Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Lepo to :D kaj door to door rabijo dolgo? :D

Objavljeno
Lepo to :D kaj door to door rabijo dolgo? :D

Danes on pot ju3 @ home :D

Objavljeno

eh toti dugo rabijo sploh pa če matej naroča pa še opali te za nevem kolko čukov :010 :grupni:

Objavljeno
eh toti dugo rabijo sploh pa če matej naroča pa še opali te za nevem kolko čukov :010 :grupni:

Saj ni čudno, če hodi na ekonosko šolo. :angry:

Objavljeno

Nima nic on prstov zraven :)

Objavljeno

Prvi drag race pa mi2 z alexom :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

slike so vrei ne :lol1: :OK: :010 :music2: :grupni:

Objavljeno

JA DRUGO LETO PA ŠE BOM JAZ PRIŠO POGLEDAT.JU3 DOBIM IZPIT PA MASINO MALO PORIHTAM :yea2: :yea2:

Objavljeno

kaj drugo leto ti bi že zaj mogo bit :OK: :010 :010

Objavljeno

ma kaki letos.. :> drugo leto.. :>

upam da bo moj drugo leto.. ce sploh bo kdaj ker je v totalni pizdi..

vse je v kurcu.. tomotu se bo zmesalo polek.. meni pa tui..

:> kupi kdo?? :> lahko zacnem kuj po delih prodajat.. :> hehe.. :>

salim se.. :> samo malo bi se se vozo tak poleti.. :> drugo leto.. :P

Objavljeno

kaj sem ču neki meeting ju3 kaj folk neke sanja ?

Objavljeno

Sem jaz tut čul... zgleda da bojo eni sami meli :D

Brezzveze. Prepogosti meetingi postajajo...

Ljudje pa res ne razumejo pointa.. <_<

Objavljeno

Ja dečki in deklice, danes sta se združila MTM in SCM klub. Novo ime skupnega kluba bo MTM. Za dodatne info pišite na PM.

Lep pozdrav

Objavljeno
Ja dečki in deklice, danes sta se združila MTM in SCM klub. Novo ime skupnega kluba bo MTM. Za dodatne info pišite na PM.

A ?

ne met fint

Objavljeno

jaja res je, skup smo, to je biv enkratni prizor sem biv polek, nič ludi SCM je preteklost naj živi MTM :notworthy:

aja BTW {2Fast4u} nove nalepke rabiš :lol1:

nič ludi zgodilo se je, zaj je kaj je, naslednji miting bo hudi, to voham :lol1:

AJDE B)

Objavljeno (popravljeno)

SCM in MTM

United scooter clubs of MARIBOR

Popravljeno . Popravil M1C5H0
Objavljeno

kaj pa če bi blo tako ime da bi se malo še spomnilo na scm, to sem že 1x reko nekomu samo nevem komu :D da bi blo MCM (moto crew maribor), to je mešanca obeh :hmm: :D

Objavljeno

Sej MTM ma tudi al ne :? Moto Team Maribor -Scooter Cruw Maribor sejto je podobno sej se pa spominjamo na SCM :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Ja ne to je to...Brezveze met dva kluba en ma nalepke,majce,itd :naughty: ...drugi clane pa nix druga :doze: a v resnici smo vsi en veliki klub B) zato sem se odloco da se pac zdruzimo pa smo vsi en velik Stajerski klub .) .Vem da marsikomu nebo to pasalo :xx: tud meni ni od zacetka in smo se grdo gledali(se posebej prvo srecanje :rolleyes: ) samo sem videl da z te moke nebo kruha zato sem se danes odloco tako kot sem se.Zdaj sem tu drugam ne grem vec.Verjamem da bo dosti ljudi proti temu samo kaj naj ce smo vsi vedno skupaj na mitingu in zakaj nebi mogli bit en klub?Ce komu kaj ne pase lahko vse pove kaj mu ni prav pa bomo resli probleme skupaj ce se bo le dalo.To je to .)

Lp Roba

Objavljeno
kaj pa če bi blo tako ime da bi se malo še spomnilo na scm, to sem že 1x reko nekomu samo nevem komu :D da bi blo MCM (moto crew maribor), to je mešanca obeh :hmm: :D

žal Ciko s te moke ne bo kruha!

Objavljeno

Pa prosim vas brez kakih provokacij in butastih pripomb

Objavljeno
žal Ciko s te moke ne bo kruha!

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :yea2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!