Ice Objavljeno Julij 15, 2008 Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 da bo imal jajca se dlje mokra ?! .........ah don´t thank so. :grrr
alienrat Objavljeno Marec 23, 2009 Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 a mogoče kdo ve kje se da nardil ali kupit gelni sedež? rabm ga pa za fz6 :whistle:
jama1100 Objavljeno Marec 23, 2009 Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 a mogoče kdo ve kje se da nardil ali kupit gelni sedež? rabm ga pa za fz6 :whistle: probaj www.bagster.com
alienrat Objavljeno Marec 23, 2009 Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 hmmm... a v sloveniji se pa noben ne ukvarja s tem? :rolleyes:
alienrat Objavljeno Marec 23, 2009 Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 = bagster (ce me skleroza ne daje). jp tc moto shop jih pošiljka v bagster... sam qrc sm lih zamudu.. naslednja pošiljka gre decembra... sm upu d obstaja kaka alternativa, d se dobijo te gel pene, d lahko sam nardiš al pa kej...
treossx Objavljeno Marec 23, 2009 Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 A mogoče kdo ve kaj narest če sopotniku zlo drsi na zicu? Je pa problem na Hondi Hornet 600 in ma mal sedeš nagnjen naprej. Ma pa usnjen kombineton, tko da je mal nelogično da ji drsi usnje na usnje!????? Ni pa z ničemer namazan niti kombinezon niti sedež!
trojan69 Objavljeno Marec 23, 2009 Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 jp tc moto shop jih pošiljka v bagster... sam qrc sm lih zamudu.. naslednja pošiljka gre decembra... sm upu d obstaja kaka alternativa, d se dobijo te gel pene, d lahko sam nardiš al pa kej... hmm tale gel pena bi tud mene zanimala če se da kje dobit. Pa kako sploh zgleda stvar??
nk84 Objavljeno Marec 23, 2009 Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 Če sopotniku drsi s sedeža je najbolš kupt blago ki ne drsi pa ga preoblečt, al pa kupiš prevleke!
Ice Objavljeno Marec 23, 2009 Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 v3.0: ne vozi sopotnika. samo sopotnico.
DESIM Objavljeno Marec 23, 2009 Opozori Objavljeno Marec 23, 2009 .nivea ..dela čudeže .....................da ne drsi..........!!! :krneki: yes--yes
roks63 Objavljeno Marec 24, 2009 Opozori Objavljeno Marec 24, 2009 jp tc moto shop jih pošiljka v bagster... sam qrc sm lih zamudu.. naslednja pošiljka gre decembra... sm upu d obstaja kaka alternativa, d se dobijo te gel pene, d lahko sam nardiš al pa kej... http://www.squidbusters.com/sb/showthread.php?t=5284 lp
alienrat Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 http://www.squidbusters.com/sb/showthread.php?t=5284 lp sam kje hudiča dobit te gel blazince?? :unsure: :unsure: men je jasn kako ga nardit...sam... :headbang:
Matori Hanzo Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 a mogoče kdo ve kje se da nardil ali kupit gelni sedež? rabm ga pa za fz6 :whistle: Probaj še TULE. Nimam pa z njimi izkušenj, razen kolikor sem po Franciji videval mopedov z njihovimi sedeži.
bmwslo Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 (popravljeno) jp tc moto shop jih pošiljka v bagster... sam qrc sm lih zamudu.. naslednja pošiljka gre decembra... sm upu d obstaja kaka alternativa, d se dobijo te gel pene, d lahko sam nardiš al pa kej... Ena od zic variant je še tule. Zgleda dobro Tule majo tudi šprehanlage Popravljeno Marec 27, 2009. Popravil bmwslo
trojan69 Objavljeno April 27, 2009 Opozori Objavljeno April 27, 2009 Ve kdo kje se dobi klečalne podloge za npr v garažo na vrt-baje zelo dober material za sedež. Oz. če pozna kdo boljšo opcijo. Sedeža ne mislim oblačit v usnje ter podobne materiale ampak zgolj prilepit peno na alu ploščo. Alu plošča:
Salieri Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 Če bi kdo rad prevlekel sedež od motorja, naj me prosim kontaktira, sosed dela ok, za vredu ceno, vzorcev materiala ima dosti...več na pm...
labtec Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 Zanima me če kdo pozna koga, ki izdeluje naslonjala za čoperje, zanima me za model Yamaha midnight star 1300. Original je okrog 400 eurov :wacko: kar se mi zdi absolutno preveč, v Louisu pa za omenjeni model nimajo kaj prida- je poceni sam je škart. Hvala.
no_name Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 Oh, sem že mislu da je to ena gostilna kamor bi začel hodt, ker sem Pussy bara že sit :wacko:
labtec Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 Oh, sem že mislu da je to ena gostilna kamor bi začel hodt, ker sem Pussy bara že sit :wacko: Js če bi izbiru bi se pa potem rajš za Pussy bar odločil-mi bolj sede.
LRR Objavljeno Maj 23, 2009 Opozori Objavljeno Maj 23, 2009 http://www.dreamachine-motorcycles.com/history.php tule povprašaj. Če pa bi se to dalo narediti iz rosfreja pa imam kolega ki se ukvarja s takimi stvarmi pa bi po moje lahko kaj spacal. :evilgrin:
motofrik Objavljeno Maj 23, 2009 Opozori Objavljeno Maj 23, 2009 Pojdi k Smodišu. Ogromno ima na zalogi, po željah pa ti naredi hudiča in pol. Cene pa ima na ravni Louisovih, oziroma malenkost nižje. Pa pohiti, ker drug vikend gre na eno srečanje v Nemčijo s Chopperisti.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se