aerox Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 In nazadnje ...... naš pero (aerox) :lol1: mhm... :huh: :o :ph34r: O:-) :doze: :blink: :xx: :hmm: :? :unsure:
firefox f-15 Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Kaj tisto tablo ste vi pol spulli in jo nasli na tisto ravnino :hmm: ?? Kajti v ozadju table ne vidim ravnine in na ravnini ni table ali odcepa za obvoz?? Pa zakaj je avto na zaprti ravnini??? Aja, najbrž še niste zaprli ko ste slikali :D :hmm: . Lahko pa bi!!!
jrk0 Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 jaz sem se pa skotal po bregu v petek ponoci. v ovinku mi je zmanjkalo ceste pa po ful strmem bregu dol pado kakih 10m, pol pa je grmovje vstavlo skuter, ki je bil obrnjen okoli, se pravi, kolesa so bla zgodaj, bilanca pa spodaj na bregu. jaz pa sem pa popraskan pa noge me bolijo pa malo opecen od avspuha na roki, nic drasticnega :) skuter je pa celi se:D popraskan sicer malo, ampak je na sreco bla trava pa ni tak hudo. ocitno bo spet sel na barvanje pozimi pa v predelavo naprej se:D
M|t3k Objavljeno September 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 21, 2003 Samo drugi tedn bo spet, ne? Za vse nas, ki nismo mogli prit :) Al pa tisti, ko so mislili, da ga nebo :angry: :angry:
_Roba_ Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Samo drugi tedn bo spet, ne? Za vse nas, ki nismo mogli prit :) Al pa tisti, ko so mislili, da ga nebo :angry: :angry: Hum... :hmm: :hmm: Jaz bom tak mel motor tak da se lahko pripelam pogledat :)
M|t3k Objavljeno September 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 21, 2003 Ja no... če ga mamo drugi tedn še lahko minimalno 10 kolegov pride, ki zaj niso mogli prit. :o Pa če ga nemo meli, bote tepeni :) , ker nisem mogo včeraj novih lučk pokazat :naughty: :naughty:
_OKI_ Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Meni je vseeno. Blo je fajn. Pol zvečer pa še bolj :OK: :zzz:
_Roba_ Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Jah te pa bomo meli ocitno ne kandidatov je tak zadosti :) :) Oki si bos dal na skutera ono nalepko Skuter CREW Maribor??
aerox Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 (popravljeno) tako punce, jas pa sn danes bil na dirki v murski soboti :) minimoto, skuter in supermoto roba je še spal in zato sn kar sam šel, sošolec moj pa je že tam bil :) blo je kul :) adijo ej, kak se toti supermototi vsi derejo, pa skuteri uh :) en skuter še je mel celo gori od roost-a auspuh :) g. beno lipnik pa ni tekmoval ker je imel obvezano desno roko, nevem pa zakaj? :huh: pa tudi njegova dva skutera zip in stalker sta bila med tekmo v kombiju LIPNIK RACING :D sicer pa vam je lahko ostalim žal da niste šli :P Popravljeno September 21, 2003. Popravil aerox
J`Mavr0 Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Lp moto fani...!!! Meeting je bil zelo zelo zelo VREI !! ...ko pa se je začelo temnet pa je blo vse v dimu... carsko vglavnem... Ajde te Mariborčani... Si tipkamo kaj na forumo...jaz sem tak še novi tukaj B)
_Roba_ Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Razmisla da bi meli drugi tedn ne :)
PuBeC Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 bo 27 miting??? :hmm: :hmm: pa če bo mormo bit v polnem številu!!!roba to morš ti zrihtat!! BTW:kaj nimamo več fotk??? :hmm: :hmm:
J`Mavr0 Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 ...lepo bi blo ja...če bi še meni kaki miting pred zimo .... heeeh :OK:
_Roba_ Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Jah se si vido da jih je tricetrt mislilo da bo drugi tedn miting ne....
_OKI_ Objavljeno September 21, 2003 Opozori Objavljeno September 21, 2003 Ja jaz sem tud da naredimo obletnico 27 :D Jutri tak verjetno gre moj na servis pa novi fergazer not, tak da vas bom mogo čakat :lol1:
_OKI_ Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 Alo Alo skuter meeting Maribor (verjetno zadnji :( ) bo V SOBOTO, 27.9.2003 OB 17.00 NA PARKIRUŠČU PO SNEŽNIM STADIONOM POD POHOREJM !!!! Fajn bi blo, če bi nas bilo več kot 62, kolikor je rekod. Zato vsi, ki obuskujete forum, prosim, če naredite čim več reklame pri znancih.
_OKI_ Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 Ja no... če ga mamo drugi tedn še lahko minimalno 10 kolegov pride, ki zaj niso mogli prit. :o Pa če ga nemo meli, bote tepeni :) , ker nisem mogo včeraj novih lučk pokazat :naughty: :naughty: Upam, da boš držal besedo. 10 komadov pa to :)
jrk0 Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 ja, jaz tudi pridem z mojim biciklom pogledat:) skoraj dobesedno z biciklom...boste ze vidli zakaj:D se ploscice mam nove:D wiii
_OKI_ Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 Si mislim zakaj je picikl trenutno ja :D naked bike :D Kaj pa drugi iz foruma pridete ? aerox, roba, MIt3k, Ciko ... ?
_Roba_ Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 Mene omenjas a sem imer polek bi se te ko ni bil moj masin skup....PuBeC se pride pa j`marvo pa moto_freak mogoce pa tak.....
aerox Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 eh pa niste več resni glede totih mitingov, vsaki tedn en miting, eh brezveze :wacko: jas grem popoldne do leje, pol večer pa prijem, če bo fonza prneso kej vina :D
_OKI_ Objavljeno September 26, 2003 Opozori Objavljeno September 26, 2003 večer pa prijem, če bo fonza prneso kej vina :D :wacko: :wacko: :wacko: <--- mene to na nekaj spominja :D Pol bo pa spet trpela hrbtenica od robija :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se