Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Samo Roba, če bomo šli mimo rondoja naju nea prehitevaj pa nama sramote delaj (meni sicer niti ne, slovenski policiji pa) :D

Objavljeno

Em....tomaz mesec ze nimam motora in se mocno trudim da bi bil do mitinga :) :) Ce pa nebo pa se sam nevem kak bom priso :huh: sn razmislo da bi z kroslo samo nevem...

Objavljeno

Daj toto babo daj dol, ker me kuj oči/glava/še nekaj druga boli ko jo gledam kak miga :D Ne, ne, ti jo kuj pusti. Grema oba k škifariji?

Objavljeno

II. SKUTER MEETING MARIBOR: 6.9.2003, TUŠ POBREŽJE (HOSTESE NISO VKLJUČENE V CENO :lol1:

Sicer pa s foruma tak vsi pridejo, ki so iz mb in okolice, ne?

Objavljeno

Ja ja hostese mam jaz enih 10 jih bom mel sam za sebe :) :) :) :kva1:

Objavljeno
Ja ja hostese mam jaz enih 10 jih bom mel sam za sebe :) :) :) :kva1:

Hostese ja. Na prvo nudl plažo zavite na Dravi pa mate hostese. Samo so že v letih :)

Objavljeno
Hostese ja. Na prvo nudl plažo zavite na Dravi pa mate hostese. Samo so že v letih 

dobro te je zaklujočo!!!! :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

Nas miting je pod velikim vprasajom ker je danes 5 skuterov crknilo......Miheju je veternico pa variator vtrgalo,Jovanu je evo baje crkno,gregeju tudi pikno,urosu je verjetno motorna gred sla,davidu pa je zobnike verjetno pobralo..........Tomozuki je svojega prodal jaz sem brez njega,golob ga ma na barvanju.....vsi smo postali revezi oz. picikl friki :cry: :cry: :cry:

Tak da skuteri so nas zaceli zapuscat :cry: :cry: :(

Popravljeno . Popravil _Roba_
Objavljeno

Ne skrbite, tut ce vi pridete na peciklih vas bo vseeno 40 :D

Aja, danes bom probal nalepit slikice mojga aeroxa gor, ker me je Tomaz prosu da bi slike mel...

A oni jovan, ko je kupu tisti evo komplet za 70k? Zgleda da je blo hin :)

Objavljeno

Ne ne samo jermen mu je vtrgalo nic druga se ni zgodilo :) :) :) :) :)

Objavljeno

kaj zaj. bo meeting, al ne?:)

jovanu skuter dela, gregeju je ribno, al ne?

meni dela, shockeru dela, pa matejcku trenutno tudi:)

tak da nekaj nas bo al ne?

Objavljeno

Joj, da vas ne bo manj kot v ljubljani :lol1: :devil:

Objavljeno

baje da ga nebo!!???še sam nevem!!

roba!!!!!

grega!!!!!!!!

kak je zaj za jutr??? :hmm: :hmm: :hmm:

Objavljeno

Jovanu je spet crkno :hmm: Tak da brezveze....gregeju je ribno nebomo ga meli pa roka :) Okija(gregeja) vprasajte

Objavljeno
Jovanu je spet crkno :hmm: Tak da brezveze....gregeju je ribno nebomo ga meli pa roka :) Okija(gregeja) vprasajte

kaj pa je te zaj spet jovanu crknlo?

:cry: :hmm:

Objavljeno

uuuuuuuuuuuu

meeting spet v presezkih:D

spet smo prekosili samega sebe in esveda ljubljano:) jaz sem na zalost prej odsel, ker grem zdaj ven pit, ampak blo je pa kul:D

62 dvokolesnikov:) se vec ljudi. veliko drenja. policija na zacetku:)

Objavljeno

Čestitam, čestitam, seveda upam da lahko svoje besede podpreš s kakšnimi dokazi, recimo slikcami ;)

ps: fajn pij :P

Objavljeno

Brez besed 62 skutrov noro.....ceprav smo prvo meli opravka z poilicijo ampak smo se jih resli.....kluj temu da je miting bil odpovedan nas je blo 62 in drugi tedn mamo spet zdaj pa res kompletni miting in mislim da se se bo stevilo za 10-15 skuterjev povecalo.......hudo je blo.....

Objavljeno

Maribor rulez :yea2:

Aja. Slike bodo. MIt3k jih bo dal, ker je on slikal. Jaz nisem mel fotoaparata, ker je uradno meeting bil odpovedan, samo smo šli gledat tja pa je ž4 40 skuterov stalo v vsti, 2 po zadni pa marica :blink: :lol1:

Objavljeno

marica+en na motoru +en ko se je pol zacel gusit :ph34r: :angry:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!