_Roba_ Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 Stari znanec na tej strani :) :) :OK: Vse ze pregledano pa preverjeno vse slike na kompu.....Mogoce pa bo kdaj to pri nas blo ja :)
_Roba_ Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Stvar je sledeca :) Scooter Pro Riders-i so bili tako dobri da so nam v njihovem Forumu dali koticek za nase stvari torej za Scooter CREW Maribor zadeve.Evo vam Link od Foruma... Torej vsi Stajerci kot tudi vsi ostali vabljeni na Forum. Lp Roba
denZ Objavljeno Januar 31, 2004 Opozori Objavljeno Januar 31, 2004 .....Mogoce pa bo kdaj to pri nas blo ja :) utopija........zaenkrat
Tomozuki Objavljeno Januar 31, 2004 Opozori Objavljeno Januar 31, 2004 Roba, jas še nisn majce dobo :)
denZ Objavljeno Januar 31, 2004 Opozori Objavljeno Januar 31, 2004 Roba, jas še nisn majce dobo :) kakšne majce?
aerox Objavljeno Januar 31, 2004 Opozori Objavljeno Januar 31, 2004 naš klub pa je čisto zamrl :ph34r:
Tomozuki Objavljeno Januar 31, 2004 Opozori Objavljeno Januar 31, 2004 naš klub pa je čisto zamrl :ph34r: Ne tak črnogledo no :) Kaj boš pozimi "clubal" okol :) Jas bi vseeno mel majco z napisom Scooter Crew Maribor :)
_OKI_ Objavljeno Februar 1, 2004 Opozori Objavljeno Februar 1, 2004 Nič ni zamrlo. Mi bomo v sezoni vtrgali vse tako kot vedno :yea2: Zdaj pozimi ni motivacije :lol1: Tomaž, brez skrbi da boš majco dobo. In to XL :)
Tomozuki Objavljeno Februar 1, 2004 Opozori Objavljeno Februar 1, 2004 Nič ni zamrlo. Mi bomo v sezoni vtrgali vse tako kot vedno :yea2: Zdaj pozimi ni motivacije :lol1: Tomaž, brez skrbi da boš majco dobo. In to XL :) Vredi, vredi, sej se ne mudi :) Samo, da na naslednjem meetingu nebom izpado ko "otmena kola", ko bote vsi meli majce :D
_Roba_ Objavljeno Februar 1, 2004 Opozori Objavljeno Februar 1, 2004 Nena se boj bos mel majco....z dodatnim napisom Tomozuki :)
_OKI_ Objavljeno Februar 1, 2004 Opozori Objavljeno Februar 1, 2004 Nena se boj bos mel majco....z dodatnim napisom Tomozuki :) Dobiš alkoholnega pa si boš lahko napiso Tomozuki gor :)
zivijo Objavljeno Februar 1, 2004 Opozori Objavljeno Februar 1, 2004 a pa ze veste kasne majce boste mel
_OKI_ Objavljeno Februar 1, 2004 Opozori Objavljeno Februar 1, 2004 a pa ze veste kasne majce boste mel Verjetno bodo iz blaga, ker za ustnje nimamo dnarja :)
jrk0 Objavljeno Februar 1, 2004 Opozori Objavljeno Februar 1, 2004 daj daj, kaki crew maribor. to se naredi skuter crew Haloze in Dravsko-ptujsko polje. :)
denZ Objavljeno Februar 1, 2004 Opozori Objavljeno Februar 1, 2004 ko boste meli logoja za majco ga dajte sem.........al bo sam napis??
Tomozuki Objavljeno Februar 1, 2004 Opozori Objavljeno Februar 1, 2004 ko boste meli logoja za majco ga dajte sem.........al bo sam napis?? Jas bi lahko logota naredo, samo mam zaj ful na faxu za čarat. Če se ne mudi, jih naredim enih par, pa lahko pol zberemo najboljšega :)
_Roba_ Objavljeno Februar 1, 2004 Opozori Objavljeno Februar 1, 2004 Jas bi lahko logota naredo, samo mam zaj ful na faxu za čarat. Če se ne mudi, jih naredim enih par, pa lahko pol zberemo najboljšega :) Ok ti samo ustvarjaj meni se v soli ne da .)
_Roba_ Objavljeno Februar 1, 2004 Opozori Objavljeno Februar 1, 2004 ko boste meli logoja za majco ga dajte sem.........al bo sam napis?? Ko ga bomo meli ga nebomo dali ne tja ne sem......Na mitingu bo uradna predstavitev B)
_OKI_ Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 Pomoje je najboljša varijanta, da se dobimo nekje, ko bodo temperature prijaznejše pa se zmenimo kak pa kaj. Pa da dorečemo sploh kje bo kaj na majci, ker mogoče logota sploh ne bomo rabli.
Tomozuki Objavljeno Februar 2, 2004 Opozori Objavljeno Februar 2, 2004 Pomoje je najboljša varijanta, da se dobimo nekje, ko bodo temperature prijaznejše pa se zmenimo kak pa kaj. Pa da dorečemo sploh kje bo kaj na majci, ker mogoče logota sploh ne bomo rabli. That`s a good plan general :D
poggy Objavljeno Marec 20, 2004 Opozori Objavljeno Marec 20, 2004 fantje. ne se preveč veselit, drug tedn je spet okrog 5°C napovedanih, al pa še man, so rekl d zna tud kak sneg še kje padit... <_< :? :? :? :? :?
nagajiček Objavljeno Marec 20, 2004 Opozori Objavljeno Marec 20, 2004 kaj?????pa ne isto je blo januarja snega nikjer kokr tok lepo pa sm se že vozu z motorju v šolo pol februarja pa sploh več karte nism mislu kupit(za avtobus) pol pa sneg pada zuni :angry: isto zdle,končno smo malo pritegnili roke da bojo gas tišale pa spet vreme.... :cry: bo treba si ketne narest :P
italjet maniac Objavljeno Marec 20, 2004 Opozori Objavljeno Marec 20, 2004 Pa ne ze spet tako vreme :( :angry: :wacko: Glih sem enih 200Km narejo pa bom ga zaj spet lahko samo gledo al kaj kaki bad <_<
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se