Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Stari znanec na tej strani :) :) :OK: Vse ze pregledano pa preverjeno vse slike na kompu.....Mogoce pa bo kdaj to pri nas blo ja :)

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

Stvar je sledeca :)

Scooter Pro Riders-i so bili tako dobri da so nam v njihovem Forumu dali koticek za nase stvari torej za Scooter CREW Maribor zadeve.Evo vam Link od Foruma...

Torej vsi Stajerci kot tudi vsi ostali vabljeni na Forum.

Lp Roba

Objavljeno
.....Mogoce pa bo kdaj to pri nas blo ja :)

utopija........zaenkrat

Objavljeno

naš klub pa je čisto zamrl :ph34r:

Objavljeno
naš klub pa je čisto zamrl :ph34r:

Ne tak črnogledo no :) Kaj boš pozimi "clubal" okol :) Jas bi vseeno mel majco z napisom Scooter Crew Maribor :)

Objavljeno

Nič ni zamrlo. Mi bomo v sezoni vtrgali vse tako kot vedno :yea2: Zdaj pozimi ni motivacije :lol1:

Tomaž, brez skrbi da boš majco dobo. In to XL :)

Objavljeno
Nič ni zamrlo. Mi bomo v sezoni vtrgali vse tako kot vedno :yea2: Zdaj pozimi ni motivacije :lol1:

Tomaž, brez skrbi da boš majco dobo. In to XL :)

Vredi, vredi, sej se ne mudi :) Samo, da na naslednjem meetingu nebom izpado ko "otmena kola", ko bote vsi meli majce :D

Objavljeno

Nena se boj bos mel majco....z dodatnim napisom Tomozuki :)

Objavljeno
Nena se boj bos mel majco....z dodatnim napisom Tomozuki :)

Dobiš alkoholnega pa si boš lahko napiso Tomozuki gor :)

Objavljeno
a pa ze veste kasne majce boste mel

Verjetno bodo iz blaga, ker za ustnje nimamo dnarja :)

Objavljeno

daj daj, kaki crew maribor. to se naredi skuter crew Haloze in Dravsko-ptujsko polje.

:)

Objavljeno

ko boste meli logoja za majco ga dajte sem.........al bo sam napis??

Objavljeno

Jas bi lahko logota naredo, samo mam zaj ful na faxu za čarat. Če se ne mudi, jih naredim enih par, pa lahko pol zberemo najboljšega :)

Objavljeno
Jas bi lahko logota naredo, samo mam zaj ful na faxu za čarat. Če se ne mudi, jih naredim enih par, pa lahko pol zberemo najboljšega :)

Ok ti samo ustvarjaj meni se v soli ne da .)

Objavljeno

Ko ga bomo meli ga nebomo dali ne tja ne sem......Na mitingu bo uradna predstavitev B)

Objavljeno

Pomoje je najboljša varijanta, da se dobimo nekje, ko bodo temperature prijaznejše pa se zmenimo kak pa kaj. Pa da dorečemo sploh kje bo kaj na majci, ker mogoče logota sploh ne bomo rabli.

Objavljeno
Pomoje je najboljša varijanta, da se dobimo nekje, ko bodo temperature prijaznejše pa se zmenimo kak pa kaj. Pa da dorečemo sploh kje bo kaj na majci, ker mogoče logota sploh ne bomo rabli.

That`s a good plan general :D

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

fantje. ne se preveč veselit, drug tedn je spet okrog 5°C napovedanih, al pa še man, so rekl d zna tud kak sneg še kje padit... <_< :? :? :? :? :?

Objavljeno

kaj?????pa ne

isto je blo januarja

snega nikjer kokr tok lepo pa sm se že vozu z motorju v šolo pol februarja pa sploh več karte nism mislu kupit(za avtobus) pol pa sneg pada zuni :angry:

isto zdle,končno smo malo pritegnili roke da bojo gas tišale pa spet vreme.... :cry:

bo treba si ketne narest :P

Objavljeno

Pa ne ze spet tako vreme :( :angry: :wacko: Glih sem enih 200Km narejo pa bom ga zaj spet lahko samo gledo al kaj kaki bad <_<

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!