Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
naredimo en skupni miting ker pol nas bo ziher čez 70!

emm..... tolk je nas samo :)

Objavljeno

hehe, čuj roba, kje približno bi prišo v mb če grem po stari cesti iz ce?? :unsure:

Objavljeno
hehe, čuj roba, kje približno bi prišo v mb če grem po stari cesti iz ce?? :unsure:

Štartaš v celju pol pa tepanje, slov. bistrica, sp. hoče... pa prideš v MB :)

Objavljeno

poggy a ti si iz celja :?

Objavljeno

Kaj se vam ne zdi to aprila malo hitro :hmm: Nevem ker pol vec cez poletje nebo zanimanja ce bo vsaki drugi tedn miting, vsaj po mojem!

pi es: eni se majo scoote v prafaktorjih .)

Objavljeno
Kaj se vam ne zdi to aprila malo hitro :hmm: Nevem ker pol vec cez poletje nebo zanimanja ce bo vsaki drugi tedn miting, vsaj po mojem!

pi es: eni se majo scoote v prafaktorjih .)

Saj zato pa nebo aprila in nebo vsakih 14 dni.

Objavljeno

najbolši plac je itak pod snežnim stadionom :)

Objavljeno
najbolši plac je itak pod snežnim stadionom :)

Jaz tud tak pravim :)

Objavljeno
jp, zakaj

k sm skoz mislu da si iz lj :) pol sm pa prebrov da greš v mb pa te sam iz ce zanima cesta sm pa upazu da mi neki ne štima :ph34r:

sm gledu k sm mislu pridet b mb iz lj do mb je 172 km :wacko: drgač je pa iz lj do žirovnice enako km kot pa iz lj do postojne :) pa k sem se vozu se mi ni zdel tok daleč ( 65 km ) povprečno hitrost sm pa naračunu 40 km/h sm se skor dve uri vozu da bi šu pa do mb :wacko: sam sm mislu it ampak je pa mav predeleč :cry:

Objavljeno

Evo sem se en ko se strinja za snezni stadion, tam je vlki plac pa mir pred kapsi tui .)

Objavljeno

ok plac je do zaj super!! :OK: :OK:

sam pe približni datum fali!!

lako pa bi meli 17.4 sestanek da bi kako rekli! :hmm: :hmm:

Objavljeno

Treba bo met pocasi sestanek ja :) Se boma z Okijom v soboto zmenla kdaj bo sestanek

Objavljeno

hehe more bit to med majskimi počitnicami :) pa je to to :) ni obvežnosti nobenih pa to :) pa folk bo meu več cajta :afro1:

Objavljeno
k sm skoz mislu da si iz lj :) pol sm pa prebrov da greš v mb pa te sam iz ce zanima cesta sm pa upazu da mi neki ne štima :ph34r:

sm gledu k sm mislu pridet b mb iz lj do mb je 172 km :wacko: drgač je pa iz lj do žirovnice enako km kot pa iz lj do postojne :) pa k sem se vozu se mi ni zdel tok daleč ( 65 km ) povprečno hitrost sm pa naračunu 40 km/h sm se skor dve uri vozu da bi šu pa do mb :wacko: sam sm mislu it ampak je pa mav predeleč :cry:

135Km dolga pot je :) Prideš v 2h 15min. Vsaj jas sem mel tak čas z Aeroxom ;)

Objavljeno

in kok ti je šu :?

k men gre tm 70km/h :)

Objavljeno
in kok ti je šu :?

k men gre tm 70km/h :)

Aja, šou je okol 100km/h ;) Samo 70km/h ti gre? Realno al po cajgeru? :hmm: Meni je šla 50ccm okol 80-85km/h po cajgeru.

Objavljeno

ja mal čez 80 zleze če ga res ornk teram po ravnin sam bl redko pride do tam drgač mam pa ta nov števc sam do 80 :)

Objavljeno
ja mal čez 80 zleze če ga res ornk teram po ravnin sam bl redko pride do tam drgač mam pa ta nov števc sam do 80 :)

Aja, uh te novi Aeroxi... :doze:

Objavljeno

Tako ... 1.Meeting v Mariboru se bo zgodil 24.4.2004 pod pohorsko vzpenjačo

Z veseljem vam tud lahko predstavimo našo spletno stran, ki je skoraj že 100% zaživela.

SCM SPLETNA STRAN

Objavljeno

lepo lepo!! :yea2: :OK: :OK:

kaj pa drgač pred tem še bomo kako rekli?? :rolleyes: :rolleyes:

Objavljeno

Mislim da bo to do sedaj največji in najbolj zanimiv meeting.

Objavljeno
' date='29 Mar 2004 @ 06:54'] emm.... ob kolkih pa bo? Ura še ni določena al kaj? :)

Lani smo meli ob 5-6 popoldan. Bomo še sporočili :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!