Tomozuki Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Drgač pa ni bil on kriv ampak neka mlada punca v 206-ki ki mu je na križišču pri občini vzela prednost on je k sreči vozil po omejitvi(ko tak nikol nena ampak takrat je :OK: )tak da je on vdaril v zadne desne vrate z hitrostjo okol 30-40km/h! .) Ja sej, standard motorističnih nesreč. Če se bom že enkrat spotr konkretno, računam da se bom na ta način, da mi bo nekdo vzel prednost. Kolkokrat so mi jo že :xx:
dj_runner Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Ja samo da nebo deza, ce je mrzlo pa je se bolse za skut se nebo pregrevo :rolleyes:
oniy69 Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 pubeci bo dez ju3.. napovedano je tako ko danes.. pa za dans tut niso napovedovali deza.. :> samo ce se nebomo zaj malo prej zmenli kak pa kaj bo spet vse zmedeno pa bojo eni prisli pol jih ne bo.. tak da.. po mojem nima smisla.. ker se ni nobenmu niti malo za vozit po dezu ce prav predvidevam tak da.. ce pa cete drugace.. kolko vem nas ni malo ko smo cisto brez blatnika odzadaj pa vsi toti filtri pa to.. ne vem no.. mene NE BO.. :> toti vikend ne.. :>
SiMoN` Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Dež :cry: , upam da bo ju3 lepse vreme, lepo soncek sijal :)
[2fast4u] Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 ja na stvari je tak počakajmo kaj bojo rekli danes na POP TV :) za vreme pol pa se zmenimo če prestavimo na nasledni tedn! :?
SiMoN` Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Ja tak bi blo najbolse, ce pa bi blo naslednji teden v soboto tudi grdo bi pa lahko naredli v petek :) , samo takrat mislim da nima tolko ljudi cas :hmm:
SpeedFox Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Jah...simon tebi je lahko govorit... ko si tu blizu doma :D pa se vreme je neko smotano,tak da ne wem...baje da bo ju3 isto ko dans,raining all day :BUA: se bo treba malo z bogecom pomenit na 4 oci :fight2: upam da bo lepo da zapalimo v limbusu :yea2: ayde <_<
SiMoN` Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Ja to res :) samo vseeno upam da bo ju3 lepo vreme da se zberemo v čim večjem številu pa se gremo malo pelat :D
[2fast4u] Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Ja to res smile.gif samo vseeno upam da bo ju3 lepo vreme da se zberemo v čim večjem številu pa se gremo malo pelat biggrin.gif and DRAG RACE :naughty: :naughty:
oniy69 Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 bos vido da bo dez.. :> samo ce se jih bo prevec pojavlo na miting pol ne bo nobenga vec letos pravega.. toti v dezu pa se bo tak hitro koncal.. :>
_Roba_ Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 V gavnem ce ceste nebojo suhe mene ni
SiMoN` Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Zakaj pa to dobro da te nebo ce bojo ceste mokre??
_Roba_ Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Zakaj pa to dobro da te nebo ce bojo ceste mokre?? Ker je vse odprto in ce je voda prisotna.... :cry:
LoVeR-PBG Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 aerox: malo bol pozno sam sem pozabo spremlat pogofor, jaz sem ti tud potencialni nasprotnik :P, zaj ko mi je razpizdlo sam mi bo naredo tomo do sobote, blok je ze zavarit pa je reko da je to bol mocno ko normalno, pa jermenico mi je zrihto, pa delta clutch sem nabavo. tak da jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mitting!!!!!!!!!!!! WEHAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)))
SiMoN` Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Razumem, ker jaz sem se tudi po dežu vozo 1x pa mi je malo za*ebaval skuter :D . Lepo to LoVeR-PBG da boš prišel :notworthy: :D
LoVeR-PBG Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 HeH SiMoN`, u`ll come? Ti gres v 50ccm z blokadami ne? :)))))) Jok3
SiMoN` Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Kakšno je vreme v Mariboru, kaj je že nehalo deževat :? ???
SiMoN` Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Ja ja with podloška sem jaz :lol1: :lol1: , bomo vidli ce bo ju3 čas pa finance grem še na aprilio :)
LoVeR-PBG Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 In kaj gres pojn na aprilio?
SiMoN` Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Verjetno bom šel po multivara :) za to se bo že neki dnar najšo :)
LoVeR-PBG Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Wauuuuuuuu :D. Tak le glej da nebos po zadni priso do pohorja :)....:P
SiMoN` Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Ja čuj se bom naučil tačas :lol1: :lol1: , za druge stvari pa verjetno nebom vlagal v skutera :) to se bom kupo pa bo, da bo vsaj nekam šlo :D
LoVeR-PBG Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 A kak sma mi2 opicena tu se menima namesto na ircu.....:). Jaoj :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se