Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Vem ja, samo jaz nisem doma :) . Oky da ebom prevec :topic: se vidimo te ju3 :) ce bo lepo vreme (upam da bo) pa da greo dragat :lol1: da vidim če bom zadnji :)

Objavljeno

Ja vmes je v lenarti kazalo da bo ne, je nehalo dezevat pol pa s5 :cry: . Upam da bo ju3 lepo vsaj brez dežja, če pa je mogoče pa še malo toplote nebi skodlo :)

Objavljeno

ja za zdaj še vedno ni kaj prida.. ker v mb še vedno rehlo dežuje :cry: :cry:

tak da..... nevem no :hmm: :hmm:

bomo vidli kak bo ju3 .) .)

Objavljeno

Kaj pa so na popu al pa na sloveniji za napoved povedali?? :unsure:

Objavljeno

Ptuj ob pol 8ih zjutraj.... brez dežja, a cesto so še mokre. Kot zgleda je deževalo skoro celo noč .) :wacko: :( :unsure:

Objavljeno

Brezje pas za v mesto delno suh drugi moker...Proti pohorju se nekaj jasni bomo vidli...

Objavljeno

Jaz vam recem decki, oblacno bo samo bojo ceste ziher suhe pa ziher nebo dezevalo....I know da bo tak :),...

Jiiiiiiha :yea2: :yea2:

Objavljeno

Sonce se je pojavilo iza oblakov in proti mestu se jasni :OK: :OK: B) Upajmo da bo tak ostalo .)

Objavljeno

Malo se bomo pac mogli bol toplo oblečt pa bo miting :yea2: :)

Objavljeno
Malo se bomo pac mogli bol toplo oblečt pa bo miting :yea2: :)

tako tako

Objavljeno

zgleda da bote meli vreme na vaši strani, uživajte :( ;) :)

Objavljeno

Ja fajn se mejte in jutri poročajte, mojo "novo" lubico pa vam še bom že predstavo :D

Objavljeno

jap, uživajte, mene tui nebo ker se je pol malo mrzlo 35 km nazaj pelat :doze:

Objavljeno

Ko so se ptujčani odpravlali je glih začel dež iti, enih par se mi zdi da je šlo gor poleg goloba, za druge pa nevem. :)

Objavljeno

Kurac pa mitting ce je dezevat malo zacelo pa rudeju skut crkno, pa se ShAq^ se je pritozeval da mu bom izpuh celi sfuko :).....A-ja-jaj

Objavljeno

Pa sem doma :) Miting je bil ni nas blo dosti malo pa tud ne .) Imeli smo se obisk z slovenskih konjic gavioli in se en kolega(obvladas po zadni :notworthy: ).Tud z Policijo smo meli probleme(seveda vsi hitro spiz***) jaz sam ostal :) Drugo leto nadaljujemo .)

Objavljeno

Ja zakon je blo :D Vsaka čast onemu z runnerom :notworthy: obvlada po zadni, ni kaj :)

Objavljeno

Nevem točnega števila, men se je zdelo da je blo nekje 40 zaj pa nevem če se motim :hmm: :)

Objavljeno

atx-man kako to da nisi prišel na miting?? :)

Objavljeno
(seveda vsi hitro spiz***) jaz sam ostal :)

kaj si kaj dobo? malo povej, firbec me matra .) :hmm:

Objavljeno (popravljeno)
kaj si kaj dobo? malo povej, firbec me matra .)  :hmm:

Kaj bom te dobil ce sem pes bil,brez celade,brez motoraj samo z jakno kot navadni pesec po mestu .)

Popravljeno . Popravil _Roba_

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!