_Roba_ Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 kot zgleda zaj še bom tudi jaz lahko prišo B) Res???Uuuu.....povej Leji da je zlata :D :D
micho Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 Kak pa naj pridemo drugace v Dobrenje kot skoz rondo :naughty: Samo se nekaj....Da se spet vsi v rondoju na izvozu vstavite vam na Dobrenju vsem klucem poberem pa se vzgojnega dobite :)Ker to kaj ste nardili/so nardili zadnic to ni normalno.... lol :D :D smo ves promet zablokirali :D :D
aerox Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 Res???Uuuu.....povej Leji da je zlata :D :D hehe, diamantna je :yea2: :OK: :OK: upajmo da bo vreme kul :kva2: B) :devil:
[2fast4u] Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 aragali bomo itak :) ovi kaj mamo 50 pa ovi kaj majo 70 posebe :) em.. kaj če bo grdo vreme na kiri dan se prestavi meeting nedelja ? :>
[2fast4u] Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 Dragali even :) grrr... pisanje
_OKI_ Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 Dobimo se v Kopru ob 17.00 :) sej ne, upamo da so se zmotli, če se niso bomo pač prestavli.
PuBeC Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 alo! mene pa j'mavrota nebo!! :( :( mavro ma končni izlet jaz pa grem dol v brežice!! :( tak da.....se za vse prizadete opravičujema!! :) :P upam da vam bo uspel miting!!uživajte!! :yea2: :yea2: :yea2:
_Roba_ Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 C-c-c-c pol nas nebo juhu :) Molimo za dez :) :rolleyes:
aerox Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 alo! mene pa j'mavrota nebo!! :( :( mavro ma končni izlet jaz pa grem dol v brežice!! :( tak da.....se za vse prizadete opravičujema!! :) :P upam da vam bo uspel miting!!uživajte!! :yea2: :yea2: :yea2: eh tak bo dež :angry: :angry: :angry: :angry:
PuBeC Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 eh tak bo dež ja sam nebi vam rad pokvaro mitinga sam kolk sn jaz kaj poslušal niso nikol rekli da bo sonce nad štajersko!! <_< <_< tak da... nevem no :hmm: :hmm: aja pa kaj jih dost ne misli prit?? :? :?
[2fast4u] Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 ja te pa prestavimo na nedeljo :) pa roka al pa pon :)
_OKI_ Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 ' date='22 Apr 2004 @ 20:34'] ja te pa prestavimo na nedeljo :) pa roka al pa pon :) Bomo vidli v soboto ...
PuBeC Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 ja pa ne rabite zaj zarad naju neka prestavlat!! :naughty: :naughty:
_OKI_ Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 ja pa ne rabite zaj zarad naju neka prestavlat!! :naughty: :naughty: Ne, saj nebomo, ampak če bo dež bomo prisiljeni. Zdaj če prastavimo na nasljednji tedn, je 1.maj - kresovanje (slaba ideja) potem treba iskat termine čez 14 dni ....
PuBeC Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 ja sam lej saj pomoje ne rabi bit lih na vikend miting ali pač?? :unsure: :unsure: lahko bi se med tednom tut dobli!! .)
_OKI_ Objavljeno April 22, 2004 Opozori Objavljeno April 22, 2004 ja sam lej saj pomoje ne rabi bit lih na vikend miting ali pač?? :unsure: :unsure: lahko bi se med tednom tut dobli!! .) folk ma bolj cajt, pa še šola te ne omejuje. Pač vzdušje vikenda :) Pa še manj škifov je v službi :P :D
micho Objavljeno April 23, 2004 Opozori Objavljeno April 23, 2004 danes je lepo vreme pa so napovedovali dež :D :D upam da bo jutri tuji lepo
socked Objavljeno April 23, 2004 Opozori Objavljeno April 23, 2004 No jas se tudi nameravam oddelezit mitinga vendar cez vikend ni casa pomoje bi blo najbolse res med tednom 1x ko so pocitnce pa bi blo najbolje pa se folk bo skor ziher mel cas pa vreme bo tuji OK nasledn tedn! :OK: :OK: :OK:
LoVeR-PBG Objavljeno April 23, 2004 Opozori Objavljeno April 23, 2004 No jas se tudi nameravam oddelezit mitinga vendar cez vikend ni casa pomoje bi blo najbolse res med tednom 1x ko so pocitnce pa bi blo najbolje pa se folk bo skor ziher mel cas pa vreme bo tuji OK nasledn tedn! Eh med vikendom!Med tednom nima noben tak cajta 1 dan recimo z frendi spila fussball drugi dan se gre kopat..... :) Tak da med vikendom bi jaz mel ce ze.....drugac pa uzivajte - without 5 scooter freaks from PBG :) :) :)
LoVeR-PBG Objavljeno April 23, 2004 Opozori Objavljeno April 23, 2004 Sej pa bo lepo vreme v soboto oni se tak nikol niso prav povedli vremenoslovci!! Bote vidli :)
aerox Objavljeno April 23, 2004 Opozori Objavljeno April 23, 2004 Jaz ne pridem ....uzivajte.. priji si po focn ti :angry: pa gnes sn kesaka vijo, ma zaj airsala gori :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se