SiMoN` Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Točno tak, šotor stoji, postavljali smo ga pol dneva :) , ker je bilo veliko čakanja, klopi in mize so že postavljene. Upamo da bo ju3 prišlo veliko ljudi na miting :). Evo šotor, samo tukaj še je brez stranic, ki bodo ob lepem vremenu itaq doli :) . Lp
Aless Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 Kaj danes je meeting v vsakem vremenu :? ker zarad deza nism sel na grobnik pa mogoce gor pridem
boga Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 zakaj pa nebi bil ?? se so pa šotore postavli,bomo pa v njih pili pa jedli :D
SiMoN` Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 Točno tak, miting je v vsakem vremenu, saj šotor je kar velik :). Trenutno pa ni dežja v MB. Upajmo da bo tako ostalo. Lp
ShowDown Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 Jaz vas tudi pridem pogledat. Samo brez sesalca. :P
blindek Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 jaz grem zdaj k karliju da se zberemo, pol pa gas v mb :) se vidimo tam... roba mi pa se dobimo tam ko zmejeno .)
SiMoN` Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 Blo je in še bo fajn za tiste ko so še tam :). Udeležba je velika glede na vreme, kar nekaj sotorov je postavljenih, veliko strojev je blo za videt :D . Vglavnem lepo, samo vreme je pač malo zasralo :) . Lp
DarkDewil Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 Kolko pa je število žrtev (vseh skuterov ko so ribnili) ? Mislim, da bi jih kr nekaj moglo bit.. LP B)
SiMoN` Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 (popravljeno) Tu jih je nekaj :) . Lp @DarkDewil: trije, enga so popravli, en je pred tem rekord podrl, en pa še se niti pelal ni pa je že ribnil... Popravljeno April 27, 2006. Popravil SiMoN`
SiMoN` Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 (popravljeno) Rekord je bil postavljen z denZ-ovo RS-ko, ki je potem ribnila :cry: , Lenc-u je ribno MHR, samo to že doma, še peljal se ni, pa fire je na team-u menjal bat :) . Veliko skuterjev se še je na mitingu nastavljalo, so pa že nenastavljeni fajn šli :) . Aja rekord pa je 150km/h :OK: . Lp Popravljeno April 27, 2006. Popravil SiMoN`
slovenc46 Objavljeno April 27, 2006 Opozori Objavljeno April 27, 2006 150 :blink: adio pamet svaka cast :OK:
DarkDewil Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Kaj pa zlata EVO runnerca? se je pelala sploh al ne..? :D čeprav oni ko je šou proti bmwju pa hondi dragat, tistemu je tud šlo kr dobro... :naughty: LP B)
SiMoN` Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Lencu je voda prišla v cilinder, ni vredi nekaj dihtalo, za denZ-ovega pa nevem, bo sam povedal :) . Zlata evo runnerca se je kar dosti vozla, glede na to kakšna predelava je not in kakšno je bilo vreme. @Dark Dewil: normalno da gre vredi, če je samo štel pa team gor :) . Lp
boga Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 kolk pa je sla zlata runnerca?? ve keri ?
#46# Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 torej vi gledate rekord za vse kao ko so stock 50 pa pač predelane? ker tisto glih ni scooter ne :hmm:
blindek Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 ja rekord na predelavo... denzu je obroček zapeklo na bat...še ga imamo za spomin :P glavno da sem se jaz pelal pret kak je ribnilo :OK: rumena runerca je fajn šla,pa tudi naš moder zip :) oba nekje enako
cheff Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Neke maliga... ŠE 2 filmčka, rabite quick time player.
jrk0 Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 hehe, vreme vam je malo zajebalo vse, a =) 2 bad =) hehe, sam skoda da ce te kdo na pivo poklice, da morte vsi 3 ure sraufat, preden pridete do tja:) tacas so pa vsi frendi ze pijani :lol1: no school like old school. =)
_Roba_ Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 (popravljeno) Hehe...Se je sploh podrl rekord?Kdaj se je podrl?Ker ko je denis vozo je slo tam do onih nekih stevilk :D Meni pa se dalje za par mm :OK: Pa jaz sem tak mel zadnjo voznjo z njo se mi zdi :) Nasa Runnerca pa je tak trgala sem kar presenecen bil :doze: Ni slabi Evo II :naughty: Se pridejo izbolsave tak,da bo se bolsa masinko in opticno :grim :grim :kva2: :naughty: :naughty: :naughty: Drugace pa samo se meli zvecer/ponoci tak super,da eh :naughty: :naughty: :naughty: Popravljeno April 28, 2006. Popravil _Roba_
blindek Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 roba nisi se zadnji pelal...en drug se je :) moramo nazaj skup sestaviš te pa za ziher zmerit če je rekord al ni :) samo pomoje bo... :) boš moral eno mesto dol z stopničk :P večer je pa tak blo crazy... :kva2:
denZ Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 vah miting je raztural, kak nam je fajn blo :D scooter rekord pa maš še vedno ti, ker to pač ni skuter ne :D no ko smo prišli celi premočeni najšli originalni sušilni stroj ooooooooopaaaaaa golob&blindek tu so kuj začeli špricare nosti tak da nakonci ene 50špricarov pred naju z tickojom blo že fajn nažgani ||fire|| prišel do blokade ćez 5min sta že vuni z belekom komirala, pol čez cajt sta že ležala pod klopjo našo čivkico, roba to verižico pogrešaš ne? karaoke :P tapravi smo bli skup ja belek je priromal v kombija ;D čez minuto že spa no pol smo se ob petih vstali in šli z skuteri iskat dominkecov avto (avto je zguba ja :D :D :D :D) seveda mi optimisti se spravimo z skuteri v čisti temi brez luči nažgani kak svije iskat..ene 3x se skoraj ubijema z belekovim :D no v kombiji je blo vsekakor zanimivo spati..eni mi pravijo da sem na skuteru neke pel (karaoke sem me :) :) ), pa pol vjutro ko smo avto iskali sem mel v ustah lase od martine (to mi pa res ni jasno kak so no3 prišli spomnim se samo da sem encajt polek nje spal) tak da res nevem kaj smo delali no3..pa desno ramo mam celo otečeno, škoda da smo vsi v kombiji fertik bli da se nobeden nič ne spomni em pa še vjutro (100x tnx robiju ki je bil tiger da smo najšli dominkecov avto, drugače nevem kak bi se domu pelali ZAKON JE BLO
blindek Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 super je blo... vsi so bli super volje in tudi teklo je vsem kar fajn :) roba ti neko malo nafudal ne? :P
Robtech Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 obvezna oprema : maska in plavutke :D škoda da je vreme zajebalo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se