_OKI_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 .... in če nadaljujemo zgodob iz lokala ...... zakaj bi parkirali na ulici, če lahko.........not :blink: :blink:
_OKI_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 Če si bolan si pač bolan :lol1:
_OKI_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 ... in še dve "rdeči streli" ki sta se na meetingu pojavlji načljučno. Prva je po nekaj krogih rinknila, druga pa tud :lol1: En tip je kar prišo s 101-ko pa začel na parkirišču kroge risat pa to. Pol pa mu je kolo vtrgalo :kva2: :yea1:
_OKI_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 pa še druga ..... sprednanja kola :wacko:
_OKI_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 pa zadnja kola ala Raikkonen :D aja... pa tip nam je reko, da ma jutri tehničnega :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
_OKI_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 No zdaj pa k bolj resnim temam. Prvo morem got technigasa dat ne :)
_OKI_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 pa KKS-oviga svetovniga picikla :D
_OKI_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 pa še eno kurjenje gum :OK:
_OKI_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 pa spet rovanje na parkirušču tuša, kjer so prava jezera, ko gre dež :D
bOnZy Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 No zdaj pa k bolj resnim temam. Prvo morem got technigasa dat ne :) čigam je to tecnigas, pa na katerem skuterju je zmonitan in kako delA?
_Roba_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 čigam je to tecnigas, pa na katerem skuterju je zmonitan in kako delA? Moj :) Gilera DNA :) Dela hum.....nisem se ga cisto stestiral ker morem prvo mojo predelano 70-ko ulaufat drugace pa mislim da bo to to :) :) :)
_Roba_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 Glede mitinga pa tak.Enemu kolegu se je variator odtegno in smo stai na kriziscu in v tistem casu ko smo stali nam je ena kareta gusla pol pa se en v avtu...... :angry: Perotu so rekli naj nena divjamo....Vrhunec pa smo anredli ko smo sli v indeksa oz.iz njega skozi mesto....in pol so nas zaceli iskat oz.so nas iskali ze :angry: :angry: :angry: :angry: Drugace pa je blo vredu sicer jaz pa Mario sma prisla malo z zamudo(mikuni ni delal tako treba) ampak je blo kewl :) :)
Ciko Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 (popravljeno) jap, no pred in v indeksu je blo skupno število skuterjev 33, takrat ko smo parkirali, mislim da je bil mogoče še kakšen več, ki je prišel tja z zamudo :? ampak ni bla neka drastična številka to ne :) aja, glede vožnje pa bi blo se res treba zmenit, kr je vsak gledo samo kak bo prehitel oniga pred njim, pa skoro vsi so vozli ko ovce :BUA: tistega 2po2 se pa itak noben na cesti ni držal :) Popravljeno September 28, 2003. Popravil Ciko
_OKI_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
_Roba_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 Ja pa grema jaz pa Mario dol z ceste pa vsi za nama :blink: :blink: :blink:
_OKI_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 Jaz sem preštel skutere, ko smo se dobli pod pohorjem. Takrat nas je blo točno 42. Samo ni še blo mateja pa robeja pa jovana pa totih kaj so šraufali v brezju. Potem pa smo se sproti krčli :D
_OKI_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 Ja pa grema jaz pa Mario dol z ceste pa vsi za nama :blink: :blink: :blink: Veš v čem je bla finta. Protner je Jovana (katerega smo določli da prvi vozi) poklical, ker mu je mislo rečt naj na štuka pela. Pa se je jovan obrno pa do protnera šel, pa so kuj vsi šli nazaj :blink: :blink: pa so že bli vsi štirje pasi naši :wacko: :xx: :lol:
_Roba_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 To vem ja pa pol ko sma dol do fonzeja pa ferkaz zavila z jovanom so tudi vsi dol sli....
_OKI_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 Aja. Kaj oni s 101-ko je naredo tehničnega :lol1: :lol1: :lol1:
Ciko Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 kaj pa od onega starega 90ccm enduro mas kako sliko? je reko da ga za 130.000 proda :) samo toti mali nevem ce je bil 50ccm, kr je mel taki dori globoki zvok, pa potegno je td ful, saj meni se je tak zdelo, ziher bi 80% skuterov tam nagno v pospeških, pomoje tui ene 70ccm :o :o :o :OK: :notworthy: :notworthy: B)
_OKI_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 kaj pa od onega starega 90ccm enduro mas kako sliko? je reko da ga za 130.000 proda :) samo toti mali nevem ce je bil 50ccm, kr je mel taki dori globoki zvok, pa potegno je td ful, saj meni se je tak zdelo, ziher bi 80% skuterov tam nagno v pospeških, pomoje tui ene 70ccm :o :o :o :OK: :notworthy: :notworthy: B) 1. Keri mali ? 2. Keri 90ccm enduro ?
Ciko Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 1. Keri mali ? 2. Keri 90ccm enduro ? ja tista dva od onega starega ko je pri tusu priso ne, najprej se je pripelo z peciklom mimo, pol čez 5 minut z tistim ''lowrider'' motorom(od tega motora sliko si dal gor), pol je pa onega nazaj pelo pa prišo z onim endurom, tui homemade, je reko da ma 90ccm masino noter :) samo oni prvi lowrider mi je bil pa pravi ne :notworthy: :notworthy:
J`Mavr0 Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 lp,,,! alo grega daj sendaj meni ovo sliko ... ko smo jame kopali pred Tušem ! plis...al pa forum da pokažem prof. za računalništvo : :lol1: ajde folk...
_Roba_ Objavljeno September 28, 2003 Opozori Objavljeno September 28, 2003 Pokazi mu ja da še se on nekaj nauči :) :P
scoot-fr3ak Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 dragi skuteraši. malo sn bil na internetu in sem gledal en meeting v nemčiji (mislim da je bil tam) mnogi ste si slike že ogledli za druge pa je tu link. mogoče bi lahko mi priredili kaj takega naslednje leto :lol1: :lol1: :lol1: šala mala :D , ampak vseeno vredno ogleda. sploh dalje od 10 strani.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se