve slike. Težko je opisat, ker sta obadva v takih barvah da kar glava boli :D V bistvu je to reklama za enga tipa iz tržiča k se z airbrushom ukvarja. Skenerja pa žal nimam. Sej s3em že po netu isku sam motorist nima svoje strani :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se