_Roba_ Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Jaz jo lahko ker mam prostor lepo za to :)
Tomozuki Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Samo Roba, če bomo šli mimo rondoja naju nea prehitevaj pa nama sramote delaj (meni sicer niti ne, slovenski policiji pa) :D
_Roba_ Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Em....tomaz mesec ze nimam motora in se mocno trudim da bi bil do mitinga :) :) Ce pa nebo pa se sam nevem kak bom priso :huh: sn razmislo da bi z kroslo samo nevem...
Tomozuki Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Daj toto babo daj dol, ker me kuj oči/glava/še nekaj druga boli ko jo gledam kak miga :D Ne, ne, ti jo kuj pusti. Grema oba k škifariji?
_OKI_ Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 II. SKUTER MEETING MARIBOR: 6.9.2003, TUŠ POBREŽJE (HOSTESE NISO VKLJUČENE V CENO :lol1: Sicer pa s foruma tak vsi pridejo, ki so iz mb in okolice, ne?
_Roba_ Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Ja ja hostese mam jaz enih 10 jih bom mel sam za sebe :) :) :) :kva1:
Tomozuki Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Ja ja hostese mam jaz enih 10 jih bom mel sam za sebe :) :) :) :kva1: Hostese ja. Na prvo nudl plažo zavite na Dravi pa mate hostese. Samo so že v letih :)
PuBeC Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Hostese ja. Na prvo nudl plažo zavite na Dravi pa mate hostese. Samo so že v letih dobro te je zaklujočo!!!! :lol1: :lol1: :lol1:
_Roba_ Objavljeno September 4, 2003 Opozori Objavljeno September 4, 2003 (popravljeno) Nas miting je pod velikim vprasajom ker je danes 5 skuterov crknilo......Miheju je veternico pa variator vtrgalo,Jovanu je evo baje crkno,gregeju tudi pikno,urosu je verjetno motorna gred sla,davidu pa je zobnike verjetno pobralo..........Tomozuki je svojega prodal jaz sem brez njega,golob ga ma na barvanju.....vsi smo postali revezi oz. picikl friki :cry: :cry: :cry: Tak da skuteri so nas zaceli zapuscat :cry: :cry: :( Popravljeno September 4, 2003. Popravil _Roba_
_jezus_ Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Ne skrbite, tut ce vi pridete na peciklih vas bo vseeno 40 :D Aja, danes bom probal nalepit slikice mojga aeroxa gor, ker me je Tomaz prosu da bi slike mel... A oni jovan, ko je kupu tisti evo komplet za 70k? Zgleda da je blo hin :)
_Roba_ Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Ne ne samo jermen mu je vtrgalo nic druga se ni zgodilo :) :) :) :) :)
jrk0 Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 kaj zaj. bo meeting, al ne?:) jovanu skuter dela, gregeju je ribno, al ne? meni dela, shockeru dela, pa matejcku trenutno tudi:) tak da nekaj nas bo al ne?
manjak Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Joj, da vas ne bo manj kot v ljubljani :lol1: :devil:
PuBeC Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 baje da ga nebo!!???še sam nevem!! roba!!!!! grega!!!!!!!! kak je zaj za jutr??? :hmm: :hmm: :hmm:
_Roba_ Objavljeno September 5, 2003 Opozori Objavljeno September 5, 2003 Jovanu je spet crkno :hmm: Tak da brezveze....gregeju je ribno nebomo ga meli pa roka :) Okija(gregeja) vprasajte
aerox Objavljeno September 6, 2003 Opozori Objavljeno September 6, 2003 Jovanu je spet crkno :hmm: Tak da brezveze....gregeju je ribno nebomo ga meli pa roka :) Okija(gregeja) vprasajte kaj pa je te zaj spet jovanu crknlo? :cry: :hmm:
jrk0 Objavljeno September 6, 2003 Opozori Objavljeno September 6, 2003 uuuuuuuuuuuu meeting spet v presezkih:D spet smo prekosili samega sebe in esveda ljubljano:) jaz sem na zalost prej odsel, ker grem zdaj ven pit, ampak blo je pa kul:D 62 dvokolesnikov:) se vec ljudi. veliko drenja. policija na zacetku:)
manjak Objavljeno September 6, 2003 Opozori Objavljeno September 6, 2003 Čestitam, čestitam, seveda upam da lahko svoje besede podpreš s kakšnimi dokazi, recimo slikcami ;) ps: fajn pij :P
_Roba_ Objavljeno September 6, 2003 Opozori Objavljeno September 6, 2003 Brez besed 62 skutrov noro.....ceprav smo prvo meli opravka z poilicijo ampak smo se jih resli.....kluj temu da je miting bil odpovedan nas je blo 62 in drugi tedn mamo spet zdaj pa res kompletni miting in mislim da se se bo stevilo za 10-15 skuterjev povecalo.......hudo je blo.....
_OKI_ Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 Maribor rulez :yea2: Aja. Slike bodo. MIt3k jih bo dal, ker je on slikal. Jaz nisem mel fotoaparata, ker je uradno meeting bil odpovedan, samo smo šli gledat tja pa je ž4 40 skuterov stalo v vsti, 2 po zadni pa marica :blink: :lol1:
_Roba_ Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 marica+en na motoru +en ko se je pol zacel gusit :ph34r: :angry:
M|t3k Objavljeno September 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2003 Evo vam MB-scooter crew :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se