_OKI_ Objavljeno Avgust 13, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2003 Ja taki pregoni se znajo zgodit na skuter meeting II. :D Zaj že škifi vejo, da smo pubeci v Mb nevarni s totimi plastičnimi mopedi in da se znamo organizirat pa kako nevšečnost ustvarit (npr. vožnja po mestnem jedru, parkiranje na kipu.....) :D :rolleyes:
_Roba_ Objavljeno Avgust 13, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2003 Ja taki pregoni se znajo zgodit na skuter meeting II. :D Zaj že škifi vejo, da smo pubeci v Mb nevarni s totimi plastičnimi mopedi in da se znamo organizirat pa kako nevšečnost ustvarit (npr. vožnja po mestnem jedru, parkiranje na kipu.....) :D :rolleyes: Nena se boj za to boma z jovanom vse porihtala :) :D :) On bo svoje z vosnjakove jaz pa one z prometne :) :) Pa ko bojo vidli keri dva sta bojo rekli ze spet toti pa se bojo kuj pobrali :) :) :) :)
Tomozuki Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Ja, škoda nima Pero več one čelade s taknovsko lino, ker pomoje bi še Jovan pobegno :D Naš Pero na Ninjo!
_Roba_ Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Pa da bi se mel kako belo majco gor pa hlace vsi bi leteli kak bi za kako palco brimo bi mil okoli nejga 15meterski radij :) :D
_OKI_ Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Jaz si bom pa granate, mine pa ročne bombe obisil na skutera pa nas bo vsak pri miru pustil :D :angry:
Tomozuki Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Samo, da neboš pol bolj sebe ogrožal ko pa druge :D
_OKI_ Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 nebom nebom ....... dokler je varovalka not ni sile :D
_Roba_ Objavljeno Avgust 14, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2003 Jaz si bom pa granate, mine pa ročne bombe obisil na skutera pa nas bo vsak pri miru pustil :D :angry: Ok pa men bos dal eno mocno od fotra brez varovalke da samo fuknem pa grejo v luft :)
PuBeC Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 mater ste zaspali!!! daj neka mi povejte!!!a poznate kire v mb ko majo 125-ke???Ker jaz nobenaga hudiča nena vidim!!!Razn danes čist novo aprilio rs 125 2003!!!Tam pri kužnem znamenju je bla tam bliz ko ma simobil svojo trgovino!! če poznate kirga mi povejte!!da se mal dobimo pa kiro rečemo pa tak!!! B) B) B)
_Roba_ Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 Hehehe...jaz jih poznam dosti pa vedno enega od njih vidim :) :) :) :)
PuBeC Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 Roba ti si car!!! B) B) za nadaljne inofrmacije ti bom še reko!!! :P :D :D :D
_OKI_ Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 hja.....zaj bo pa počasi že naš meeting B)
_OKI_ Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 Jap. Baje so že vse policaje, ki so bli na dopusti not vpoklicali, ker mamo mi meeting :D
_Roba_ Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 Jap. Baje so že vse policaje, ki so bli na dopusti not vpoklicali, ker mamo mi meeting :D Posteno :) Ce nebom mel svojega mamm suma miting krem pridem jaz z kroslo :) :)
Tomozuki Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Kaj me lahko keri škif zadi na BMW-ju pela? :)
_Roba_ Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Cuj to bi se pa trebalo zmenit :) :P
_OKI_ Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Kaj zaj meeting bo počasi. Treba začet skutere pucat pa tak naprej, da se blato malo odmoči :D Pa prvo pomoč nabavit. Da nebo spet škif gnjavo zakaj je nimamo
manjak Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Pa prvo pomoč nabavit. Da nebo spet škif gnjavo zakaj je nimamo Še dobr da si me spomnu, to morm tut jest nabavt, mi je težil caps če jo mam men se je pa na meeting mudil, sej zato sem pa zamudu :angry:
manjak Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Kupu si jo? Dej povej kaka je cena da ne bo pol mene kap k bom kupoval :)
Tomozuki Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Bom se probal s škifom pelat :)
_OKI_ Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Pol pa več čelade ne moreš not spravit, če maš toto prvo pomoč. Mam pol rajši en robček vedno zraven :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se