101freak Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 Nimam filtra gor saj ti lahko enkrat pokažem! 101 ima tak bolj nareto direkt zato se še sliši malo filter samo glavnega pomena je auspuh!
aerox Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 Nimam filtra gor saj ti lahko enkrat pokažem! 101 ima tak bolj nareto direkt zato se še sliši malo filter samo glavnega pomena je auspuh! hehe, se pa ti vrjamem kranjc :afro1: samo maš pa to kul zrihtano ne :kva2:
101freak Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 Ja ne mora malo biti!Ej kak bi še lahko filmcka 2 objavo gor na net? Da bi še drugi vidli kaj se je dogajalo med vožnjo :o Sporoči plis cene pa pridi na irca pa mi povej!
aerox Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 Ja ne mora malo biti!Ej kak bi še lahko filmcka 2 objavo gor na net? Da bi še drugi vidli kaj se je dogajalo med vožnjo :o Sporoči plis cene pa pridi na irca pa mi povej! če sem na irci :) pERo[pAn] :afro1:
_OKI_ Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 Zaradi mene lahko spis tu pri meni ker miting se zavlece v noc :) Se zna zgodit da v tem primeru tud v jutro................. :) Pa gremo vsi na štuka s skuterji :wacko:
[2fast4u] Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 aerox ki si ti kit kupo pa kolko si dau ?
aerox Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 ' date='22 Mar 2004 @ 13:40'] aerox ki si ti kit kupo pa kolko si dau ? v italiji, nekje 105 al 110 € je blo
aerox Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 ' date='22 Mar 2004 @ 14:21'] ki bi to pri nam kupo ? pri imaš tak samo možnost linde mpa :) oz. v trgovinah ki kupujejo od njih :angry:
[2fast4u] Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 eno tako trgovino mi povej v bližini mb da nabavim jaz to
aerox Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 ' date='22 Mar 2004 @ 14:26'] eno tako trgovino mi povej v bližini mb da nabavim jaz to stupid :)
_Roba_ Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 Naslov je MARIBOR-MEETING!!!!!!!!!!!Ne pa kje lahko kit kupim.Koda nena vete ki se kit dobi pa ostale stvari.Zato sprasuj v temi ki je o kitih ali pa shopining in itali.Al je tezko to? :wacko: :angry: :fight2: :topic: :topic: :topic:
[2fast4u] Objavljeno Marec 22, 2004 Opozori Objavljeno Marec 22, 2004 roba roba :=))))))) oky šefe ;)
denZ Objavljeno Marec 23, 2004 Opozori Objavljeno Marec 23, 2004 btw, odpreto maš ravno temo o kitih pa tam vprašaj kaj te zanima
aerox Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 ALO! zaj pa še tu en iz ptujskega scooter teama! (buffalo riders)! roba bo že vejo za ke se gre! no mariborčani jaz osebno bi bil zato da mi pa vi naredimo en skupni miting ker pol nas bo ziher čez 70! nevem no ..... odločte se sami pa sporočte na www.buffalo-riders.com ! aja jaz predlagam datum 17.4.2004! (zaj smo še ptujčani zagreti ker nam je prvi miting lepo uspel)! no kot sn že reko odločte se pa sporočte!
aerox Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 uuuuuuuuuuuppppppppppppsssss!!!!! ej ti ki si pravi aerox! sory! očitno mama midva isti nick pa isto geslo! (mene že en čas ni blo na ta forum pa sem pozabil geslo pa vpisal tega ki je očitno enako kot tvoje! ker pa še mama isti nick pa se je zgodlo......) ej res sory pa....eh saj ne vem kaj naj rečem! :)
_Roba_ Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 (popravljeno) Ne se 17.4 met mitinga :) Med prvomajskimi bol pase ,se vec casa mamo,nismo vezani na nic pa bo stvar 1a 80nas 35vas pa je to to.... :naughty: :naughty: Lahko pa mamo 17ga sestanek al pa se prej :) Popravljeno Marec 24, 2004. Popravil _Roba_
aerox Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 uuuuuuuuuuuppppppppppppsssss!!!!! ej ti ki si pravi aerox! sory! očitno mama midva isti nick pa isto geslo! (mene že en čas ni blo na ta forum pa sem pozabil geslo pa vpisal tega ki je očitno enako kot tvoje! ker pa še mama isti nick pa se je zgodlo......) ej res sory pa....eh saj ne vem kaj naj rečem! :) grrrrrrr..... :blink: :blink: to si dobro vtrofo, keri si ti? nejc?
[2fast4u] Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 hmz... ql ne :) em... kaj pa plac ? :)
_Roba_ Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 ' date='24 Mar 2004 @ 17:14'] hmz... ql ne :) em... kaj pa plac ? :) Za tako stevilo letalisce al pa tus samo tus je spet past za ..... :angry:
_OKI_ Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 Za tako stevilo letalisce al pa tus samo tus je spet past za ..... :angry: Ja, tuš je res malo narodn, ker nas bodo ziher hapsnili :) Zato treba najt neko lokacijo ki ni daleč oddaljena od centra in ni tak na očeh javnosti :hmm: Mogoče parkirišče pred marlesom, tak kot smo enkrat že meli al pa pod pohorjem :hmm:
poggy Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 tako lokacijo probite najdit, d bom js našo :huh: :huh: :huh: :huh:
_OKI_ Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 tako lokacijo probite najdit, d bom js našo :huh: :huh: :huh: :huh: Zato pa se mi zdi kar primerna pod snežnim stadionom. Vsak ve kje je pa še tam ni folka na parkirišču dost. Pa škifi nas nebodo zajebavali tam. Če bomo pa sred pobrežja divjali tam kjer se otroci igrajo pa oni skejtajo se nam nebo dobro pisalo :) Ko smo meli en meeting pod stadionom so nas škifi tud samo pogledli pa se dalje peljali :)
_Roba_ Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 tako lokacijo probite najdit, d bom js našo :huh: :huh: :huh: :huh: Jaz pridem tebe cakat nekam pol pa gres z mano skupaj tja :)
_OKI_ Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 ALO! zaj pa še tu en iz ptujskega scooter teama! (buffalo riders)! roba bo že vejo za ke se gre! no mariborčani jaz osebno bi bil zato da mi pa vi naredimo en skupni miting ker pol nas bo ziher čez 70! nevem no ..... odločte se sami pa sporočte na www.buffalo-riders.com ! aja jaz predlagam datum 17.4.2004! (zaj smo še ptujčani zagreti ker nam je prvi miting lepo uspel)! no kot sn že reko odločte se pa sporočte! Če mislite met meetinge tako na gosto ne bodo več tisti pravi meetingi, ker bodo izgubili na pomenu. Svetujem vam, da naredite 3 na sezono tak kot mi in jih probate čimbolj spravit med počitnice, da vas bo čim več. Lahko pa imamo sočasno pa se vi malo prej zberete doli, pa pridete potem gor :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se