aerox Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 -50ccm Orginal -50ccm Izpuh+(vario,sklopka..) -70ccm -70ccm Mid race -70ccm High End :D -125 Potem pa kateri zmaga v 50 orginal gre z 50 Izpuh,50 izpuh z 70,70 z 70 Mid Race,70 Mid Race z 70 High End,70High end pa z 125. Robek: daj malo še uro zraven napiši da se bo vedo folk zorganizirat :D
_OKI_ Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Pa italjet maniac more prit, da nas bo čimveč v AC klasi :yea2:
aerox Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Pa italjet maniac more prit, da nas bo čimveč v AC klasi :yea2: Aja točno ja, AC in LC tudi more bit, ker teoretično ima AC MAJN KILOGRAMOV !!!! :)
SiMoN` Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Ja to more bit AC pa LC clasa :) drugac tauba nekam se mi zdi znano ono s cebelami :lol1: :lol1: :lol1:
[2fast4u] Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 uuu za zmerit dolžino dobimo verjetno ono kolo :) ko majo cesna podjetja pa to. malo olajšano delo :D
_Roba_ Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Robek: daj malo še uro zraven napiši da se bo vedo folk zorganizirat :D Pero cist odvisno kolk bo prijavlenih.Ker se ves en ma pretezke valcke,drugemu jermen drsi itd... Samo mislim da zdaj tega nebo no vsaj upam :)
Ciko Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 (popravljeno) :angry: :angry: :cry: :cry: mene pa kot vse kaže nebo na miting :cry: :cry: danes se peljem, vgasnem skuter pa samo boooo, tisto ko je prej drugače delalo podobno, niti tolko nima moči da bi kolo na štandu zasuko :cry: :( pa tisti del bloka ko je vario tak pajtla da joj, me je že strah da ni gred :cry: adijo kaki tedn mam, predvčerajšnem mi je telefon crkno, danes pa me najprej skuter da konec pa priem domu, gremo na motosvet pa računalnik zrušen celi, neki virus :wacko: :wacko: mogo formatirat pa jovo na novo Popravljeno September 21, 2004. Popravil Ciko
oniy69 Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 pero! jaz sem ti v tvoji GUS kategoriji se.. ce bo bog dau.. ce pa on ne pa zenska 100% samo to mi nic ne pomaga ce nem mogo na miting.. :> da viimo kaj dela TOP gus 12ka fergi pa NRX :> al pa ZX bomo vidli.. :> aja pa luftfilter se ja.. to je pomembna komponenta moci in nasplosno predelave :> hje hje hje.. :> tak da pripravite se da me bote gledli od zadi (vsaj na zacetku ker malo prednosti bi mi lahko dali da nem gli reko da sn biu celi cajt zadi cist) :)
_Roba_ Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Torej ste zagreti za Drag Race lepo to .)
oniy69 Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 ja aber naturlich.. :> mislim.. po dugem cajtu da se spet prikazem malo na sceni.. :> malo me bo sram ker so plastike spokitane pa to pa se nic pofarbano.. pa kdo bi se sekiral ne.. :> nem najlepsi bom pa najhitrejsi(tut ne) kaj mi ostane.. hm.. izpit za avto pa 2.0 HDi :> hehe :>
SiMoN` Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 [2fast4u] ti si car :yea2: nebote rabli geotrikotnika :lol1: :lol1:
_Roba_ Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 ja aber naturlich.. :> mislim.. po dugem cajtu da se spet prikazem malo na sceni.. :> malo me bo sram ker so plastike spokitane pa to pa se nic pofarbano.. pa kdo bi se sekiral ne.. :> nem najlepsi bom pa najhitrejsi(tut ne) kaj mi ostane.. hm.. izpit za avto pa 2.0 HDi :> hehe :> Tebe ze od lani nisem vido :) Mors se malo prikazat :)
_OKI_ Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Tebe ze od lani nisem vido :) Mors se malo prikazat :) aprilia powah, kvaliteta, ki počiva :lol1: :P
oniy69 Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 aprilia powah, kvaliteta, ki počiva :lol1: :P zakaj pa te tvojga viim vedno pri tomoti ko sem tam.. :> hehe.. :> je pa res da moja "kvaliteta" pociva ze od zime, ni blo priloznosti niti potrebe po popravilu.. :> recimo.. :> hehe.. roba.. jaz sn te 1x vio ko sem biu tam pri pinokijotu ste se mimo pelali.. :> v bistvu sem 10min prej ze zacel poslusat kaj nekaj ruzi pa gleam okoli pa gleam.. te pa pol vi tam mimo tak pocasi lepo.. :> hehe.. :P
_Roba_ Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 v bistvu sem 10min prej ze zacel poslusat kaj nekaj ruzi pa gleam okoli pa gleam.. te pa pol vi tam mimo tak pocasi lepo.. :> hehe.. :P Verjetno si slisal ko sem ga doma vzgal :rolleyes:
dj_runner Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Tak hudo pa spet ni. Oki v kategoriji AC mid race sma samo mi2 kolko jaz vem tak da težka bo :naughty: :naughty:
oniy69 Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Verjetno si slisal ko sem ga doma vzgal :rolleyes: ne ne ne.. :> z druge strani ste se prpelali.. :> mogoce tam neki od tusa ko si ga vzgal.. :> hehe.. :P :rolleyes: :yea2:
aerox Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Tak hudo pa spet ni. Oki v kategoriji AC mid race sma samo mi2 kolko jaz vem tak da težka bo :naughty: :naughty: Od kdaj pa ma OKI midrace cilinder ? :huh: :o
[2fast4u] Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 [2fast4u] ti si car trance_30_punk.gif nebote rabli geotrikotnika trance_21_laughing1.gif trance_21_laughing1.gif haha to se ve :)
_Roba_ Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Od kdaj pa ma OKI midrace cilinder ? :huh: :o Ma sploh kdo v AC Corso al pa kaj? samo dj_runner strasi okrog z 75ccm :rolleyes: :)
oniy69 Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Ma sploh kdo v AC Corso al pa kaj? samo dj_runner strasi okrog z 75ccm :rolleyes: :) mausek je meu aluta.. samo je to vse skup stekalo pa si je dau orginal 50cc not.. :> je avto nabavo.. :> hehe.. pametna poteza pravim jaz..
DarkDewil Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 lahko nekdo prosim točno pove kdaj pa kje je namen met miting? aja, moj predlog za drag race: iz kategorije 125ccm se naredi 2 ven: ena za 125 ccm stock(čisto zaprto), pa ena za vse ki majo odstranjeno eno ali več blokad :doze: bi blo malo bol fer :D LP :yea1:
SiMoN` Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Kolko jaz vem v soboto ob 17:00 pod pohorjem, vzpenjača, veliko parkirišče nemoreš zgrešit :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se