Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
5 min mislim pa še zdaj ne vem kaj si mislo s tem povedat 

Explain plis 

ja daj probajta nekaj 125 zritat da nebom jaz samo scootere gledo!! :naughty: :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

ja daj probajta nekaj 125 zritat da nebom jaz samo scootere gledo!! :naughty:  :naughty:

Nebos ne boj se :)

Sicer ti pa nebo nic skodlo :)

Popravljeno . Popravil _Roba_
Objavljeno

ja ŠEF!!!! O:-) O:-)

Objavljeno

Se moto_freak pride baje pogledat tak da se en vec za tebe PuBeC da bote meli vi race za sebe :) :)

Objavljeno

ka ma on za enga??? :hmm: :hmm:

Objavljeno
ka ma on za enga??? :hmm: :hmm:

Hmm...on pa mislim da ma RS 125 ('02) :naughty:

Kaj maš pa ti PuBeC?

LP

Objavljeno

jaz pa kawasaki kmx 125r (01)-enduro :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Veš da bo... mora bit, drugač bomo pa nardili tak da bo :grim

Objavljeno

Morn si skuter en zrihtat. Ker z XX-om bi se preveč izobčeno počuto :)

Objavljeno
Morn si skuter en zrihtat. Ker z XX-om bi se preveč izobčeno počuto :)

Tak BTW.Mtej ma dirko v soboto in skuter bo doma stal....ker slavkotu ga 100% nebo posodo....mogoce bi se pa ti lahko kaj zmeno...Z XX-om bi bil ti nas lider der grupe :)

Objavljeno

Tomaz, ce bos kaj okrog NM lazo, pridi malo okrog aeroxa pogledat :D

Objavljeno

Tako. Zdaj za naslednji meeting. Bil je načrtovan prejšnji teden pa ga je dež odplavil, tako da se je prestavil za en teden. Vendar tudi to soboto napovedujejo slabo vreme. Finta je pa tud v tem, da jih veliko komadov peš hodi, ker majo skutere bolj ali manj v kurcu. Tak da smo se pospetovali in se odločli, da bo "verjetno" zadnji skuter meeting to sezono

27.9.2003 ob 17.00

Kar pa se tiče lokacije ...... jaz predlagam ali tuš ali pa pod snežnim studionom bi blo fajn. Bolj sem za drugo možnost, ker je tam res dost placa pa tud folka je nekaj pa še škifi redko tja zavijejo.

Objavljeno
Finta je pa tud v tem, da jih veliko komadov peš hodi, ker majo skutere bolj ali manj v kurcu.

Tako tako :)

Objavljeno

kako slabo vreme kaj te s tabo je??? :BUA: :BUA: :BUA:

če so rekl da bo 27 celzija!!!! :yea2: :yea2: :yea2:

pa z vami se res ni kaj za zmenit!!! :BUA: :BUA:

pa kaj pol 27.9 ga bote tut prestavli na nas.tedn???? :hmm: :hmm:

pol pa bomo tak do decembra prišli!!! :BUA: :BUA: :BUA:

Objavljeno

Za bozic bomo meli pol pa se k polnocnici pelali po dnar darila...pa sli spat :)

Objavljeno
Tomaz, ce bos kaj okrog NM lazo, pridi malo okrog aeroxa pogledat :D

Bom se pojavo kaj tudi v NM. Samo fotra še moram prepričat, da mi motor posodi :)

Objavljeno
Za bozic bomo meli pol pa se k polnocnici pelali po dnar darila...pa sli spat :)

Zakaj pa ne še za veliko noč, ko si bomo barvali jajčka :) Mogoče bi še komu preštrihali (skuter jasno).

Objavljeno
Mogoče bi še komu preštrihali (skuter jasno).

aerox in njegov lastnik dvigneta roko :)

Objavljeno

dans je ful lepo vreme!!!tak btw ne!!! :hmm: :hmm:

jaz grem dans vseen pogledat ob 17.00 če bo kdo tam pa nekaj jih bo pomoje prišlo!!

tak da res nevem zakaj bo odpado????? :BUA: :BUA: :angry: :angry:

Objavljeno

Ja dobro te. Pol pa gremo :D Jaz sem napisal da je prestavlen zato, ker smo tak rekli na "sestanki" :lol1: Tak da pol velja ob 17.00 v limbuši. Samo ne vem če nas bo kaj skup prišlo, ker jih dosti nima skuterov :?

Objavljeno

Ma vikend je neki čudn. Puno jih praznuje al pa ma kake obveznosti. Kakih 10 kolegov mi je že reklo, da en more toti vikend..

Drugač pa mi grega pusti signal, če vas bo kaj, pa pridem zvečer h kođaku lučke nove pokazat :)

ker sem tut jaz na rojstnem :-/

Objavljeno

ja saj če nena morte pol pa nič!! :hmm: :naughty: :naughty:

jaz bom itak šov gledat!!če bo kir prišo!!tak da se vidimo tam.... :notworthy: :yea2: :yea2:

pač malo se oglaste!!

ayde!! :OK: :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!