Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

sej je bil potem še en štart samo sem ga jaz zamudo!!

upam da še ma to kdo posneto in da bojo objavili :D

Objavljeno

eh pa te bla samo sreča ................. se ne vrei re gilera :OK: :yea2: :D

Objavljeno (popravljeno)
si upam z gotovostjo trdit, da bi ga KX poknu dol, ce bi le start bil istocasen. ce bi model se znal prakticirat start na asfaltu, pa sploh.

Drug start je bil istocasen KX je se celo malo prej startal pa je runner se vedno trgal.V glaven start gor al dol runner leti tako ko treba.

Popravljeno . Popravil _Roba_
Objavljeno

Team pač :)

kaj pa runner proti DNA ni blo ??? team vs. team :rolleyes:

Objavljeno
Drug start je bil istocasen KX je se celo malo prej startal pa je runner se vedno trgal.V glaven start gor al dol runner leti tako ko treba.

se strinjam!

Objavljeno

U ti mamicu, dobro gre zaj tilenu ja.

Jao, pa še jermen nič ne drsi, pa ma enkrat več kot jaz HP pa še neke poleg, meni pa drsi, ko svija, mamicu..... roba enkrat treba prit do tebe :D tak kot v starih cajtih :D

Objavljeno
roba enkrat treba prit do tebe :D tak kot v starih cajtih :D

Se strinjam :)

Objavljeno

Ja vredi gre gilera :) , samo to pa bi mogli 1x naret drag dna vs. gilera da vidimo keri je bolsi :)

Objavljeno

runner se oproscam :D , bi lahko sli en dan v zrkovce ko bo dna delal :)

Objavljeno
Ja vredi gre gilera :) , samo to pa bi mogli 1x naret drag dna vs. gilera da vidimo keri je bolsi :)

To pride v 5ek ko nimamo kaj za delat .)

Objavljeno

ce bi meu zajle motor sestavlen in registriran, bi vas pozivu na drag... :rolleyes:

Objavljeno

eh kaj te registriran, sej kolko jaz vem roba nena nekak vestno tablice nosi :lol1:

Objavljeno
ce bi meu zajle motor sestavlen in registriran, bi vas pozivu na drag... :rolleyes:

Samo ti bi res lahko prišo enkrat na kaki miting pogledat, da se spoznamo pa to :)

Miting bo tak komaj drugo leto spet, ko bo bol toplo pa to, tak da še maš ti dovolj časa da skup spraviš tvojo mashino™ :) :D

Objavljeno

Se strinjam :D

Da vidimo to čudežno mašinco...

Objavljeno

ja pa roba je iz MB.. :)

Objavljeno
To pride v 5ek ko nimamo kaj za delat wink.gif

hmz... nevem no zaj sem brez kuplonge ostal :( pa jermen malo drsi se mi zdi :(

no probat ni greh ne :)

Objavljeno

kaj te z ovim zokom je nena se upa pelat brez tablice pa je isti ko bonzy..................................................................................... :010 :lol:

Objavljeno
kaj te z ovim zokom je nena se upa pelat brez tablice pa je isti ko bonzy..................................................................................... :010 :lol:

ko bos delal en mesec sam za to d bos placal poloznice sodnika za prekrske, me bos razumel.

Objavljeno
eh kaj te registriran, sej kolko jaz vem roba nena nekak vestno tablice nosi :lol1:

Ja pa ki se mi te da to gor dat...Sej jo mam pod sedezem .)

Objavljeno

te pamorš malo gledat okrog kaj se dogaja okoli tebe :lol1:

Objavljeno

[2fast4u] potrudi se da bo do petka, da gremo snemat drag :) _Roba_ kaj dna ze gre???

Objavljeno
Ja pa ki se mi te da to gor dat...Sej jo mam pod sedezem .)

prešraufa vse kar se vrti, a ene boge tablce pa nemoreš gor dat :OK: :kva2: :kva2:

Objavljeno
[2fast4u] potrudi se da bo do petka, da gremo snemat drag :) _Roba_ kaj dna ze gre???

V bistvu se ne cakam door to door da pripelje elektriko :naughty:

Objavljeno
prešraufa vse kar se vrti, a ene boge tablce pa nemoreš gor dat :OK: :kva2: :kva2:

Se je ni problem gor dat samo jo mam rajsi pod sedezem je doben ne vidi :rolleyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!